La 13 ani, e normal sa am penis de 13 cm?

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 13 ani si e normal so

scris pe 29 apr 2008 14:11 de baby

saracii copii in ce hal au ajuns.....ced ca nu au somn noaptea gandiduse la colegul din banca din fatza care o are mai mare cu 5 cm ca a celuilalt......copiilor ducetziva la sc si intrebatzile pe fete ce adancime au in "pasarica" sa vedetzi care e ce-a mai tare

m-au tampit astia cu putzele lor

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

scris pe 29 apr 2008 14:25 de crisexpert

saracii copii in ce hal au ajuns.....ced ca nu au somn noaptea gandiduse la colegul din banca din fatza care o are mai mare cu 5 cm ca a celuilalt......copiilor ducetziva la sc si intrebatzile pe fete ce adancime au in "pasarica" sa vedetzi care e ce-a mai tare

Si ce instrument sa foloseasca pentru a masura "groapa"?

De ce e normal ca la 13 ani sa faci sex dar e anormal ca parintii tai sa faca sex?
sus

solokd

Expert member
522 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 13 ani si e normal

scris pe 29 apr 2008 16:17 de solokd

Si ce instrument sa foloseasca pentru a masura "groapa"?

o rigla tubulara ar fi optimala

Love Is The Name...
Sex Is the Game....
Fuck The Name And Play The Game...
sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 13 ani si e no

scris pe 29 apr 2008 16:37 de crisexpert

o rigla tubulara ar fi optimala

Eu m-as gandi la "instrumentele" lor ca tot le-au masurat deja.Ar fi ceva de genul "Ioana are 1,5 p de ale lui Marius" (nume alese aleatoriu).

De ce e normal ca la 13 ani sa faci sex dar e anormal ca parintii tai sa faca sex?
sus

alyn

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 13 ani si

scris pe 29 apr 2008 22:49 de alyn

Eu m-as gandi la "instrumentele" lor ca tot le-au masurat deja.Ar fi ceva de genul "Ioana are 1,5 p de ale lui Marius" (nume alese aleatoriu).

who disperatzilor, ce mama drq avetzi. [Cenzurat de ExoticDream] maturii lu peshte. "la ce ora ai masurato?" nu facem concurs da asha faceatzi shi voi, ce sa o mai lungim. unu se intreaba dak e bn so aiva asha shi intreaba shi la altzii cat o au shi toata lumea shio masoara la un moment dat kair shi din simpla curiozitate. ipocritzi mai suntetzi, sa mor io...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 13 ani si

scris pe 30 apr 2008 00:34 de ExoticDream

Nostim esti!!!

Nu inteleg ceva: cum ajunge "Ioana" la concluzia ca are dimensiunea aceea?!? Dupa parerea mea, ar putea aprecia ca are 0,1-0,9 p model "Marius"! Pentru a efectua cat mai putine masuratori, matematic vorbind ar trebui folosit instrumentul baiatului cu dotarea cea mai grozava (avantaj el!), altfel ce faceti in cazul in care dimensiunea fetei depaseste dimensiunea baiatului?

Copiii astia.... pe vremea noastra se jucau cu fise pe catedra, astazi fac experimente la... fizica!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 13 ani

scris pe 30 apr 2008 11:34 de crisexpert

Nostim esti!!!

Nu inteleg ceva: cum ajunge "Ioana" la concluzia ca are dimensiunea aceea?!? Dupa parerea mea, ar putea aprecia ca are 0,1-0,9 p model "Marius"! Pentru a efectua cat mai putine masuratori, matematic vorbind ar trebui folosit instrumentul baiatului cu dotarea cea mai grozava (avantaj el!), altfel ce faceti in cazul in care dimensiunea fetei depaseste dimensiunea baiatului?

Copiii astia.... pe vremea noastra se jucau cu fise pe catedra, astazi fac experimente la... fizica!

Tare!Pai cum sa o masoare?Prin introducere Cred ca masuratoare merge si invers.Adica: "Marius astupa 0,5 p model Ioana"

sus

ZigZag

Veteran member
457 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 13

scris pe 30 apr 2008 11:47 de ZigZag

Toata chestia e sa nu`shi scape instrumentu sau sa nu`l uite in "modelu Ioana" ca am intzeles ca sunt tare confortabile !

Gotta get me one of those !

Yo raman exact cum am promis .. Prietenos ca o grenada data`n spatziu inchis !

Cand arunci grenada spre mine , yo fac stop pe piept .. si tzi`o shutez pana la tine direct !
sus

solokd

Expert member
522 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 13

scris pe 30 apr 2008 15:45 de solokd

Tare!Pai cum sa o masoare?Prin introducere Cred ca masuratoare merge si invers.Adica: "Marius astupa 0,5 p model Ioana"

Lol...mah invers nu are cum, ca saraca fata nu are GPS inauntru sa vada cat a intrat si cat mai are loc

deja o dam in iureli =))

Aceasta " Ioana si Marius" au devenit cam populari paicea =))

Love Is The Name...
Sex Is the Game....
Fuck The Name And Play The Game...
sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: a

scris pe 30 apr 2008 20:49 de crisexpert

Toata chestia e sa nu`shi scape instrumentu sau sa nu`l uite in "modelu Ioana" ca am intzeles ca sunt tare confortabile !

Gotta get me one of those !

Daca nu sunt prinse bine de posesor s-ar putea sa le piarda

Lol...mah invers nu are cum, ca saraca fata nu are GPS inauntru sa vada cat a intrat si cat mai are loc

deja o dam in iureli =))

Aceasta " Ioana si Marius" au devenit cam populari paicea =))

Pai e valabil doar atunci cand Ioana e plina

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: a

scris pe 1 mai 2008 02:14 de ExoticDream

Asta ma chinuiam si eu sa-i explic! De-aia optim este sa fie folosit campionul baietilor si sa se noteze cu markerul pe "instrument" adancimile colegelor!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ZigZag

Veteran member
457 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

scris pe 1 mai 2008 09:29 de ZigZag

Mega tare discutzia asta .. de unde a inceput si unde a ajuns ! Imi place de unii dintre voi .. va pricepetzi la caterinca ! Dar sa fim serioshi ca un astfel de subiect nu poate fi decat caterinca .. Numa bine !

Yo raman exact cum am promis .. Prietenos ca o grenada data`n spatziu inchis !

Cand arunci grenada spre mine , yo fac stop pe piept .. si tzi`o shutez pana la tine direct !
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 1 mai 2008 11:56 de stefanoski

Asta ma chinuiam si eu sa-i explic! De-aia optim este sa fie folosit campionul baietilor si sa se noteze cu markerul pe "instrument" adancimile colegelor!

Cu o culoare diferita de fiecare data

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

scris pe 1 mai 2008 12:13 de crisexpert

Mega tare discutzia asta .. de unde a inceput si unde a ajuns ! Imi place de unii dintre voi .. va pricepetzi la caterinca ! Dar sa fim serioshi ca un astfel de subiect nu poate fi decat caterinca .. Numa bine !
Cred ca ar trebui pus la Aberatii/Caterinci Nu s-a ajuns prea departe de subiectul initial: s-a inceput de la cineva cu 13 cm si s-a ajuns la metode de masuratoare.

Cu o culoare diferita de fiecare data

Pai e normal cu alta culoare de fiecare data pentru ca alt fel nu ar mai sti care e pentru Ioana, care e pentru Maria etc.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 mai 2008 03:05 de ExoticDream

Pai e normal cu alta culoare de fiecare data pentru ca alt fel nu ar mai sti care e pentru Ioana, care e pentru Maria etc.

Dupa ce se efectueaza masuratorile, se trece la cuplarea matematica, adica in functie de dimensiuni! Sa mai spuna careva ca adolescentii de astazi nu lucreaza stiintific!

sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 4 mai 2008 11:53 de crisexpert

Dupa ce se efectueaza masuratorile, se trece la cuplarea matematica, adica in functie de dimensiuni! Sa mai spuna careva ca adolescentii de astazi nu lucreaza stiintific!

Normal ca lucram stiintific.Pana si spalatul acelor zone se face dupa manual .

sus

SoloKD

Guest

scris pe 4 mai 2008 14:27 de SoloKD

Normal ca lucram stiintific.Pana si spalatul acelor zone se face dupa manual .

mdea ....self wash ...prin frecarea celor 2 organe pana cand se elibereaza lichidul minunat ......ups ........nu mai continui ca invatz copii la prostii
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 mai 2008 00:52 de ExoticDream

Pana si spalatul acelor zone se face dupa manual .

Asta este, intr-adevar, un lucru remarcabil.... Unii nu-l fac nici intre doua.... episoade in doi, ca sa nu mai vorbim de dusul... saptamanal!

sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

scris pe 5 mai 2008 16:12 de crisexpert

Asta este, intr-adevar, un lucru remarcabil.... Unii nu-l fac nici intre doua.... episoade in doi, ca sa nu mai vorbim de dusul... saptamanal!

Acum depinde si de cine are act de proprietate pe acele zone.

sus

AngelDark

Newbie
1 mesaje

scris pe 6 mai 2008 17:45 de AngelDark

Ma dar explikati la copil....daka a vrut sa stie ca si voi ati fost curiosi cand ati fost de varsta lui

AngelDark
sus

valentine

Guest

scris pe 6 iun 2008 00:23 de valentine

Bad news boys....read here:
http://www.cancan.ro/2008-06-06/Marimea-conteaza.html

Bag pusca, ma duc sa-mi fac operatie de marire
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 6 iun 2008 18:07 de DarkAngel

Bad news boys....read here:
http://www.cancan.ro/2008-06-06/Marimea-conteaza.html

Bag pusca, ma duc sa-mi fac operatie de marire
vali intereseaza-te la ce adancime se afla nervi care produc senzatii placute la o fata si ai sa vezi cat de mult conteaza marimea... in schimb despre circumferinta nu zic nimic
sus

mirutza

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La 13 ani, e normal sa

scris pe 9 iun 2008 21:42 de mirutza

Sa fim seriosi! Sex faci cand esti "copt" fizic SI psihic si ai gasit persoana potrivita! Nu in sexul preadolescentin sta capacitatea omului de a se descurca in viata, dimpotriva, aceea este o dovada ca nu te poti controla, nu ai suficienta tarie de caracter sa hotarasti singur pentru tine! Un tip care face sex la 14-15 ani pentru ca asa e moda merita mult mai putina apreciere decat unul care isi incepe viata sexuala la 19-22 de ani, in cunostinta de cauza si cu o persoana la care sa tina.

total de acord.....cei care incep viata sexuala de tineri..de prea tineri....nu dau bine..parerea mea....si eu am facuto cand aveam 14 ani...si regret...dar pana la 18 ani nu am mai facuto.....trebuie o anumita pregatire ..trebe sa o faci doar cand te simti pregatit cu adevarat..
sus

mirutza

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 13 ani si e normal

scris pe 9 iun 2008 21:48 de mirutza

hahahahahaaa .. asta mi`a placut si ai perfecta dreptate ! Cum le masuratzi pushtiu ? Avetzi standarde ? Sau tu le`ai masurat pe toate ( cu cine stie ce obiect ) si tzi`ai pus in plus ..

in ziua de azi din pacate...la toti pusti le sa gandu doar la sex...aveti rabdare ca o sa aveti timp...si daca sunteti asa de nerabdatori sa o faceti..ganditi-va ...daca va ramane gravida cea cu care faceti???va distrugeti viata..nici la 18-20 ani nu suntem pregatiti pt asta...dar la 14....gandeste inainte sa te arunci cu capu inainte...doar pt placere..
sus

mirutza

Guest

scris pe 9 iun 2008 21:54 de mirutza

La ce ora le-ati masurat?La biologie?Cand va preda reproducerea umana?
Si fac pariu ca daca il intreb pe altul din clasa ta o sa imi spuna "eu o am de 18, ceilalti de 10".

devine deja o obsesie sexul asta...un lucru facut doar ca sa fii "cool"...nu ceva facut din dragoste si din dorinta..doar pt placere....pacat ...e trist..
sus

luinwe

Veteran member
273 mesaje

Re: La 13 ani, e normal sa am penis de 13 cm?

scris pe 11 sep 2008 21:21 de luinwe

deci am 13 ani si este normal sa o am de 13 cm?...app mai am 1 intrebare am o prietena este virgina si eo la fel...si o sa ma usture si pe ea o sa o doara tare?...:|(!

ce nerorocire))

asta va invatza p voi la scoala???
sus

GhoTiK

Veteran member
355 mesaje

Re: Re: La 13 ani, e normal sa am penis de 13 cm?

scris pe 11 sep 2008 21:30 de GhoTiK

ce nerorocire))

normaaal

deja e o obisnuinta

is curios knd o sa vina copii mai mici sa pun intrebari

dupa ce invata litera "x" sa poate scrie "sex" corect

Never regret something that once made you smile.

If you really desire something,don`t take NO for an answer.
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: La 13 ani, e normal sa am penis de 13 cm?

scris pe 11 sep 2008 21:34 de baby

ce nerorocire))

mi-e teama ca daca fac un copil.......cand face 6 ani deja ma intreaba cum se face sexsau nici nu mai intreabaca doar exista internetul

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

GhoTiK

Veteran member
355 mesaje

Re: Re: Re: La 13 ani, e normal sa am penis de 13

scris pe 11 sep 2008 22:13 de GhoTiK

mi-e teama ca daca fac un copil.......cand face 6 ani deja ma intreaba cum se face sexsau nici nu mai intreabaca doar exista internetul

pana invata sa citeasca

Never regret something that once made you smile.

If you really desire something,don`t take NO for an answer.
sus

alex

Guest

penisul

scris pe 4 mar 2009 00:40 de alex

de multe ori nu te bazezi numai pe adimcimea unde se produc zenzatiile tari la o fata de multe ori te mai bazezi si daca acelei fete ii place ce ii faci daca e virgina

[Cenzurat de ExoticDream]
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

72 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online