Pentru ce suma de bani ati face sex fetelor?

Pagina 5 din 5
«   1   2   3   4   5

crisexpert

Expert member
514 mesaje

Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati face se

scris pe 20 apr 2008 21:07 de crisexpert

parerea mea: c.u.r.v.a este aia care isi inseala sotul\iubitul

Corect.Asta e.

In DEX scrie:
CÚRVĂ, c**** , s.f. 1. (Pop.) Femeie care duce o viaţă desfrânată. ♦ Prostituată. 2. Fig. Om ipocrit, josnic; cutră. – Din v. sl. kurŭva.

Si marmota te inveleste pe tine in staniol daca vrei.Chiar sunt si fete/femei care nu si-ar vinde corpul ptr nimik in lume, poate preferam o noapte minunata langa persoana care o iubim decat o suma de bani care poti sa o ai si muncind cinstit

Nu ati vazut ca nu mai impacheteaza in staniol?

De ce e normal ca la 13 ani sa faci sex dar e anormal ca parintii tai sa faca sex?
sus

solokd

Expert member
522 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani

scris pe 20 apr 2008 21:10 de solokd

Fiecare intelege altceva...parerea mea: c.u.r.v.a este aia care isi inseala sotul\iubitul

exact

Love Is The Name...
Sex Is the Game....
Fuck The Name And Play The Game...
sus

Guest

Guest

Re:

scris pe 21 apr 2008 02:00 de Guest

Corect.Asta e.

In DEX scrie:
CÚRVĂ, c**** , s.f. 1. (Pop.) Femeie care duce o viaţă desfrânată. ♦ Prostituată. 2. Fig. Om ipocrit, josnic; cutră. – Din v. sl. kurŭva.

Nu ati vazut ca nu mai impacheteaza in staniol?
cred ca-i plin subiectul asta de c**** judecand numai prin prisma josniciei si ipocriziei. are deja, 7 pagini si toate c****** se dau muieri cinstite care-au fost virgine cand s-au casatorit(eu n-am fost nici cand m-am casatorit, nici cand am divortat), iar toti afemeiatii definesc " c**** ".
daca mi-ar oferi cineva 9mil ce-ai zis tu acolo i-as lua banii.
pana acum o singura data mi s-a intamplat sa-mi propuna cineva o partida de sex oferind bani, la modul: "noi platim"(iar asta mi s-antamplat in 2006 pe nava de pasageri DREAM, cu crestinii crestinilor, israelienii.
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re:

scris pe 21 apr 2008 02:16 de stefanoski

Gata Simo ? Prin ce port ati acostat ? Cand pleci ? Ai grija mare la tangaj

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Guest

Guest

Re: Re: Re:

scris pe 21 apr 2008 11:02 de Guest

Gata Simo ? Prin ce port ati acostat ? Cand pleci ? Ai grija mare la tangaj
Buna ziua. Cu nava de pasageri DREAM, in 2006, in Haifa, Ashdood, Alanya, Rhodos, Limassol, Larnaka, Heraklion. Acum in Hartlepool si-n Stavanger. Pe 14 mai trebuie sa fiu inapoi. Supravietuiesc tangajului cu Scopoderm.
sus

Guest

Guest

scris pe 21 apr 2008 11:02 de Guest

Ai revenit?!
Buna ziua.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 21 apr 2008 11:42 de SORIN28

cred ca-i plin subiectul asta de c**** judecand numai prin prisma josniciei si ipocriziei. are deja, 7 pagini si toate c****** se dau muieri cinstite care-au fost virgine cand s-au casatorit(eu n-am fost nici cand m-am casatorit, nici cand am divortat), iar toti afemeiatii definesc " c**** ".
pana acum o singura data mi s-a intamplat sa-mi propuna cineva o partida de sex oferind bani, la modul: "noi platim"(iar asta mi s-antamplat in 2006 pe nava de pasageri DREAM, cu crestinii crestinilor, israelienii.

Ai revenit?!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re:

scris pe 21 apr 2008 15:10 de stefanoski

Pe 14 mai trebuie sa fiu inapoi. Supravietuiesc tangajului cu Scopoderm.

hmmm, 14 mai ? cam mult...

Totusi, iti doresc un Paste fericit

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

scris pe 21 apr 2008 16:21 de crisexpert

Si cat au platit?

De ce e normal ca la 13 ani sa faci sex dar e anormal ca parintii tai sa faca sex?
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 21 apr 2008 17:21 de SORIN28

Si cat au platit?

N-au platit nimic, a fost "din partea casei"

Radio Greu de difuzat

sus

Guest

Guest

scris pe 21 apr 2008 20:08 de Guest

Si cat au platit?
Nu m-am incurcat ca erau trei in cabina, aveau croaziera de 3 sau 4 zile si oricum n-aveau 9 mil euro la ei, nici macar un milion. si oricum nu-mi sunt dragi ca natie.
sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 21 apr 2008 20:12 de Guest

hmmm, 14 mai ? cam mult...

Totusi, iti doresc un Paste fericit
Ei, asta este. suportati. mai aveti trei saptamani jumatate s-apoi va puteti desfasura pe site-ul asta ca, oricum, nu poate fi accesat de pe mare. Multumesc. Asemenea.
sus

nonick

Guest

Re: Pentru ce suma de bani ati face sex fetelor?

scris pe 30 apr 2008 22:17 de nonick

Ma refer la cele ce nu sunteti tarfe,binenteles.Pentru ce suma ati accepta sa faceti sex?Virginelor voi pt ce suma ati face-o cu un necunoscut?

tu cu kt ai plati o virgina sa faca sex cu tne ??
sus

Guest

Guest

scris pe 30 apr 2008 23:03 de Guest

tu cu kt ai plati o virgina sa faca sex cu tne ??
dar tu, cat ai plati pe cineva sa faca sex cu tine?!? intrebarea a pus-o unul, raspunsul l-au cotit toate, ca s-au casatorit virgine, ca se mandresc sotii cu virginitatea lor, c-ar plati ele pe altii. eu macar am zis ca iau cele 9 milioane de euro, daca se-avanta cineva la o partida de sex pe suma asta. poate ca el nu vrea sa plateasca pentru sex. restul care si-au dat cu parerea-n subiect, cu definitii de c**** , s.a.m.d., cat ar plati!? asa de curiozitate, pentru amuzament, raspunsul.
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 1 mai 2008 00:21 de carrie

Fiecare intelege altceva...parerea mea: c.u.r.v.a este aia care isi inseala sotul\iubitul

Eu zic ca nu prea e asa. Uneori poate are si motive serioase sa o faca.
Intrebare: cel care isi inseala sotia/iubita este... masculinul de la c.u.r.v.a (c.u.r.v)?

Dar pana la urma cine suntem noi sa judecam pe unii sau pe altii?

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 mai 2008 01:59 de ExoticDream

eu macar am zis ca iau cele 9 milioane de euro, daca se-avanta cineva la o partida de sex pe suma asta.

Eu nu as face asta oricat de mare ar fi suma. Cat de cotit ti se pare acest raspuns?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de

scris pe 1 mai 2008 02:03 de ExoticDream

Eu zic ca nu prea e asa. Uneori poate are si motive serioase sa o faca

Cam care ar fi acele motive si, daca ele chiar exista, de ce nu se poate alege o cale morala de a rezolva problema? (Ma refer la faptul ca o relatie care nu mai merge din n motive poate fi incheiata, astfel incat inselatul sa capete statut de relatie libera.) De ce este nevoie sa mintim in stanga si in dreapta cand ne putem apara interesele (mai mult sau mai putin egoiste) pe cai cinstite?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 1 mai 2008 09:06 de SORIN28

Nu m-am incurcat ca erau trei in cabina, aveau croaziera de 3 sau 4 zile si oricum n-aveau 9 mil euro la ei, nici macar un milion. si oricum nu-mi sunt dragi ca natie.

Si ce?! Nu faci fata la 3?! Si nu cred ca esti frumusetea pamantului, femeia perfecta sau prostituata ideala ca sa ceri 9mil EUR. Un 50-100 mai merge dar ce spui tu e exagerat.
Erau indieni?! Ca astia sunt urati si put

Eu zic ca nu prea e asa. Uneori poate are si motive serioase sa o faca.

Uimeste-ma...care e acel motiv "serios" care te face sa inseli?! Nu-ti mai place penisul de acasa, vrei altceva...te desparti. Sau ai un interes material care te tine legata de acel "el"?!

Intrebare: cel care isi inseala sotia/iubita este... masculinul de la c.u.r.v.a (c.u.r.v)?
Tot la categoria c.urve intra...ca-i femeie sau barbat tot c.urva ramane

Dar pana la urma cine suntem noi sa judecam pe unii sau pe altii?
Nu judec, imi spun parerea. Am voie?!

Radio Greu de difuzat

sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

scris pe 1 mai 2008 13:18 de crisexpert

dar tu, cat ai plati pe cineva sa faca sex cu tine?!? intrebarea a pus-o unul, raspunsul l-au cotit toate, ca s-au casatorit virgine, ca se mandresc sotii cu virginitatea lor, c-ar plati ele pe altii. eu macar am zis ca iau cele 9 milioane de euro, daca se-avanta cineva la o partida de sex pe suma asta. poate ca el nu vrea sa plateasca pentru sex. restul care si-au dat cu parerea-n subiect, cu definitii de c**** , s.a.m.d., cat ar plati!? asa de curiozitate, pentru amuzament, raspunsul.

Cineva care spune cat cere.

Nu judec, imi spun parerea. Am voie?!

Sunt unii/unele care se simnt jigniti cand cineva isi spune parerea despre ceva/cineva si ei se regasesc in acea parere si ar vrea sa te faca sa taci.

sus

Guest

Guest

Re:

scris pe 1 mai 2008 13:41 de Guest

Si ce?! Nu faci fata la 3?! Si nu cred ca esti frumusetea pamantului, femeia perfecta sau prostituata ideala ca sa ceri 9mil EUR. Un 50-100 mai merge dar ce spui tu e exagerat.
Erau indieni?! Ca astia sunt urati si put

Daca-i pe bani, eu atat cer. De la unul. Ai tu vreo problema cu acesta chestie. Ai suma, ne futem o tura. N-o ai, next please. erau israelieni. cred ca n-ai probleme cu localizarea lor pe harta.
sus

zuzy

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Pentru ce suma de bani ati face sex fetelo

scris pe 2 mai 2008 15:18 de zuzy

cred ca orice fata ar ceda pentru o anumita suma de bani, problema este ca nici bill gates nu ar avea destui bani ca sa ne plateasca( pe unele din noi). mie una mi se pare inacceptabil sa am relatii intime cu altcineva in afara de prietenul meu!

si eu sunt de aceeasi parere cu tine...!!!

Întreabă-te, câte zile fericite ai avut cu adevărat până în prezent şi vezi ce faci pentru viitor...!!!
sus

barosank17

Senior member
96 mesaje

Re: Pentru ce suma de bani ati face sex fetelor?

scris pe 3 sep 2008 19:25 de barosank17

Ma refer la cele ce nu sunteti tarfe,binenteles.Pentru ce suma ati accepta sa faceti sex?Virginelor voi pt ce suma ati face-o cu un necunoscut?

faza e k unele nu pot fi cumparate in bani...
nu o pot fc cu unu kre nul cunoscmai ales s ma dezv el

doamne fereste...
primul barbat nu s uita asa usor..

jejeje
sus

tequila

Senior member
57 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati fac

scris pe 12 sep 2008 19:19 de tequila

"toate femeile sunt c**** " iti zice ceva?

aha deci dak toate femeile sunt c**** ...mata e tot la fel
ce sa spun ma enerveaza tipii kre spun k dak ai facut-o de 20 de ori gata ea e c**** dar in cazul unui baiat el e barbatu sefu...pe naiba...asa k toti barbatii sunt prosti iti zice ceva?

tequila
sus

luinwe

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati

scris pe 12 sep 2008 19:56 de luinwe

aha deci dak toate femeile sunt c**** ...mata e tot la fel
ce sa spun ma enerveaza tipii kre spun k dak ai facut-o de 20 de ori gata ea e c**** dar in cazul unui baiat el e barbatu sefu...pe naiba...asa k toti barbatii sunt prosti iti zice ceva?

serios!!!??tre sa ne faci p totzi prosti daca ala e prost???
sus

tequila

Senior member
57 mesaje

scris pe 12 sep 2008 22:04 de tequila

serios!!!??tre sa ne faci p totzi prosti daca ala e prost???

serios!!si ala trebuie sa ne faca pe noi c**** dak ala e curvar?

tequila
sus

luinwe

Veteran member
273 mesaje

scris pe 12 sep 2008 22:06 de luinwe

serios!!si ala trebuie sa ne faca pe noi c**** dak ala e curvar?

poate e gay omu
sus
Pagina 5 din 5
«   1   2   3   4   5

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

37 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online