Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o faceti?

Pagina 1 din 2
1   2   »

mybutterfly

Junior member
23 mesaje

Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o faceti?

scris pe 21 ian 2008 14:24 de mybutterfly

prietenul meu ar vrea sa facem sex oral dar as vrea sa stiu ce spun altii despre asta....o faceti?
stiu ca daca multi o fac nu sunt obligata si eu, dar as vrea sa stiu mai multe, si nu as vrea sfaturi de la experti in domeni(medici) dar experiente personale...thanx!
sus

iib

Junior member
46 mesaje

Re: sex oral-nu stiu daca sa accept...voi o faceti

scris pe 21 ian 2008 15:23 de iib

prietenul meu ar vrea sa facem sex oral dar as vrea sa stiu ce spun altii despre asta....o faceti?
stiu ca daca multi o fac nu sunt obligata si eu, dar as vrea sa stiu mai multe, si nu as vrea sfaturi de la experti in domeni(medici) dar experiente personale...thanx!

pai sigur ca o facem. si cu mare placere. dar problema nu e asta. ci faptul ca TU trebuie sa faci doar ce iti place, ce te excita. nu trebuie sa faci ceva doar pentru ca asa fac toti (cum bine spui si tu). nu are rost nici macar chestia cu "o fac pentru el", "vreau sa-l multumesc". asta e chiar foarte periculos. pentru ca facand un lucru care de fapt nu-ti face placere, automat (si fara sa-ti dai seama) se insinueaza in subconstientul tau un sentiment de frustrare. care sigur va iesi la suprafata mai tarziu. e calea cea mai buna de a eroda incet si sigur o relatie.

deci fa DOAR ce iti place, ce te atrage.

acelasi sfat as fi dat si pentru topicul din 2004

uite, eu cred ca sunt singurul barbat pe care nu il atrage sexul anal si nu o fac, chiar daca toti barbatii si 80% dintre femei sunt innebuniti dupa asta. asta ca exemplu ca daca ceva nu te atrage, n-are rost sa te minti singur.

sus

pumpkin_

Senior member
51 mesaje

Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o face

scris pe 22 ian 2008 10:02 de pumpkin_

Sfatul meu este sa te gandesti bine inainte de a face ceva, sa pui in balanta avantajele si dezavantajele...printre avantaje ar fi ca te vei simti bine pe moment, vei mai vrea asta o perioada de timp - cateva saptamani probabil ( din cauza dorintei ), dupa care ti se va parea ceva normal si nu foarte satisfacator...

Dezavantajele ar fi: acest lucru strica iubirea dintre tine si el, chiar daca nu iti vei da seama pe moment si te gandesti "Noi ne iubim si vreau sa fac asta ca o daruire pentru el. Toata lumea o face Cum sa strice iubirea?"...
Nu realizezi imediat, dar incet, incet nu mai exista iubire, chiar daca acum exista multa.
Vezi in jurul tau: cate persoane din cele ce au facut sex oral au avut parte de implinire in dragoste si armonie?
Chiar daca nu te gandesti acum sa ai o familie, lucru' asta te va afecta pe viitor.

Mai este si urmatorul lucru: cum te vei simti in momentul in care vei intra intr-o biserica si vei vrea sa saruti niste icoane? Cum te mai poti impartasi?
Daca renunti, pierzi.

Citeste si asta, cand ai timp, http://sfaturiortodoxe.ro/iubire-sex/
sexul-oral-avantaje-dezavantaje-masturbarea
-si-prejudecatile-adolescente-adolescenti-
fete-minore-baieti-sex-oral-iubire.htm

Tu esti cea care ia decizia!
sus

jee

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o

scris pe 22 ian 2008 11:49 de jee

Sfatul meu este sa te gandesti bine inainte de a face ceva, sa pui in balanta avantajele si dezavantajele...printre avantaje ar fi ca te vei simti bine pe moment, vei mai vrea asta o perioada de timp - cateva saptamani probabil ( din cauza dorintei ), dupa care ti se va parea ceva normal si nu foarte satisfacator...

Dezavantajele ar fi: acest lucru strica iubirea dintre tine si el, chiar daca nu iti vei da seama pe moment si te gandesti "Noi ne iubim si vreau sa fac asta ca o daruire pentru el. Toata lumea o face Cum sa strice iubirea?"...
Nu realizezi imediat, dar incet, incet nu mai exista iubire, chiar daca acum exista multa.
Vezi in jurul tau: cate persoane din cele ce au facut sex oral au avut parte de implinire in dragoste si armonie?
Chiar daca nu te gandesti acum sa ai o familie, lucru' asta te va afecta pe viitor.

Mai este si urmatorul lucru: cum te vei simti in momentul in care vei intra intr-o biserica si vei vrea sa saruti niste icoane? Cum te mai poti impartasi?
Daca renunti, pierzi.

Esti aiurea de tot.. cum dracu sa se stinga iubirea daca intr-o relatie se face sex oral?? Asta e DEZAVANTAJ?? inseamna ca esti dusa rau sau ai o conceptie cretina. Eu sunt de parere, la fel cum sunt si majoritatea ca intr-o relatie sexul oral sudeaza mult mai mult legaturile dintre parteneri. Eu am o relatie de 2 ani si pe pielea mea am simtit ca relatia a devenit mult mai profunda de cand am inceput sa practicam sexul oral. Daca tu ai fost crescuta intr-un stil "crestinesc" exagerat...e problema ta..dar numai da sfaturi stupide ok??
sus

ThePretender

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...vo

scris pe 22 ian 2008 14:32 de ThePretender

jee, n-ar trebui sa te mire reactia asta din partea unei persoane care se gandeste la pupatul icoanelor in biserica in timp ce aseaza barierele din viata sexuala.
Evident ca experimentarea a cat mai multe lucruri si situatii necunoscute (nu numai sexuale) nu poate sa fie decat un lucru bun, asta doar daca nu esti adeptul teoriei "crede si nu cerceta".
Si legat de ce spunea jee, intr-adevar si eu am simtit acelasi lucru. Cu cat am incercat mai multe lucruri cu prietena mea cu atat ne-am apropiat mai mult.

Sinnerman
sus

pumpkin_

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept.

scris pe 22 ian 2008 15:47 de pumpkin_

Iubirea pura dispare.
Poate sunt alte lucruri care va mai tin impreuna - atractia sexuala, dorinta de a escalada anumite placeri, interesul tau sau al ei sau obisnuinta.

PS: Nu sunt fata si nici un "crestin extremist".
sus

iib

Junior member
46 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa acc

scris pe 22 ian 2008 16:53 de iib

Iubirea pura dispare.
Poate sunt alte lucruri care va mai tin impreuna - atractia sexuala, dorinta de a escalada anumite placeri, interesul tau sau al ei sau obisnuinta.

PS: Nu sunt fata si nici un "crestin extremist".

greseala in gandire pe cat de mare pe atat de frecventa. e mult mai simplu sa spui "opa... a disparut iubirea..." decat sa te intrebi si mai ales sa iti raspunzi cu sinceritate "unde AM gresit EU?" pentru ca asta se intampla de fapt atunci cand ne mintim ca iubirea dispare. celalalt este ranit, dezamagit, de o greseala de-a noastra (sau mai multe). adica iubirea dispare pentru ca noi o gonim, nu doar asa... de plictiseala.

aveti taria si intrebati-va la fiecare despartire de cineva "unde am gresit eu?" nu il mai invinovatiti pe celalalt... si o sa vedeti ca pana la urma iubirea nu o sa mai dispara...
sus

jee

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa

scris pe 22 ian 2008 17:10 de jee

Nu conteaza daca esti fata sau baiat..e vorba despre acea gandire care o afisezi. Pana la urma ce este iubirea? crezi ca iubirea inseamna doar o singura pozitie sexuala? iubirea se poate manifesta prin orice mijloc si orice fel. Niciodata nu vei vedea ca un om iubeste la fel ca celalalt (in acelasi mod). Atat timp cat iti respecti pratenerul si nu iti bati joc de el e totul OK. Daca doi oameni se iubesc..pot sa ajunga sa faca si sex anal sau mai stiu eu ce..dar nu inseamna ca daca faci lucrurile acestea "interzise" de biserica atunci dispare iubirea sau profanezi biserica.
Biserica intotdeauna a condamnat actul sexual inainte de casatorie dar si dupa. Sa iti dau un exemplu.. In religia catolica,prin evul mediu..sotul si sotia dormeau cu o bucata de scandura intre ei..aveau voie sa faca sex sau dragoste doar atunci cand trebuiau sa conceapa un copil si asta doar cu acordul parintelui spiritual si al soacrei.. Deci come on..sa fim seriosi.. Religia va fi intotdeauna impotriva acestor manifestari ale dragostei..
Biserica este o INSTITUTIE care incearca sa controleze masele de oameni..inducand frica la nivel subconstient... (ex.: daca faci fapte rele..ajungi in IAD..asa ca asculta de ceea ce zicem noi)..
sus

pumpkin_

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu dac

scris pe 22 ian 2008 20:15 de pumpkin_

Da!
E adevarat ca biserica este si impotriva sexului inainte de casatorie, nu e ceva invechit, chiar daca in zilele astea e foarte mare ignoranta fata de partea spirituala.
E foarte posibil ca ceea ce zici cu scandura sa fie adevarat, insa ideile acestea poate apartin unor secte ( si catolicii sunt! ), nu adevaratei credinte ortodoxe.
Despre iad...este ceva real, iar biserica doar cheama la cunostinta adevarului, nu doreste sa manipuleze pe nimeni.
Fiecare om are libertatea de a alege cum vrea sa traiasca.

PS: Imi cer scuze k am degenerat de la subiectul acestui thread
sus

jee

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu

scris pe 22 ian 2008 21:12 de jee

Da!
E adevarat ca biserica este si impotriva sexului inainte de casatorie, nu e ceva invechit, chiar daca in zilele astea e foarte mare ignoranta fata de partea spirituala.
E foarte posibil ca ceea ce zici cu scandura sa fie adevarat, insa ideile acestea poate apartin unor secte ( si catolicii sunt! ), nu adevaratei credinte ortodoxe.
Despre iad...este ceva real, iar biserica doar cheama la cunostinta adevarului, nu doreste sa manipuleze pe nimeni.
Fiecare om are libertatea de a alege cum vrea sa traiasca.

PS: Imi cer scuze k am degenerat de la subiectul acestui thread

hm..m-am saturat sa mai dau explicatii din astea..mai ales impotriva regulilor bisericesti..
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 22 ian 2008 21:22 de carrie

Un nou episod din ciclul "Ce are sula cu prefectura?"...
Nu are rost sa iti contracarez argumentele, pentru ca as face-o degeaba, se vede treaba ca esti pe dinafara in ceea ce priveste conceptele de iubire, sex, corp uman (mda... in gura sunt mult mai multi microbi decat pe un organ genital curat, masculin sau feminin si ideea de "murdarie" a acestora provine din conceptii habotnice si, poate, si din cauza sutelor de ani de igiena deficitara), relatii... sunt curioasa ce legatura LOGICA gasesti intre sexul oral si disparitia sentimentului de iubire (prin logica nu inteleg asertiunile de pe www.pelerinulroman and co.).
Cat despre relatii stricate de sexul oral... nu cunosc niciuna, si cunosc destule relatii in care aceasta "blasfemie" se practica si care merg excelent.
Iar pupatul icoanelor ... cred ca toti suntem nedemni de asa ceva, de vreme ce toti ne-am nascut pe lumea asta prin intermediul p.i.z.d.e.i. (scuzele mele pentru exprimarea pitoareasca, care se stie ca nu imi sta in fire) si toti suntem zamisliti din "pacat" si nu prin intermediul Sf. Duh...

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

jee

Newbie
5 mesaje

scris pe 22 ian 2008 21:51 de jee

Un nou episod din ciclul "Ce are sula cu prefectura?"...
Nu are rost sa iti contracarez argumentele, pentru ca as face-o degeaba, se vede treaba ca esti pe dinafara in ceea ce priveste conceptele de iubire, sex, corp uman (mda... in gura sunt mult mai multi microbi decat pe un organ genital curat, masculin sau feminin si ideea de "murdarie" a acestora provine din conceptii habotnice si, poate, si din cauza sutelor de ani de igiena deficitara), relatii... sunt curioasa ce legatura LOGICA gasesti intre sexul oral si disparitia sentimentului de iubire (prin logica nu inteleg asertiunile de pe www.pelerinulroman and co.).
Cat despre relatii stricate de sexul oral... nu cunosc niciuna, si cunosc destule relatii in care aceasta "blasfemie" se practica si care merg excelent.
Iar pupatul icoanelor ... cred ca toti suntem nedemni de asa ceva, de vreme ce toti ne-am nascut pe lumea asta prin intermediul p.i.z.d.e.i. (scuzele mele pentru exprimarea pitoareasca, care se stie ca nu imi sta in fire) si toti suntem zamisliti din "pacat" si nu prin intermediul Sf. Duh...

bravo..bine spus mai ales la sfarsit
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 22 ian 2008 22:29 de valentine

Sexul ora e un pacat, daca nu vreti sa-l maniati pe D-zeu, nu faceti sex oral
Eu nu am facut, nu fac si nici nu o sa fac.
sus

eu

Guest

scris pe 22 ian 2008 23:39 de eu

Sub nici o forma sa nu o faci doar de obligatie sau pentru a-i face lui pe plac. Daca esti de parere ca-ti va fi greata, mai bine nu incerca. Eu oricum sunt impotriva sexului oral si a sexului anal. NU vad ce placere ar putea fi in a suge penisuri. Nu conteaza c-o sa ziceti ca el ar fi satisfacut, mie pur si simplu mi-ar fi scarba sa am penisul in gura.Punct.
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 22 ian 2008 23:41 de Danny_DaBoss

Sub nici o forma sa nu o faci doar de obligatie sau pentru a-i face lui pe plac. Daca esti de parere ca-ti va fi greata, mai bine nu incerca. Eu oricum sunt impotriva sexului oral si a sexului anal. NU vad ce placere ar putea fi in a suge penisuri. Nu conteaza c-o sa ziceti ca el ar fi satisfacut, mie pur si simplu mi-ar fi scarba sa am penisul in gura.Punct.

imi inchipui ce viata sexuala interesanta ai tu..
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 ian 2008 00:56 de ExoticDream

imi inchipui ce viata sexuala interesanta ai tu..

Pozitia misionarului, o data miercurea intre stirile de la ora 5 si telenovela de pe "Acasa", si inca o data sambata, dupa cina si filmul de la ora 8, pai n-ajunge? Obsedatilor!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

jee

Newbie
5 mesaje

scris pe 23 ian 2008 13:43 de jee

Si uite asa vezi oameni ciufuti pe strada si nu stii de ce... Le lipseste...
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 23 ian 2008 15:33 de Danny_DaBoss

da... L.T.P.
sus

Guest

Guest

scris pe 23 ian 2008 21:52 de Guest

Eu nu am facut, nu fac si nici nu o sa fac.

Esti sigur???SWEAR!!!
sus

mybutterfly

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa

scris pe 27 ian 2008 21:22 de mybutterfly

merci muuult pentru raspunsuri(religioase si normale)...acum sunt si mai confuza...oricum, ieri am fost acasa la prietenul meu si m-a intrebat daca vreau sa-i fac sex oral....i-am spus nu pentru ca nu ma simt destul de pregatita(poate si din cauza ca am inceput viata sexuala nu demult...)m-a inteles si a spus ok...ce s-a intymplat dupa? mi-a facut el cevainteles? acum nu vad nimik rau in sexul oral si data viitoare pot sa-l incerc....
pentru pumpkin: stiu ca poate sa-ti para straniu dar sunt ateisata....m-am dezamagit in biserica cytiva ani in urma....in plus sunt tynara si vreau sa incerc de toate....si chiar daca exista iadul, nu am sa fiu singura akolo ci cu mai mult de jumatate din persoanele de pe forum...
sus

Guest

Guest

scris pe 30 ian 2008 18:44 de Guest

eu ii fac sex oral prietenului meu.si eu ma simt bine si el se simte bine.ptr mine e ceva normal sa o fac.nu stiu ce parere ai tu insa pana nu incerci nu ai de unde sa stii cum e.nu ami cauta sfaturi pe aici fa ce iti zice inima . eu iti zic sa incerci , poate k o sa iti placa.poop
sus

LmE

Junior member
11 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu dac

scris pe 31 ian 2008 16:19 de LmE

Ideea este urmatoarea : Daca el iti face sx oral si tie iti place ar trebui sa-i raspunzi cu aceeasi moneda . Orice relatie ar trebui bazata pe reciprocitate
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu

scris pe 1 feb 2008 15:58 de Nekunoskuta

...Orice relatie ar trebui bazata pe reciprocitate

Seriso? Eu dau, el da, eu arunc, el arunca...eu insel, el inseala?

Daca el imi face oral si mie pur si simplu nu mi-ar place sa-i fac ar trebui sa-i fac pentru ca....ce?

Reciprocitatea nu tine o relatie in picioare pentru ca in multe cazuri unul face ceva doar pentru ca se simte obligat (ca...dehhh...reciprocitatea) nu ca ii face placere.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu

scris pe 2 feb 2008 00:51 de ExoticDream

Seriso? Eu dau, el da, eu arunc, el arunca...eu insel, el inseala?

Daca el imi face oral si mie pur si simplu nu mi-ar place sa-i fac ar trebui sa-i fac pentru ca....ce?

Reciprocitatea nu tine o relatie in picioare pentru ca in multe cazuri unul face ceva doar pentru ca se simte obligat (ca...dehhh...reciprocitatea) nu ca ii face placere.

A da reciproc (si nu din obligatie, ci pentru ca asa simte fiecare) reprezinta una din "axiomele" unei relatii de cuplu. Sunt de acord ca exista exceptii, dar numai din cand in cand, nu in lucrurile majore si cu intelegere din partea celuilalt. Daca ajungi sa faci ceva din obligatie, si nu din placere (cum ar fi sex oral, de exemplu), atunci ma tem ca relatia aceea nu a fost una prea solida sau nu mai este.

A insela (reciproc sau nu) depaseste deja sfera unei relatii, ai exagerat....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

LmE

Junior member
11 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral -

scris pe 2 feb 2008 02:43 de LmE

Daca nu-ti face placere sa faci sex oral atunci de ce primesti?? Nu ti se pare ca esti cam egoista?? Am uitat e vb de fete....crezi ca noua ne face placere mare sa gustam din ce aveti voi mai sarat?
sus

mayasha

Junior member
49 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex or

scris pe 2 feb 2008 15:16 de mayasha

Daca nu-ti face placere sa faci sex oral atunci de ce primesti?? Nu ti se pare ca esti cam egoista?? Am uitat e vb de fete....crezi ca noua ne face placere mare sa gustam din ce aveti voi mai sarat?

loool.primeste pt k vrea.si pt k se simte bine.daca nu vrea sa faca, e treaba ei.intr-o relatie nu e vorba de reciprocitate mereu.daca prietenului ii place sa ii provoace ei placere asa, de ce sa nu o faca...?iar ea...de ce sa se simta obligata sa ii faca...?
uite..mie mi s-a facut de un fost prieten si eu nu i-am facut lui.si nu il deranja chestia asta deloc. iar acum...ii fac uneori actualului prieten...si el nu imi face...and it doesn't bother me at all..

in dragoste indiferenta-i cea mai grea...
sus

Lucian1998

Newbie
1 mesaje

scris pe 14 feb 2008 18:36 de Lucian1998

)))
ati inbunit..? amestecati biserica cu sexul oral...)))) ...oricum nu m-ar mira ca unii preoti sa incerce ceva cu boticu`)))

andrei
sus

pumpkin_

Senior member
51 mesaje

scris pe 14 feb 2008 21:34 de pumpkin_

@Lucian1998: Nu prea inteleg ce vrei sa spui...as fi incantat daca ai putea detalia ideea.
sus

Vlad

Guest

scris pe 10 mar 2008 01:03 de Vlad

Daca renunti, pierzi.

Un raspuns total eronat, dupa parerea mea.
Nu trebuie sa te simti fortata sa faci asta.. daca vrei e ok, daca nu.. sper ca el sa te inteleaga. Discutati intai. Nu esti prima si nici ultima care face asa ceva.. nu e altceva decat placere. Bafta.
sus

ionik

Guest

scris pe 9 iul 2008 12:56 de ionik

Esti aiurea de tot.. cum dracu sa se stinga iubirea daca intr-o relatie se face sex oral?? Asta e DEZAVANTAJ?? inseamna ca esti dusa rau sau ai o conceptie cretina. Eu sunt de parere, la fel cum sunt si majoritatea ca intr-o relatie sexul oral sudeaza mult mai mult legaturile dintre parteneri. Eu am o relatie de 2 ani si pe pielea mea am simtit ca relatia a devenit mult mai profunda de cand am inceput sa practicam sexul oral. Daca tu ai fost crescuta intr-un stil "crestinesc" exagerat...e problema ta..dar numai da sfaturi stupide ok??

la partea cu familia are dreptate..............cu o sa se simta femeia care a facut sex oral cand va trebui sa-si sarute copilul????
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

45 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online