Dupa cat timp de la ciclu pot sa fac din nou sex?

Pagina 1 din 2
1   2   »

rxy

Guest

Dupa cat timp de la ciclu pot sa fac din nou sex?

scris pe 15 iul 2008 14:08 de rxy

mi-a trecut ciclul pe data de 10 iulie dupa cat timp pot sa fac sex fara sa risc sa raman insarcinata?Astept rsp voastre cat mai repede.
sus

rxy

Guest

Re: dupa cat timp pot sa fac din nou sex

scris pe 15 iul 2008 14:56 de rxy

mi-a trecut ciclul pe data de 10 iulie dupa cat timp pot sa fac sex fara sa risc sa raman insarcinata?Astept rsp voastre cat mai repede.

Astept rsp sincere si nu in batjocura.
De exemplu azi m-a invitat la el deobicei cand merg la el de fiecare data se petrece ceva intre noi si daca se va intampla sa facem sex risc sa raman insarcinata?Sunt foarte nesigura pt ca o sa o fac pt a 2-a oara.
sus

sw3et3st

Senior member
149 mesaje

Re: Re: dupa cat timp pot sa fac din nou sex

scris pe 15 iul 2008 16:55 de sw3et3st

De exemplu azi m-a invitat la el deobicei cand merg la el de fiecare data se petrece ceva intre noi si daca se va intampla sa facem sex risc sa raman insarcinata?Sunt foarte nesigura pt ca o sa o fac pt a 2-a oara.

fa-o, dar nu-l lasa sa isi dea drumul in tine. sau folositi prezervativ.
sus

Doc

Veteran member
197 mesaje

scris pe 15 iul 2008 20:31 de Doc

De metode contraceptive ai auzit?

RapidConsult
sus

sgc

Guest

Re: Re:

scris pe 16 iul 2008 13:36 de sgc

din partea mea nu prea meriti altceva, cu toate ca aproape toate raspunsurile mele sunt sincere. dar stii cum este, la cat de insistent prost crescuta si obraznica in raspunsuri si intrebari, la cat de insinuanta te dovedesti de-atata vreme, primesti si raspunsurile.
sus

sergiu

Guest

scris pe 16 iul 2008 21:58 de sergiu

pai du pe ce tia tregut ciclul mai stai doua trei zile si du paia poti sa in cepi viata sexuala si eu am tracut prin asta eu sunt baiat dar stiu daca vrei sama contactezi dami un sms asta e nr meu 664055661
sus

sergiu

Guest

scris pe 16 iul 2008 22:07 de sergiu

pai du pe ce tia tregut ciclul mai stai doua trei zile si du paia poti sa in cepi viata sexuala si eu am tracut prin asta eu sunt baiat dar stiu daca vrei sama contactezi dami un sms asta e nr meu 664055661
sus

Doc

Veteran member
197 mesaje

Re: Re: dupa cat timp pot sa fac din nou sex

scris pe 16 iul 2008 23:20 de Doc

Tu esti baiat si iti vine vine ciclul? E grav ... Eu inca nu am trecut prin asta si sunt tot baiat.

RapidConsult
sus

rxy

Guest

Re: Re: Re: dupa cat timp pot sa fac din nou sex

scris pe 17 iul 2008 00:17 de rxy

fa-o, dar nu-l lasa sa isi dea drumul in tine. sau folositi prezervativ.

in concluzie daca o vom face cu prezervativ va fi sigur ?
sus

Doc

Veteran member
197 mesaje

Re: Re: Re: Re: dupa cat timp pot sa fac din nou s

scris pe 17 iul 2008 02:12 de Doc

in concluzie daca o vom face cu prezervativ va fi sigur ?

Da.

RapidConsult
sus

mada_86

Senior member
148 mesaje

Re: Dupa cat timp de la ciclu pot sa fac din nou s

scris pe 19 iul 2008 16:04 de mada_86

Poti si dupa ce ti-a trecut ,3 zile dar nu e 100%sigur

mada
sus

Doc

Veteran member
197 mesaje

Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu pot sa fac din n

scris pe 20 iul 2008 02:33 de Doc

Poti si dupa ce ti-a trecut ,3 zile dar nu e 100%sigur

100% sigur pentru ce?

RapidConsult
sus

sw3et3st

Senior member
149 mesaje

Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu pot sa fac d

scris pe 20 iul 2008 16:46 de sw3et3st

100% sigur pentru ce?

se spune ca e putin probabil sa ramai insarcinata in primele zile dupa ce ti-a trecut menstruatia. probabil la asta se refera , ca nu e 100% sigur...
sus

tudores

Senior member
100 mesaje

Re: Dupa cat timp de la ciclu pot sa fac din nou

scris pe 23 iul 2008 15:39 de tudores

Eu zic sa folosesti anticonceptionale de la farmacie, chiar daca ti se vor lasa un pic tzatzele si atunci ai sa te simti in cea mai mare siguranta.
Eu dupa primele 2 dupa de ciclu prietenei mele, ii dau la buci saalbatic de 2 ani si n-a patit nimic.
Vezi printre altele pe langa acest site mai exista si consultanti in materie de sex, renumitii sexologi de serviciu, la care poti apela fara dureri de cap si care-ti dau consultanta fara probleme.
Vezi ca au aparut niste prezervative care cred ca o sa va incante pe amandoi, cele cu tzepi de cauciuc, arome si care sunt fosphorescente-pe care le poti urmari cand intra si ies.
Iti urez bafta in acest frumos Univers sexual nesfarsit in care ai ajuns si nu-ti pare rau si la cat mai multe partide de sex salbatic, fara bici.

Tudy
sus

Doc

Veteran member
197 mesaje

Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu pot sa fac din

scris pe 23 iul 2008 22:04 de Doc

Eu zic sa folosesti anticonceptionale de la farmacie, chiar daca ti se vor lasa un pic tzatzele si atunci ai sa te simti in cea mai mare siguranta.=

Mai in siguranta ar fi dara ar folosi prezervativul ...

RapidConsult
sus

Elena_dr

Newbie
9 mesaje

Re: Dupa cat timp de la ciclu pot sa fac din nou s

scris pe 24 iul 2008 12:57 de Elena_dr

Salut tuturor,numele meu este Elena.Daca ai probleme,nelamuriri,intrebari legate de viata sexuala,adolescenta,pubertate si vrei sa vorbesti cu cineva specializat, nu ezita sa ceri sfatul unui medic specializat.Pentru detalii lasa un mesaj.O zi buna

sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu pot sa fac din n

scris pe 24 iul 2008 13:26 de baby

Salut tuturor,numele meu este Elena.Daca ai probleme,nelamuriri,intrebari legate de viata sexuala,adolescenta,pubertate si vrei sa vorbesti cu cineva specializat, nu ezita sa ceri sfatul unui medic specializat.Pentru detalii lasa un mesaj.O zi buna

Doamna Elena......cu atatea mesaje postate pe aici ma faceticurioasa si o sa va rog sa imi lasati un id de mess ceva ca sa va contactez

de care medic sunteti?

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

tudores

Senior member
100 mesaje

Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu pot sa fac d

scris pe 24 iul 2008 13:32 de tudores

Doamna Elena......cu atatea mesaje postate pe aici ma faceticurioasa si o sa va rog sa imi lasati un id de mess ceva ca sa va contactez

de care medic sunteti?

Baby, daca vrei, iti aplic eu tratament la c,rul gol, daca esti asa de curioasa. De fapt toata viatza mea am vrut sa ma fac doctor de femei, dar n-a avut tata bani sa-mi dea ca sa urmez facultatea, c-am fost copil sarac si am fost si un pic mai timid. Astept raspuns!
Ciao!

Tudy
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu pot sa f

scris pe 24 iul 2008 13:41 de baby

Baby, daca vrei, iti aplic eu tratament la c,rul gol, daca esti asa de curioasa. De fapt toata viatza mea am vrut sa ma fac doctor de femei, dar n-a avut tata bani sa-mi dea ca sa urmez facultatea, c-am fost copil sarac si am fost si un pic mai timid. Astept raspuns!
Ciao!

te crezi atat de bun incat sa ma multumesti pe mine cu un tratament?

sus

tudores

Senior member
100 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu pot

scris pe 24 iul 2008 13:54 de tudores

te crezi atat de bun incat sa ma multumesti pe mine cu un tratament?

vrei sa ma provoci? nu sunt nici atat de bun nici atat de rau, baiat sarac si cu p... mare, dar in general consider ca preludiu trebuie sa fie cel putin 80% din durata tratamentului daca la asta te referi

Tudy
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu

scris pe 24 iul 2008 15:12 de baby

vrei sa ma provoci? nu sunt nici atat de bun nici atat de rau, baiat sarac si cu p... mare, dar in general consider ca preludiu trebuie sa fie cel putin 80% din durata tratamentului daca la asta te referi

eu nu m-am referit la nimic care sa aiba legatura cu tine,acel mesaj era pt Elena!
tu te-ai oferit sa imi aplici un tratament la "c*rul gol" de care nu sunt prea incantata sincer

nu ma intereseaza nici cat de sarac sau cat de bogat esti si nici cat de mare o ai!!!
si stai linistit ca nu am ajuns sa salivez sau sa lesin cand vad una mare

cat despre procentul de 80% din durata tratamentului....ce sa zic...bravo tie....daca asta vroiai sa auzi

sus

tudores

Senior member
100 mesaje

Re: Dupa cat timp de la ciclu - Sorry Baby

scris pe 24 iul 2008 15:21 de tudores

Sorry Baby!

Am vazut ca mesajul era pt d-na doctor (Elena), dar am simtit ca in adancu tau tanjeai la un masaj (nu neaparat intravaginal)respectiv o consiliere in particular si eu fiind un baiat saritor, vroiam sa vin in ajutorul tau si de aia ti-am aruncat o propunere.
Scuze daca te-a deranjat (ca o am mare sau ca am fost sarac) si ca m-am ridicat ca pasarea Phoenix din cenusha.
No offence! pls!
Permite-mi sa-ti prezint scuzele mele, ca sa fiu mai manierat!
Bye!

Tudy
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu -

scris pe 24 iul 2008 15:29 de baby

aoleu barbatii astia cum o dau la intors...cum se scuza

hai bine gata k nu ma supar asa repede
tu....pasare Phoenix
gata ca am deviat de la subiect

sus

tudores

Senior member
100 mesaje

Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu -

scris pe 24 iul 2008 15:36 de tudores

aoleu barbatii astia cum o dau la intors...cum se scuza

hai bine gata k nu ma supar asa repede
tu....pasare Phoenix
gata ca am deviat de la subiect

Ah femeile...!
Blonde brune sau roscate!
Nu seamana una cu a alteia!:P
I-a zi-mi tu baby folosesti metoda calendarului si cum? ca sa revenim la subiect! si cate zile dupa ciclu mai faci sex sau folosesti contraceptive!
Si daca si de data asta te ofensez sincer ma retrag in cochilia mea si nu mai zic nimic!

Tudy
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu -

scris pe 24 iul 2008 15:44 de baby

Ah femeile...!
Blonde brune sau roscate!
Nu seamana una cu a alteia!:P
I-a zi-mi tu baby folosesti metoda calendarului si cum? ca sa revenim la subiect! si cate zile dupa ciclu mai faci sex sau folosesti contraceptive!
Si daca si de data asta te ofensez sincer ma retrag in cochilia mea si nu mai zic nimic!

eu folosesc tot Sfantu Prezervativ...care s.a si rupt 1 data [mai la inceputurile noastre]....de aia am zis sa incep iau anticonceptionale.......eh
nu stiu inca
despre metoda calendarului nu stiu mai nimic,nu am incredere in ea si nu folosesc
cate zile dupa ciclu mai fac sex?
multe fac de cate ori am ocazia

sus

tudores

Senior member
100 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu -

scris pe 24 iul 2008 15:53 de tudores

eu folosesc tot Sfantu Prezervativ...care s.a si rupt 1 data

Eu sincer numai in deplasare folosesc Sfantu prezervativ, dar altfel imi place sa dau la buci numai fara prezervativ si prietena mele ii place si cat nu e pe ciclu in perioada cand ar putea ramane ma retrag la timp.
Duap ce-i trece ciclu vreo 3-4 zile facem sex ultrasalbatic!
Te sfatuiesc sa mergi la vulcanizat sa-ti vulcanizezi prezervativul daca a plesnit.

Tudy
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu

scris pe 24 iul 2008 16:00 de baby

Eu sincer numai in deplasare folosesc Sfantu prezervativ, dar altfel imi place sa dau la buci numai fara prezervativ si prietena mele ii place si cat nu e pe ciclu in perioada cand ar putea ramane ma retrag la timp.
Duap ce-i trece ciclu vreo 3-4 zile facem sex ultrasalbatic!
Te sfatuiesc sa mergi la vulcanizat sa-ti vulcanizezi prezervativul daca a plesnit.

mda am sa merg si la vulcanizare tin cont de orice sfat
dar de ce trebuie sa zici ca ...citez "imi place sa dau la buci " ????????

nu poti zice altfel?
totusi de la cuvinte ca ultrasalbatic la vorbe gen "dat la buci".....e diferenta mare iar multi de aici au pretentii

sus

tudores

Senior member
100 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la c

scris pe 24 iul 2008 16:06 de tudores

mda am sa merg si la vulcanizare tin cont de orice sfat
dar de ce trebuie sa zici ca ...citez "imi place sa dau la buci " ????????

nu poti zice altfel?
totusi de la cuvinte ca ultrasalbatic la vorbe gen "dat la buci".....e diferenta mare iar multi de aici au pretentii

ok, tin cont de sfatul tau si n-am sa mai folosesc expresia "dau la b.ci" si uite o sa spun ca ma regulez. Ceea ce mi se pare super-cool!Doamne ce-mi place viata!
see you!

Tudy
sus

Doc

Veteran member
197 mesaje

Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu pot sa f

scris pe 28 iul 2008 22:43 de Doc

Ciao!

Intr-adevar, si inca esti copil sarac ... cu duhul.

RapidConsult
sus

tudores

Senior member
100 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu pot

scris pe 29 iul 2008 16:09 de tudores

Intr-adevar, si inca esti copil sarac ... cu duhul.

PT DOC:
Don autopresupus doctor, de tara, veterinar, biolog sau ce mai vrei tu, dar numai medic uman nu te poti numi.
Iti poti da cu parerea, oricand si pe orice forum, insa nu esti in stare sa vii si tu cu-n sfat pertinent.
Pacat! Pacat de tine, ca nu stii sa traiesti!

Tudy
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

111 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online