Oare?

Pagina 1 din 1
1

Cristian

Guest

Oare?

scris pe 19 feb 2010 20:16 de Cristian

Buna Seara ... am o prietena(amica) .. foarte foarte buni prieteni.. ne stim cam de 10 ani .. numai ca ea nu prea sta prin buc .. cam colinda lumea .. iar anu asta va venii cu gagicu ei si se vor muta impreuna la bucuresti .. oare aceasta mutare poate sa ne afecteze prietenia? nu as pierde-o pt nimic in lume .. si as dorii un raspuns sa stiu si eu ce fac ... va multumesc mult. astept raspuns.
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Oare?

scris pe 19 feb 2010 20:49 de cherry_dream

Buna Seara ... am o prietena(amica) .. foarte foarte buni prieteni.. ne stim cam de 10 ani .. numai ca ea nu prea sta prin buc .. cam colinda lumea .. iar anu asta va venii cu gagicu ei si se vor muta impreuna la bucuresti .. oare aceasta mutare poate sa ne afecteze prietenia? nu as pierde-o pt nimic in lume .. si as dorii un raspuns sa stiu si eu ce fac ... va multumesc mult. astept raspuns.

cred ca depinde si de persoana. nu este ceva prestabilit. dar se poate sa va afecteze prietenia ... el poate fi gelos pe tine si ii poate interzice sa mai vb cu tine. sau poate nu ... de el depinde. si de asemenea poate depinde si de ea, cum se comporta fata de amandoi, cum reuseste sa se imparta ... dar ai grija, sa nu ai pretentii de la ea sa fie ca inainte, atata timp cat e si iubitul ei prin preajma ...

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

Cristian

Guest

Re: Re: Oare?

scris pe 19 feb 2010 21:00 de Cristian

mam gandit la cea ce spui tu ... dar as face orice incat sa stiu ca va fii ca inainte ... acum totu depinde de ei 2 ... dar am o presimtire proasta ...
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Oare?

scris pe 19 feb 2010 21:26 de cherry_dream

mam gandit la cea ce spui tu ... dar as face orice incat sa stiu ca va fii ca inainte ... acum totu depinde de ei 2 ... dar am o presimtire proasta ...

stiu ca tu ai face orice ca sa fie ca inainte ... dar din pacate aici depinde doar de ei ...

sus

Cristian

Guest

Re: Re: Re: Re: Oare?

scris pe 19 feb 2010 21:30 de Cristian

inc o intrebare .. stiu ca nu aici. dar iti cer parerea .. eu am 1.98 inaltime si vro 80 de KG .. e destul de greu sa imi gasesc pe cnva .. toate se uita la mn park l-au vazut pe isus ... chiar atat de naspha e sa fii inalt?
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Oare?

scris pe 19 feb 2010 21:48 de cherry_dream

inc o intrebare .. stiu ca nu aici. dar iti cer parerea .. eu am 1.98 inaltime si vro 80 de KG .. e destul de greu sa imi gasesc pe cnva .. toate se uita la mn park l-au vazut pe isus ... chiar atat de naspha e sa fii inalt?

nu e chiar atat de naspa ... pana la urma o sa-ti gasesti si tu pe cineva cu care o sa te potrivesti si care o sa te accepte asa cum esti.

cati ani ai?

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Oare?

scris pe 19 feb 2010 21:50 de McLove

Toti avem o viata personala, care e inainte de toate.
Daca se iubesc, ea va ramane prietena cu tine, chiar daca nu va mai putea sa fie mereu alaturi de tine. Dar, o prietenie adevarata, rezista o viata.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online