Pastila de dupa la 30 de ore de la contact sexual

Pagina 1 din 1
1

dmxgordon

Newbie
3 mesaje

Pastila de dupa la 30 de ore de la contact sexual

scris pe 2 apr 2009 16:22 de dmxgordon

Cum pot impiedica o sarcina dupa un contact sexual care a avut loc acum 3 zile? Va rog ajutati-ma!
sus

veraoc

Senior member
101 mesaje

Re: Ajutor!

scris pe 2 apr 2009 18:03 de veraoc

Tind sa cred ca nu prea mai ai cum . Din cate stiu , contraceptivele de urgenta se iau in maxim 72 de ore ( adica 3 zile ) de la contactul sexual . Au cam trecut cele 72 de ore...
Cred ca singura solutie e sa astepti pana cand prietenei tale trebuie sa-i vina menstruatia. Era cumva in perioada fertila ?
Daca nu ma insel , testele de sarcina se pot face din ziua in care trebuia sa-ti vina menstruatia.
Sa speram ca va fi bine , iar de acum incolo sa va fie invatatura de minte! nu mai desconsiderati prezervativul , e ft important!!
sus

dmxgordon

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Ajutor!

scris pe 2 apr 2009 20:33 de dmxgordon

Contactul sexual a avut loc acum 30 de ore. In seara asta nu pot sa cumpar pastila. E ok daca o va lua maine dupamiaza?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Ajutor!

scris pe 2 apr 2009 23:43 de ExoticDream

Contactul sexual a avut loc acum 30 de ore. In seara asta nu pot sa cumpar pastila. E ok daca o va lua maine dupamiaza?

Cu cat o ia mai repede (de fapt "le ia" pentru ca sunt doua), cu atat probabilitatea de a scapa de o posibila sarcina este mai mare. Nu inteleg de ce nu poti merge le farmacie astazi, riscul unei sarcini nu este suficient de motivant pentru a-l face pe dracul in patru ca prietena ta sa le ia urgent?!? Pleci in misiune speciala? Prietena ta este incuiata in casa de parinti? De ce nu te poti repezi la farmacie? Locuiti departe de un oras?!? Parerea mea este sa te grabesti..... Termenul este de 72 de ore, dar jumatate au trecut....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dmxgordon

Newbie
3 mesaje

Ajutor!

scris pe 3 apr 2009 17:49 de dmxgordon

Nu le putea lua pentru ca era la parinti si nu putea pleca. Cam in cat timp se vede efectul pastilei?
sus

veraoc

Senior member
101 mesaje

Re: Ajutor!

scris pe 3 apr 2009 19:30 de veraoc

ah ..pai 30 de ore e altceva fata de 3 zile. Asta suna mai...linistitor.
In legatura cu efectul pastilelor , nu cred ca se vede vreun efect "la suprafata" . Ele isi fac efectul acolo unde trebuie , adica asupra unei eventuale sarcini formate. Efectul banuiesc ca se vede atunci cand prietenei tale ii va veni menstruatia.
Cumpara pastilele alea cat mai repede cu putinta! Si alta data foloseste prezervativul. Bafta.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

73 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online