Am prieten, nu am facut sex in 2 ani, e grav?

Pagina 1 din 1
1

Laura

Guest

Am prieten, nu am facut sex in 2 ani, e grav?

scris pe 6 apr 2004 14:24 de Laura

Am 19 ani si am un prieten de vreo 2 ani si nu am facut sex niciodata. E grav?
sus

blondyUS

Newbie
3 mesaje

Re: e grav?

scris pe 6 apr 2004 15:57 de blondyUS

atata timp cat pe voi doi nu va afecteaza si va iubiti la fel si fara ..nu vad de ce ar fii grav ..stai linistita papusa ca nu-i nicio gravitate asta ..
oricum la urma urmei ai doar 19 ani nu ai ajuns la 30 si tot fata mare ..pt tine deabia acuma incepe viata .
totul are timpul lor si ai tot timpul inainte pt viata sexuala .
sus

tataYa

Senior member
66 mesaje

scris pe 6 apr 2004 17:49 de tataYa

nice q.
cred ca e timpul sa abordati si subiectul asta .

"poti deveni spiritual pana si in trup si poti fi carnal pana si in spirit"
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 6 apr 2004 18:22 de Infector

Da de unde.Eu chiar te admir!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 apr 2004 19:57 de ExoticDream

Si eu la fel!Nu-i asculta pe cei care te condamna cum ca ai avea idei invechite,nu-i asculta pe "prietenii" care te indeamna sa o faci "sa intri in randul lumii",sunt doar aberatii!Fa dragoste atunci cand simti ca esti pregatita,cand iubesti cu adevarat si te simti iubita,convinge-te ca EL este cel caruia vrei sa i te daruiesti si ca va sti sa aprecieze acest lucru.
Un sfat:fii deschisa cu iubitul tau in tot si toate, discuta deschis subiectul,nu are nici un rost sa te jenezi de omul care te cunoaste pana in adancul fiintei tale,a face dragoste pt prima data e ceva sublim,sunt sigura ca poti petrece clipe de vis facand planuri impreuna cu el!Sigur ca lucrurile se pot intampla si pe neasteptate......nu e nimic, totul e sa va iubiti! Si inca ceva: nu te teme "ca nu va iesi" bine,nu tehnica ta sau a lui conteaza prima data,ci sentimentul de daruire,placerea imensa pe care o simti cand stii ca el este fericit si prin asta esti si tu fericita!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: e grav?

scris pe 6 apr 2004 22:49 de copilita

explica-mi de ce o admiri! (cu argumente)

(prin asta nu vreau sa se inteleaga ca o condamn!!)

Infectorâ„¢ : Sistemul meu de valori difera de al tau draga Copilita si un lucru pentru care eu o admir pe fata asta pentru tine ar putea fi o tampenie.Prefer sa-i port admiratia fara sa dau explicatii nimanui.

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

INOkE

Guest

scris pe 7 apr 2004 15:09 de INOkE

INOkE
Oh, my GOD! In sf. aud un cuplu care a stat ata de mult timp fara sex! aleluia
sus

inuendo

Guest

scris pe 8 apr 2004 01:20 de inuendo

e grav..fara argumente
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: e grav?

scris pe 8 apr 2004 22:38 de copilita

Infectorâ„¢ : Sistemul meu de valori difera de al tau draga Copilita si un lucru pentru care eu o admir pe fata asta pentru tine ar putea fi o tampenie.Prefer sa-i port admiratia fara sa dau explicatii nimanui.

1. De unde shtii ce sistem de valori am eu, ca sa poti sa-l compari cu al tau, sau cu al oricui altcuiva??

2. N-am zis ca asta e o tampenie...(tu ai zis ca o admiri, deci, pentru mie, ar putea fi o tampenie)

3. Zic acum ca e o tampenie. Argumente: daca nu ar fi faut-o din motive solide(oricare...asta e relativ, de la om la om), as fi admirat-o... insa in momentul in care ne intreaba pe noi, shi ne cere sa-i catalogam alegerea, inseamna ca e confuza, implicit nesigura, shi ashteapta mai mult sau mai putin de la noi, imboldul sa o faca, sau acceptul nostru, cum ca e pe drumul cel bun... Din punctul meu de vedere, motivatia ei nu e suficient de buna, ca sa o admir...

Totusi, d-le "moderator cu posibilitatea de a-mi modifica mesajele, fara a-mi raspunde", incercati shi osteniti-va de-mi raspundeti!

Infectorâ„¢ : Ai realizat ..deci..ca sistemul meu de valori difera de al tau.Ce pot spune mai mult.Nu mai raspund deoarece prefer sa "veghez" din umbra cuvintelor voastre forumul plus ca am ajuns la mesajul cu numarul 666 si imi place cum se prezinta.Sa nu stricam echilibrul.Numai bine!

sus

Aluka

Veteran member
339 mesaje

Re: Re: Re: Re: e grav?

scris pe 9 apr 2004 17:49 de Aluka

Infectorâ„¢ : Ai realizat ..deci..ca sistemul meu de valori difera de al tau.Ce pot spune mai mult.Nu mai raspund deoarece prefer sa "veghez" din umbra cuvintelor voastre forumul plus ca am ajuns la mesajul cu numarul 666 si imi place cum se prezinta.Sa nu stricam echilibrul.Numai bine!

Domnule Infector..,s-ar putea ca numarul cu pricina sa iti poarte ghinion!Vezi deci..,posteaza daca ai ce si lasa oamenii in pace si nu le mai edita mesajele aiurea!Ca s-ar putea ca maine,sa nu mai gasesti butoanele alea doua,pe care te bizui atat de tare!
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

scris pe 9 apr 2004 21:02 de copilita

1. De unde shtii ce sistem de valori am eu, ca sa poti sa-l compari cu al tau, sau cu al oricui altcuiva??

2. N-am zis ca asta e o tampenie...(tu ai zis ca o admiri, deci, pentru mie, ar putea fi o tampenie)

3. Zic acum ca e o tampenie. Argumente: daca nu ar fi faut-o din motive solide(oricare...asta e relativ, de la om la om), as fi admirat-o... insa in momentul in care ne intreaba pe noi, shi ne cere sa-i catalogam alegerea, inseamna ca e confuza, implicit nesigura, shi ashteapta mai mult sau mai putin de la noi, imboldul sa o faca, sau acceptul nostru, cum ca e pe drumul cel bun... Din punctul meu de vedere, motivatia ei nu e suficient de buna, ca sa o admir...

Totusi, d-le "moderator cu posibilitatea de a-mi modifica mesajele, fara a-mi raspunde", incercati shi osteniti-va de-mi raspundeti!

Imi permit sa-ti amintesc ca tu nu eshti moderator ca sa 'veghezi', ci sa 'moderezi'... ceea ce presupune macar raspunsul la nishte intrebari care ti se pun...(repet:raspuns, nu eschiva...); shi totushi, incepe sa ma chinuie tot mai tare intrebarea: de ce eviti sa-mi raspunzi??

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: e grav?

scris pe 10 apr 2004 12:03 de ExoticDream

Eu tare as vrea sa stiu daca exista BAIETI virgini la varsta de 19 ani! Pe cuvantul meu de onoare ca pe aceia i-as stima imens! Un baiat care nu s-ar lasa manat de hormoni si ar astepta ca clipa "aceea" sa se produca cu cineva special e demn de toaa admiratia. Dar oare exista? Visez? Ca fete virgine se mai gasesc pe ici, pe colo.....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 10 apr 2004 14:47 de sabba

Eu tare as vrea sa stiu daca exista BAIETI virgini la varsta de 19 ani! Pe cuvantul meu de onoare ca pe aceia i-as stima imens! Un baiat care nu s-ar lasa manat de hormoni si ar astepta ca clipa "aceea" sa se produca cu cineva special e demn de toaa admiratia. Dar oare exista? Visez? Ca fete virgine se mai gasesc pe ici, pe colo.....

Au existat!
Dar au depasit varsta de 19 ani, acum!
Mare pacat!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Aluka

Veteran member
339 mesaje

scris pe 12 apr 2004 01:04 de Aluka

E...,p---...!Da' pe cine nu admiri tu?
sus

nik

Guest

scris pe 13 apr 2004 18:06 de nik

e foarte grav
sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

scris pe 13 apr 2004 18:11 de LatinSexyGuy

Daca vrei amanunte cauta-ma pe privata

Nu conditia noastra ci calitatea sufletului nostru ne face fericiti
sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

scris pe 13 apr 2004 18:13 de LatinSexyGuy

Nu este grav deloc ... ai timp si pt asta ...

Nu conditia noastra ci calitatea sufletului nostru ne face fericiti
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

scris pe 13 apr 2004 19:12 de Alinutzzza

d c zici ca e grav?te roade posibilele opinii critice ale persoanelor din jurul tau? Nu-ti fa griji, si eu implinesc maine 17 ani si pana acum nu am avut decat 2 prieteni si NO sex.....fiecare are propriul ritm in viata.

caut lumina
sus

jaden

Junior member
17 mesaje

scris pe 13 apr 2004 22:34 de jaden

d c zici ca e grav?te roade posibilele opinii critice ale persoanelor din jurul tau? Nu-ti fa griji, si eu implinesc maine 17 ani si pana acum nu am avut decat 2 prieteni si NO sex.....fiecare are propriul ritm in viata.

da, o "roade posibilele opinii"...

Life's worth living ... it just has to be!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

84 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online