Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne traim viata!

Pagina 1 din 2
1   2   »

bughy_bughy

Newbie
3 mesaje

Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne traim viata!

scris pe 25 apr 2008 13:32 de bughy_bughy

Am doar 12 ani si nu stiu ce sa fac......prietena mea are 13 ani si vrea sa faca sex....ce Doamne iarta-ma sa fac?....nu sunt unul din cei disperati dupa asa ceva sa stiti....dar totusi vreau sami traiesc viata

Serbu
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Dati-mi va rog un sfat

scris pe 25 apr 2008 20:05 de stefanoski

dar totusi vreau sami traiesc viata

Traieste-ti copilaria in fata blocului. Nu facand sex la 13 ani

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Dati-mi va rog un sfat

scris pe 25 apr 2008 21:55 de baby

Am doar 12 ani si nu stiu ce sa fac......prietena mea are 13 ani si vrea sa faca sex....ce Doamne iarta-ma sa fac?....nu sunt unul din cei disperati dupa asa ceva sa stiti....dar totusi vreau sami traiesc viata

nici buletin nu aisi vrei sex
banuiesc k asta e vrajeala
Doamne eu la 13 ani nici nu stiam cum se face sex...
lumea asta se duce de tot

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne traim viata

scris pe 26 apr 2008 01:55 de ExoticDream

Iar au intrat gradinitele in vacanta....! Copiii astia au nevoie de Ramadan, nu de sarbatori crestine! Jesus Christ....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

scris pe 26 apr 2008 09:39 de angela

Alooo,Suzeta ai grija de masinute,tractorase,si alte jucarii si nu incepe de pe acum joaca de-a sexul ca oamenii mari..Cred ca acest subiect e pus la baza...La 12 ani,nu cred ca poti sa ai erectie ca sa faci sex normal...

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

ZigZag

Veteran member
457 mesaje

scris pe 26 apr 2008 09:50 de ZigZag

Alta caterinca buna frate Ce comici sunt copiii din ziua de azi fratzie ! Hai pushtiu lasa pe altcineva sa fie hazliu si fuga la joaca !

Yo raman exact cum am promis .. Prietenos ca o grenada data`n spatziu inchis !

Cand arunci grenada spre mine , yo fac stop pe piept .. si tzi`o shutez pana la tine direct !
sus

solokd

Expert member
522 mesaje

scris pe 28 apr 2008 23:07 de solokd

tu nici nu sti sa pronuntzi sex pe litere si vrei sa te apuci de treaba......mai bine mai asteapta ceva timp...si fa in asafel in timpul liber mai informeazate despre sex daca vrei sa pasesti in lomea adultilor...dar asta numai cand vei avea trecut de 17 anisori

Love Is The Name...
Sex Is the Game....
Fuck The Name And Play The Game...
sus

raluca_19

Junior member
21 mesaje

Re: Re: Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne traim v

scris pe 28 apr 2008 23:25 de raluca_19

nu trebuie sa judecati copilul pt ca sti bine ca asa gandeati si voi la 12 ani.acuma ca au trecut ani ati uitat.mai bine dati niste sfaturi.

alina
sus

solokd

Expert member
522 mesaje

Re: Re: Re: Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne tra

scris pe 28 apr 2008 23:36 de solokd

nu trebuie sa judecati copilul pt ca sti bine ca asa gandeati si voi la 12 ani.acuma ca au trecut ani ati uitat.mai bine dati niste sfaturi.

nu toata lomea se gandea cum te gandeai tu....aveam alte preocupari la varsta aceea de ex scoala, sportul dar cand ai lipsa de ocupatzie apelezi si la extremitatzi

Love Is The Name...
Sex Is the Game....
sus

bughy_bughy

Newbie
3 mesaje

scris pe 30 apr 2008 08:38 de bughy_bughy

Ba fratilor......oi avea yo 12 ani....dar nu stiti prea multe despre mn asa ca pliscu mic si joc de glezne

Serbu
sus

ZigZag

Veteran member
457 mesaje

scris pe 30 apr 2008 11:51 de ZigZag

Ba fratilor......oi avea yo 12 ani....dar nu stiti prea multe despre mn asa ca pliscu mic si joc de glezne

Sa mori tu ? Zi "zau" cu limba scoasa .. pushtiu lasa caterinca ! Te intzeleg ca vrei sa fi popular , sa impresionez vreo pipitza de varsta ta sau mai stiu yo ce ! Si crede`ma , cel putzin yo nu sunt curios sa aflu mai multe despre tine ! Am vazut ce gandire "luminata" ai .. deci imi ajunge , de restu nu stiu ce sa zic !

Yo raman exact cum am promis .. Prietenos ca o grenada data`n spatziu inchis !

Cand arunci grenada spre mine , yo fac stop pe piept .. si tzi`o shutez pana la tine direct !
sus

solokd

Expert member
522 mesaje

scris pe 30 apr 2008 15:41 de solokd

la varsta ta ...alt raspuns mai bun nici ca nu puteai sa dai...imi pare rau pt tine.....copilu vezi ca s-a deschis serv de CS nou ...dute si te joaca ca nu e de tn aici

Love Is The Name...
Sex Is the Game....
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

scris pe 30 apr 2008 16:59 de angela

MDA...Unde era desteptaciunea intruchipata???!Nu te chiunui sa citesti desteptaciune, ca nu cumva sa faci intindere de muschi sau de glezne..Eu stiu ca generatia voastra e rapida,si va alearga din urma inteligenta, dar tot degeaba ca voi alergati mai repede, pentru ca aveti jocul de glezne mai bun..Daca nu te-ai prins de poanta, fuguta la mami ca sa iti explice..Deci, pustiule, i-ati biberonul si fuga la culcare..Esti chiar penibil(daca nu stii sensul acestui cuvant cauta-l in DEX)

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

nonick

Junior member
23 mesaje

scris pe 1 mai 2008 11:13 de nonick

da`i dracu papucii si las`o pe ea sa`si distruga viatza .. doar nu e singura de pe pamanat si nici ultima ..
traieshte`tzi copilaria
sus

8wonder

Newbie
1 mesaje

scris pe 15 mai 2008 22:32 de 8wonder

Am doar 12 ani si nu stiu ce sa fac......prietena mea are 13 ani si vrea sa faca sex.
crazy???ce sa faceti la varsta asta??? doamne am 16 ani si vreau sa ma mentin....daca chiar vroiam sa-mi incep viata sexuala mi-o incepeam de mult dar totusi....cum ramane cu principiile??? doamne.......lasa-te de astfel de planuri in primul rand fiindca esti cam mic si in al doilea rand ca va stricati viitorul incepandu-va o "viata sexuala" asa de repede
sus

hi

Guest

scris pe 23 mai 2008 16:37 de hi

eu zic sa o facetzi ptr ca si eu am 14 ani si deja am facut-o
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 24 mai 2008 03:36 de Danny_DaBoss

eu zic sa o facetzi ptr ca si eu am 14 ani si deja am facut-o

si ce ai rezolvat ? ai cu ce sa te dai mare la scoala ? si daca o lasi gravida ce se intampla ?
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne

scris pe 24 mai 2008 06:56 de SORIN28

si daca o lasi gravida ce se intampla ?

Cum adica? Nu stii? Vine si ne intreaba ce este de facut "sunt prea mic,imi stric viitorul, ma omoara ai mei"

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

sway

Senior member
75 mesaje

scris pe 27 mai 2008 03:48 de sway

ce-aveti mai copii, chiar ati luat-o razna cu totii?! viata nu s traieste facand sex la varsta asta. nu e cool. e anormal si stupid. tu ar trebui sa t joci in continuare cu robotei si masinute. o sa realizezi abia mai tarziu ca te-ai grabit aiurea si ti-ai irosit copilari... vorba modificata a ellei de pe un blog: unde o sa fie atunci copilaria si inocenta ta? in pa**rica prietenei tale

sway
sus

bombonik

Guest

scris pe 6 ian 2009 20:13 de bombonik

doamne...copiilor...copilaria!!!!!de acum va ganditi la sex?????invatati sa va stergeti la fund mai intai si dupa sa faceti sex!!!!!!!!OMG!!!!
sus

onlyforgod

Veteran member
398 mesaje

scris pe 6 ian 2009 22:46 de onlyforgod

doamne...copiilor...copilaria!!!!!de acum va ganditi la sex?????invatati sa va stergeti la fund mai intai si dupa sa faceti sex!!!!!!!!OMG!!!!

bai alo alo, lasati copii in pace sa faca ce vor, oricum prea departe nu ajung... sau poate ca da...)
PS:nu stiu ce am sentimentul ca mesajul acesta a fost scris la shto

"I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".-Dr. Martin Luther King Jr.
"We must become the change we want to see in the world".-Mohandas Gandhi.
sus

wiczur

Senior member
82 mesaje

scris pe 7 ian 2009 15:31 de wiczur

ai devenit dintr-o data dur? te pomenesti ca esti mare smardoi si ca daca nu te ajutam ne omori pe toti?)

Live for nothing or die for something
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 7 ian 2009 22:57 de vladbodan

sa zicem ca ai 12 ani si ea are 13 ani ... si defapt tu vrei sa faci sex ... ce sa faci? esti mult prea influentat de anturaj sau televizor ... incluziv pc... si esti unul dintre cei disperati ... totusi inca esti copil si penisul tau are momentan "erectie" inversa ... asa ca , meri joaca un fifa pe pc sau ce iti place si nu-ti mai pierde gandurile cu asemenea dorinte ...

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

Darisx

Newbie
4 mesaje

scris pe 9 ian 2009 04:39 de Darisx

mai pustiu ? dar sti din ce e format instrumentu tau? sau sti ec sa faci cu el? ) dupa ce mregi la wc? tariesteti copilaria si cand vei mai creste vei reusi . Stiti care e problema? Parintii care le perimt la copii sa sa se uite la filme si prea mult aces la internet . dar de admirat la acest copil este ca cere sfaturi deci bvo copile RASPUNSU MEU E NU nu te distruge de acum tariesteti viatza la maxim si nu uita laso si bateti mingea

DaRiSx
sus

HoneyPie

Newbie
5 mesaje

scris pe 16 mar 2009 15:03 de HoneyPie

Eu zic sa va mai jucati putin cu barbie si ken si apoi va ganditi si la asta.timp e destul,de ce sa treceti peste copilarie prea repede?

I'm not addicted.I'm just afraid of the voice that says goodbye..
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

scris pe 16 mar 2009 22:35 de the_gogu

deci cum de nu am vazut topicul asta pana acum...nu mai pot de ras
ce faci tu ma? nu stim prea multe despre el mai baieti
nu stiam unde e periculosu` no.1
sus

NamNume

Junior member
19 mesaje

scris pe 20 mar 2009 14:49 de NamNume

IN puiii mei lasati copilul , dak vrea sa faca sex , ce draq va bagati voi ? ...sunt multi care au facut la 13 , chiar si taicamiu vitreg ....vreti sa ajunga la 20 de ani sa ramana complexat cai rusine sa faca sex...FUTEO MA PANA O IA NAIBA =)))
Astfel de intrebari nu se pun pe forumuri , castigi experienta cu ea acolo pe moment...

Ce faceti ?
sus

blue

Guest

...

scris pe 21 mar 2009 15:43 de blue

In loc sa ii ziceti "ba firai al dracu de copil prost, joaca-te cu masinutele" mai bine i-ati explica.

Eu la varsta ta nu aveam net, si crede-ma ca ma jucam cu masinutele in propriul sens al cuvantului, imi faceam garaje din cd-uri, casete, etc. Degeaba iti incepi viata sexuala asa devreme, nu ai nimic de castigat, ba chiar ai multe de ascuns, eu cand auzeam si eramd e fata cu mama ma rusinam, pana intr-o zi cand am avut o discutie cu ea si de atunci pot discuta orice. Sfatul meu este sa mai astepti 3 ani sa zicem, pana poti vorbi cu parinitii (daca sunt intelegatori), de ce sa faceti pe ascuns cand puteti sa va duceti undeva de exemplu la munte, faceti frumos, dus inainte amn2, etc. Gandeste-te si la ea, o vrea ea sa faca dar incearca sa o convingi sa nu, dupa sa zicem ca ar afla parintii, ce ar pati? daca ar avea probleme in zona intima ce s-ar intampla cand se va afla? Daca tineti neaparat sa faceti nu e nevoie sa faceti actul in sine, puteti sa va atingeti, dar sa nu ajungeti tocmai acolo. Incercati sa "programati" cumva, pentru ca asta se va intampla doar odata in viata. Incercati sa va fixati o varsta (16 ani de ex), pana atunci sa va documentati, sa vedeti cum ar trebui sa faceti si dupa sa faceti in asa fel incat sa fie o zi de neuitat.

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: ...

scris pe 21 mar 2009 18:17 de Pasaroi_Cuminte

In loc sa ii ziceti "ba firai al dracu de copil prost, joaca-te cu masinutele" mai bine i-ati explica.

Lasa, cand va veni vremea va sti sa-si bage ferrari-ul prin toate garajele.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: ...

scris pe 22 mar 2009 03:03 de ExoticDream

Lasa, cand va veni vremea va sti sa-si bage ferrari-ul prin toate garajele.

La astia mici vremea de pit stop(uri) vine cam repede, hai sa mai citam o poezie (de fapt, versurile unei melodii celebre apartinand lui Jim Morrison):

Take it as it comes

Time to live
Time to lie
Time to laugh
Time to die

Take it easy baby
Take it as it comes
Don't move to fast if you want
your love to last
You've been movin' much to fast

Time to walk
Time to run
Time to aim your arrows
At the sun

Take it easy baby
Take it as it comes
your love to last

Go real slow
You'll like it more and more
Take it as it comes
Specialize in havin' fun

Take it easy baby
Take it as it comes
you're love to last
Movin' much to fast
Movin' much to fast

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

62 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online