Sex la mai putin de 2 saptamani de la avort

Pagina 1 din 1
1

alli

Guest

Sex la mai putin de 2 saptamani de la avort

scris pe 17 nov 2008 20:16 de alli

in urma cu o sap jumate am facut un avort si mi s-a spus ca doar dupa 2 sap pot intretine relatii sexuale dar s-a intamplat dupa doar o sap jumate stie cineva ce se poate intampla?
sus

tralalala

Newbie
7 mesaje

Re: ce se poate intampla?

scris pe 17 nov 2008 20:40 de tralalala

in urma cu o sap jumate am facut un avort si mi s-a spus ca doar dupa 2 sap pot intretine relatii sexuale dar s-a intamplat dupa doar o sap jumate stie cineva ce se poate intampla?

alli, am trecut si eu prin asta. am avut relatii sexuale chiar dupa o saptamana. si eu vreau un raspuns, avand in vedere ca mi-a intarziat 5 zile menstruatia.
sus

dan40

Newbie
7 mesaje

Re: Re: ce se poate intampla?

scris pe 17 nov 2008 21:16 de dan40

am si eu o intrebare ...cat costa sa faci un avort si daca am 18 ani trebuie sa ma prezint cu parintii sau ceav legat de ei ..precizez k parintii nu trebuie sa afle......este dureros ?
sus

tralalala

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: ce se poate intampla?

scris pe 17 nov 2008 21:25 de tralalala

am si eu o intrebare ...cat costa sa faci un avort si daca am 18 ani trebuie sa ma prezint cu parintii sau ceav legat de ei ..precizez k parintii nu trebuie sa afle......este dureros ?

depinde de fiecare medic daca face avort fara acordul unui parinte sau unui adult care sa-si asume riscul. doctorul la care am fost eu, face si minorelor avort, fara sa afle parintii. pana in saptamana 9 de sarcina intreruperea se poate face cu medicamente, nu doare absolut deloc. pe mine m-a costat 150 ron, si inca 50 ron o consultatie ulterioara.
sus

yoyo

Guest

Re: Re: ce se poate intampla?

scris pe 20 nov 2008 17:45 de yoyo

ce se poate intampla? in afara de alta sarcina mai nimik. poty ramane insarcinata la 2 sapt dupa avort.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

47 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online