baietzi, ce corp de femeie aleg barbatzii?

Pagina 2 din 2
«   1   2

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp de femeie

scris pe 3 sep 2004 17:12 de ExoticDream

Rezumi la ceva foarte simplist personalitatea unui ins, indiferent cine e. Cred ca tu faci o mare greseala, punand egalitate intre individ si persoana.

Nu, greseala ar fi sa pun semn de egalitate intre persoana si golanas! Si nu ii desconsider pe cei nascuti cu minte saracuta care stiu sa se intinda cat le este plapuma, ci pe cei care n-au fost chiar uitati de Dumnezeu cand au fost impartiti neuronii, dar care si-i folosesc in mod malefic, egoist si iresponsabil in a-i rani pe cei din jur! In rest....toata stima si respectul pt personalitatile care merita intr-adevar un loc sub soare!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp de fe

scris pe 3 sep 2004 17:28 de Ionel

Nu, greseala ar fi sa pun semn de egalitate intre persoana si golanas! Si nu ii desconsider pe cei nascuti cu minte saracuta care stiu sa se intinda cat le este plapuma, ci pe cei care n-au fost chiar uitati de Dumnezeu cand au fost impartiti neuronii, dar care si-i folosesc in mod malefic, egoist si iresponsabil in a-i rani pe cei din jur! In rest....toata stima si respectul pt personalitatile care merita intr-adevar un loc sub soare!!!

Si "golanas"-ul are suflet, personalitate etc. Gresim cand il etichetam rapid, nu cumva sa ne razgandim. In ceea ce priveste "destinatia" neuronilor, e adevarat. Unii sunt predispusi la rele. Dar nu sunt de vina. E ceva cu anumite gene care au suferit modificari: copii conceputi la betie, dupa drogare, cu persoane incompatibile, la batranete (barbatii), nascuti dupa incercari de avort, consum de bauturi si substante interzise (de femei) sau pur si simplu ereditare. Sunt si cauze necunoscute inca.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp d

scris pe 3 sep 2004 17:33 de ExoticDream

Si "golanas"-ul are suflet, personalitate etc. Gresim cand il etichetam rapid, nu cumva sa ne razgandim. In ceea ce priveste "destinatia" neuronilor, e adevarat. Unii sunt predispusi la rele. Dar nu sunt de vina. E ceva cu anumite gene care au suferit modificari: copii conceputi la betie, dupa drogare, cu persoane incompatibile, la batranete (barbatii), nascuti dupa incercari de avort, consum de bauturi si substante interzise (de femei) sau pur si simplu ereditare. Sunt si cauze necunoscute inca.

Sa te fereasca Dumnezeu sa ai de a face cu "personalitatea" golanasului! Atunci o sa constati ce "suflet" maret are, s-ar putea sa simti pe pielea ta (la propriu) !!! Si daca unii sunt accidente ale naturii (gene modificate etc), ai sa-i ierti ca nu se pot schimba si ai sa le multumesti dupa ce te fura, injura sau/si bat?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce co

scris pe 3 sep 2004 17:35 de Ionel

Sa te fereasca Dumnezeu sa ai de a face cu "personalitatea" golanasului! Atunci o sa constati ce "suflet" maret are, s-ar putea sa simti pe pielea ta (la propriu) !!! Si daca unii sunt accidente ale naturii (gene modificate etc), ai sa-i ierti ca nu se pot schimba si ai sa le multumesti dupa ce te fura, injura sau/si bat?

Nu! Fiecare la locul destinat.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, c

scris pe 3 sep 2004 17:37 de ExoticDream

Nu! Fiecare la locul destinat.

Si daca totusi te intersectezi cu vreunul?....Crezi ca ei stiu unde le e locul? Bine ar fi!!!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: baietzi, ce corp d

scris pe 3 sep 2004 17:48 de sabba

Ce variante sunt astea draga?

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp d

scris pe 3 sep 2004 17:50 de Ionel

Eh, ce stim noi, muritorii care umblam cu picioarele pe pamant?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp d

scris pe 3 sep 2004 17:54 de ExoticDream

Mai sunt si altele, la prostii le merge mintea de minune, am facut doar o selectie!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp d

scris pe 3 sep 2004 18:11 de sabba

Mai sunt si altele, la prostii le merge mintea de minune, am facut doar o selectie!

Ai facut si selectieeee????
Si mai rau!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp d

scris pe 3 sep 2004 18:18 de Ionel

Ei, sa-ti spun ceva din experienta: daca pe un "golanas" il pui sa faca un lucru bun, unde se cere "sa-ti mearga mintea" cum se spune, o ia cu mult inaintea celor "cuminti".

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp d

scris pe 3 sep 2004 18:21 de sabba

Ei, sa-ti spun ceva din experienta: daca pe un "golanas" il pui sa faca un lucru bun, unde se cere "sa-ti mearga mintea" cum se spune, o ia cu mult inaintea celor "cuminti".

Dada!
Sigur aveti o defectiune, dar nu imi dau seama unde!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp d

scris pe 3 sep 2004 18:24 de ExoticDream

De acord cu tine daca definesti "lucru bun"! Sa nu-mi spui ca tiganii sunt cei mai buni afaceristi ca....nu stiu ce-ti fac!!! No offense, rromilor!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp d

scris pe 3 sep 2004 19:11 de Ionel

De acord cu tine daca definesti "lucru bun"! Sa nu-mi spui ca tiganii sunt cei mai buni afaceristi ca....nu stiu ce-ti fac!!! No offense, rromilor!

Tiganii nu sunt golanasi. Golanasi sunt la toate semintiile.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp d

scris pe 3 sep 2004 19:14 de ExoticDream

Tiganii nu sunt golanasi. Golanasi sunt la toate semintiile.

Nici nu am spus asa ceva, am dat doar un exemplu de indivizi care se descurca f bine folosind adesea metode nu tocmai ortodoxe!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce co

scris pe 3 sep 2004 19:25 de Ionel

Nici nu am spus asa ceva, am dat doar un exemplu de indivizi care se descurca f bine folosind adesea metode nu tocmai ortodoxe!

Era vorba de ce pot "golanasii", nu despre cine se descurca.
Dar s-o lasam la "vatra".

sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

71 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online