Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o faceti?

Pagina 2 din 2
«   1   2

Hi

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se

scris pe 9 iul 2008 15:43 de Hi

loool.primeste pt k vrea.si pt k se simte bine.daca nu vrea sa faca, e treaba ei.intr-o relatie nu e vorba de reciprocitate mereu.daca prietenului ii place sa ii provoace ei placere asa, de ce sa nu o faca...?iar ea...de ce sa se simta obligata sa ii faca...?
uite..mie mi s-a facut de un fost prieten si eu nu i-am facut lui.si nu il deranja chestia asta deloc. iar acum...ii fac uneori actualului prieten...si el nu imi face...and it doesn't bother me at all..

Scuze ca iti spun, ar mie mi se pare nesimtire ce ai facut tu.

Nu pentru ca nu i-ai facut primului SO, dar atata timp cat celui de-al doilea i-ai facut, si primului nu, desi primul iti facea l arandul lui mi se pare putina nesimtire. Pentru ca nu e vorba de faptul ca te deranja ci de faptul ca pur si simplu nu vroiai tu.

Eu le inteleg pe cele care nu vor sa faca SO, nu am probleme d-astea existentiale
sus

vera_mary88

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o

scris pe 10 iul 2008 11:26 de vera_mary88

Sub nici o forma sa nu o faci doar de obligatie sau pentru a-i face lui pe plac. Daca esti de parere ca-ti va fi greata, mai bine nu incerca. Eu oricum sunt impotriva sexului oral si a sexului anal. NU vad ce placere ar putea fi in a suge penisuri. Nu conteaza c-o sa ziceti ca el ar fi satisfacut, mie pur si simplu mi-ar fi scarba sa am penisul in gura.Punct.

nici nu m-as mira sa imi fuga barbatu la altele dak esti asa de incuiata.dak ti asa de scarba inseamna k nici nu iti place sa ti se faca oralu..vai vai..nu stii ce pierzi

"Ne-am nascut liberi dar peste tot suntem in lanturi"
sus

vera_mary88

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...vo

scris pe 10 iul 2008 11:29 de vera_mary88

nici nu m-as mira sa iti fuga barbatu la altele dak esti asa de incuiata.dak ti asa de scarba inseamna k nici nu iti place sa ti se faca oralu..vai vai..nu stii ce pierzi

"Ne-am nascut liberi dar peste tot suntem in lanturi"
sus

sw3et3st

Senior member
149 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept.

scris pe 11 iul 2008 14:23 de sw3et3st

eu o fac cu placere desi la inceput nu credeam ca o sa imi placa. pana nu incerci nu ai de inde sa stii cum e...si daca nu risti, nu castigi!
sus

mada_86

Senior member
148 mesaje

Re:e ceva normal

scris pe 11 iul 2008 22:46 de mada_86

Drept sa-ti spun la inceput nu prea vrei ca te simti un pic......rusinata poate dar cu timpul te inveti.Asa a facut o prietena de-a mea:daca nu facea cica o lasa .....ea era virgina deci avea motive.fa ce simti dar sa faci in asa fel incat sa-ti tii prietenul bine ca se duce la alta daca nu.bafta

mada
sus

BiDdErGiRl

Junior member
29 mesaje

Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o face

scris pe 12 iul 2008 17:04 de BiDdErGiRl

da.o facem.si e foarte placut.dak esti intr o relatie serioasa,d lunga durata si frumoasa,nu pierzi absolut nimic dak incerci sexul oral.e ceva foarte,foarte plaqt.sau dak esti mai libertina sentimentu e acelasi.eu,una sunt intr o relatie serioasa..mi am inceput viatza sexuala de curand si imi place sa fiu comunicativa,sociabila si deschisa la orice(sau aproape orice,oricum incercarea moarte-nare) cu prietenul meu.E CEVA ABSOLUT NORMAL.
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online