Suntem de aprox 3 ani impreuna si nu mai vrea sex

Pagina 2 din 2
«   1   2

george

Guest

Re: Re: Suntem de aprox 3 ani impreuna si nu mai v

scris pe 13 nov 2007 21:05 de george

frate eu zik k mai bne o insheli dekt totusi si eu sunt baiat si inteleg qm e stii...atata timp fara.....e nasol deja dupaia incepi ushor sa t panikezi dupa mult timp.... insheli dak nu afla bafta ta iar dak afla si dak t iubeste q adevarat isi da seama c a avut si c a pierdut dar dak o tine tot aja eu zic sa intretii rel sexuale q alte pers...parerea mea
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 14 nov 2007 21:32 de Ionel

cel mai bine este sa discutati despre asta pe cale amiabila...aceasta problela a afectat-o probabil si nu mai simte placerea actului sexual...Cum s-ar zice ca este frigida....este o boala psihica ce se poate trata

Din postarile tale reiese ca esti "frigid" la minte. Frigiditatea este de doua feluri: din nastere sau copilarie, inainte de a incepe actul sexual, care poate fi tratata sau doar ameliorata si capatata in decursul actelor sexuale, datorita insatisfactiei, brutalitatii, nepasarii partenerului, care de regula e temporara si tratabila.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Suntem de aprox 3 ani impreuna si nu mai vrea

scris pe 14 nov 2007 21:38 de Ionel

voi ce ati face in locul meu ?
Pe langa celelalte sfaturi, eu as tine cont de zicala populara: "Futi, nu futi, vremea pulii trece" Asa ca ai grija.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

ramona11

Newbie
3 mesaje

Re: Suntem de aprox 3 ani impreuna si nu mai vrea

scris pe 16 nov 2007 10:46 de ramona11

pot sa stiu si eu ce problema a intervenit sa-mi dau seama si eu mai bine sincer ma mire cum nu ai relatii sexuale cred ca manuta ta a devenit amanta ta, te inteleg ca o iubesti explicai si daca nu vrea sincer nu stiu de ce mai stai cu ea daca ea e asa am inteles ca ai astepta dar pana cand intr-o relatie conteaza si sexul destul de mult gandeste-te bine si mai discuta inca o data cu ea si ia o decizie bafta sunt curioasa cat mai stai asa
sus

ramona11

Newbie
3 mesaje

scris pe 16 nov 2007 10:51 de ramona11

a sa nu uit in loc sa experimentatii stati si va uitati unu la altu ce frumoasa este dragoastea si mai alex sa simti in al noualea cer cand faci dragoste/sex
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online