Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne traim viata!

Pagina 2 din 2
«   1   2

dytza

Guest

Re: Am 12 ani, ea are 13

scris pe 29 mar 2009 18:39 de dytza

poi.. io nu cred ca la 13 ani, respectiv 12... iii indicat sa ity incepi viatza sexuala...

io mi-am inceput-o abia la 16 ani cu baiatul pe care il iubesc...

dar la 13 ani esty ink copil... nici macar nu cred ca stitzi ff bn ce e ala "himen"

parerea mea ar fi sa mai asteptatzi...

fata unde se grabeste la 13 ani? are vreme
sus

K1ll3r

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Am 12 ani, ea are 13

scris pe 1 apr 2009 01:13 de K1ll3r

=)) asta e tare de tot .. yo la 12 ani ma bateam cu fetele!!! nici nai sperma la varsta ta... stai calm.. mai asteapta vreo cativa ani ca sa te dezolvi fizic si psihic... si apoi poti incepe sa faci ce vrei :>
sus

luinwe

Veteran member
273 mesaje

Re: Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne traim viata

scris pe 3 apr 2009 23:20 de luinwe

Am doar 12 ani si nu stiu ce sa fac......prietena mea are 13 ani si vrea sa faca sex....ce Doamne iarta-ma sa fac?....nu sunt unul din cei disperati dupa asa ceva sa stiti....dar totusi vreau sami traiesc viata

tu glumesti nu??
sus

Rayzolo

Senior member
81 mesaje

scris pe 19 aug 2009 12:31 de Rayzolo

Am doar 12 ani si nu stiu ce sa fac......prietena mea are 13 ani si vrea sa faca sex....ce Doamne iarta-ma sa fac?....nu sunt unul din cei disperati dupa asa ceva sa stiti....dar totusi vreau sami traiesc viata
Eu la 12 ani am avut prima prietena,dar eu credeam ca toata lumea are putza) cand am intrat din greseala peste mama in baie mam speriat ) EU CREDEAM CA FEMEILE AU PUTZA)

Am un an pe comunitate , acum doar ma amuz.
sus

justme18

Junior member
20 mesaje

scris pe 19 aug 2009 12:58 de justme18

eu zic sa mai asteptati umpic...practic acuma sunteti nijte copii...nu sunteti dezvoltati nici fizic nici psihic pentru asa ceva...

unde atata graba???...aveti timp toata viatza ce drequ )))

sus

justme18

Junior member
20 mesaje

Re: Re: Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne traim v

scris pe 19 aug 2009 13:00 de justme18

Eu la 12 ani am avut prima prietena,dar eu credeam ca toata lumea are putza) cand am intrat din greseala peste mama in baie mam speriat ) EU CREDEAM CA FEMEILE AU PUTZA)

na asta ii tare))
sus

louzu

Guest

scris pe 22 aug 2009 22:46 de louzu

eu te inteleg si eu am avut aceleasi tentatii anul trecut dar crede-ma ca chiar nu mai aveam rabdare dar la un moment dat mi-a venit mie asa si l-am loat de mana si i-am zis ca dak vrea sa faka asta nu are de cat dar singur . am considerat ca e mai bn dak vrei asta fao dar nu te simti obligat sau sfidat de ea gandeste-te bine !eu am 14 ani si nu regret ca nu am fakut-o gaandeste-te bine ,da?
sus

Deejay

Guest

Re: Re: Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne traim v

scris pe 23 aug 2009 02:20 de Deejay

Vai si amar de capul nostru. Generatia trecuta mie a inventat calculatorul si au zburat pe luna, generatia asta a mai pus rami la el si intra pe sexpert.ro
sus

Rayzolo

Senior member
81 mesaje

scris pe 7 sep 2009 04:58 de Rayzolo

e o varsta.......dar daca nu le dam sfaturi,ei tot o so faca

Am un an pe comunitate , acum doar ma amuz.
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online