Ce fel de barbati merg la un salon de masaj erotic

Pagina 1 din 1
1

Cristina_1988

Junior member
11 mesaje

Ce fel de barbati merg la un salon de masaj erotic

scris pe 21 mar 2010 15:22 de Cristina_1988

Ce fel de barbati aleg sa mearga la saloanele de masaj erotic, ce parere aveti despre ei ??
Zilele trecute, din intamplare am gasit in buzunarul scaunului de la masina o carte de vizita (facand reclama la un salon de masaj) , cd l-am intrebat mi-a spus foarte nepasator, ca este de ceva timp cartea de vizita acolo si ca nu mai stie cum a aparut acolo. Voi ce credeti, minte ?? A sost la masaj sau nu ???
Eu una, nu stiu ce sa mai cred....

Pentru mai multe informatii, vizitati www.erotic-masaj.ro
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Ce fel de barbati merg la un salon de masaj er

scris pe 21 mar 2010 15:36 de Psyche

Ce fel de barbati aleg sa mearga la saloanele de masaj erotic, ce parere aveti despre ei ??
Zilele trecute, din intamplare am gasit in buzunarul scaunului de la masina o carte de vizita (facand reclama la un salon de masaj) , cd l-am intrebat mi-a spus foarte nepasator, ca este de ceva timp cartea de vizita acolo si ca nu mai stie cum a aparut acolo. Voi ce credeti, minte ?? A sost la masaj sau nu ???
Eu una, nu stiu ce sa mai cred....

s-a dus sau nu. care e problema?

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

LovePink

Newbie
5 mesaje

Re: Ce fel de barbati merg la un salon de masaj er

scris pe 29 mar 2010 00:34 de LovePink

buna
Sunt cel putin 3 posibilitati in care acea carte de vizita putea ajunge in buzunarul lui
.1. Cea mai simpla si mai usoara de suportat pt amandoi : A primit-o pe strada. Si la Mine in Oras s-a deschis de curand un astfel de salon . Pur si simplu am fost abordat pe strada si m-i s-a intins un astfel de fluturas/ carte de vizita
.2. A doua posibilitate: S-a primeasca acea carte de vizita de la un amic/ coleg/etc etc.. care a fost pe acolo si i-a recomandat si sotului tau .
.3. A treia posibilitate...care te framanta pe tine, vine ca o consecinta a celorlalte doua enumerate mai inainte : A mers la salon. Ei si? ce-i cu asta? Nu inseamna ca te inseala. A fost o curiozitate( cada a fost o singura data!!). Daca acest lucru se petrece in mod repetat...aici ar trebui sa te gandesti ca el nu are nici o vina. Acolo el gaseste ceva ce tu nu ii oferi , ce nu gaseste la tine, sau se teme sa ceara de la tine . Gandeste ce il face pe el sa frecventeze salonul ... si incearca "sa ii aduci tu salonul la el " oferindu-i tu, GRATIS, satisfactia pe care el o primeste PE BANI !!!
pe curand
sper ca ti-am fost e folos. si nu am suparat

http://ro.netlog.com/casaDEvis
sus

justfeet

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Ce fel de barbati merg la un salon de masa

scris pe 5 apr 2010 22:49 de justfeet

buna
Sunt cel putin 3 posibilitati in care acea carte de vizita putea ajunge in buzunarul lui
.1. Cea mai simpla si mai usoara de suportat pt amandoi : A primit-o pe strada. Si la Mine in Oras s-a deschis de curand un astfel de salon . Pur si simplu am fost abordat pe strada si m-i s-a intins un astfel de fluturas/ carte de vizita
.2. A doua posibilitate: S-a primeasca acea carte de vizita de la un amic/ coleg/etc etc.. care a fost pe acolo si i-a recomandat si sotului tau .
.3. A treia posibilitate...care te framanta pe tine, vine ca o consecinta a celorlalte doua enumerate mai inainte : A mers la salon. Ei si? ce-i cu asta? Nu inseamna ca te inseala. A fost o curiozitate( cada a fost o singura data!!). Daca acest lucru se petrece in mod repetat...aici ar trebui sa te gandesti ca el nu are nici o vina. Acolo el gaseste ceva ce tu nu ii oferi , ce nu gaseste la tine, sau se teme sa ceara de la tine . Gandeste ce il face pe el sa frecventeze salonul ... si incearca "sa ii aduci tu salonul la el " oferindu-i tu, GRATIS, satisfactia pe care el o primeste PE BANI !!!
pe curand
sper ca ti-am fost e folos. si nu am suparat

Nu stiu cum a continuat discutia voastra, cum a reactionat el, daca si-a plecat capul cand a zis "e de ceva vreme" poate a spus-o in gluma?,sau cu nepasare? fata de o reclama care a primit-o la semafor, sau l-a iritat intrebarea ta?Eu unul petrec mult timp in traficul din Bucuresti cu masina, si la cateva zile primesc astfel de carti de vizita sau pliante...sau le gasesc prinse de sergatorul masinii sau lipite de geam...asa ca e verdictul e greu.Tu insa trebbuie sa-l cunosti mai bine, pentru ca daca v-ati certat...aceasta fie pentru ca te iubeste enrom si il deranjeaza lipsa ta de incredere...sau e ceea ce scria predecesorul meu...nu-i oferi ce are nevoie... implinirea sufleteasca are multe laturi... Cu bine

All good things, to those who wait
sus

Dunno

Veteran member
197 mesaje

Re: Re: Re: Ce fel de barbati merg la un salon de

scris pe 6 apr 2010 00:22 de Dunno

Acei fluturasi se baga adesea intre geam si chederul masinii in parcare ,de oameni platiti sa faca asta . Normal ca nu il iei de acolo si il arunci pe jos,si nici nu te deplasezi ca cauti un cos de gunoi sa il arunci . Il iei pur si simplu si il lasi si masina,e cea mai simpla metoda ,si faci asta din instinct . Eu zic ca nu a fost si ca s-a intamplat asa cum ti-am spus mai sus .
sus

justfeet

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ce fel de barbati merg la un salon

scris pe 6 apr 2010 13:27 de justfeet

Acei fluturasi se baga adesea intre geam si chederul masinii in parcare ,de oameni platiti sa faca asta . Normal ca nu il iei de acolo si il arunci pe jos,si nici nu te deplasezi ca cauti un cos de gunoi sa il arunci . Il iei pur si simplu si il lasi si masina,e cea mai simpla metoda ,si faci asta din instinct . Eu zic ca nu a fost si ca s-a intamplat asa cum ti-am spus mai sus .

foarte plauzibil... acum cred ca s-au eliminat toate scenariile...e treaba ta cum reactionezi mai departe... ok si daca ar fi fost (desi nu cred) totusi cred ca e recuperabil daca si tu iti dai silinta

All good things, to those who wait
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online