E normal sa-ti placa mai multe fete la 15 ani ?

Pagina 2 din 2
«   1   2

claudiudr

Senior member
97 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal sa-ti placa m

scris pe 1 feb 2005 19:55 de claudiudr

Bine ca va amuz ...mai bine nici nu raspundeati ...ca nu am neovie de asa ceva ...da voi perfecti cum sunteti v-ati nascut invatati ...:/:/

Moderatori ...scoateti subiectul asta ,sa nu mai apara pe forum

.Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii... atunci EA este sensul, daca nu... EA ar trebui sa fie...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal sa-ti placa m

scris pe 1 feb 2005 21:07 de ExoticDream

Bine ca va amuz ...mai bine nici nu raspundeati ...ca nu am neovie de asa ceva ...da voi perfecti cum sunteti v-ati nascut invatati ...:/:/

Hai nu te supara, n-am spus-o cu rautate. Nu am nimic cu varsta ta, stiu ca nu nimeni nu se naste invatat, dar tu te cam grabesti sa cataloghezi drept iubire un feeling nascut pe net (nu ca asa ceva nu ar exista!), fara sa ai toate *ingredientele* pentru a face asta: nu o cunosti foarte bine pe fata respectiva, esti capabil sa flirtezi si te tenteaza ideea de a face sex cu prietena ei, astfel de lucruri sunt (poate) firesti din cauza lipsei de experienta, intelege si tu ca nu-ti vrem raul, ci incercam sa te ajutam sa te maturizezi, sa-ti definesti prioritatile, sa te intelegi pe tine si ceea ce simti. Cand ai sa iubesti cu toata fiinta ta, vei vedea ca nu mai este loc de altcineva in inima ta cu exceptia prietenei tale, restul fetelor vor deveni cel mult amice, nu te vor mai tenta nici daca ar dansa goale in fata ta!

Inca ceva: eu cred ca te preocupa prea mult sexul la ora asta, exista tentatia, exista instinctul, toti le simtim, dar ar trebui sa mai faci si altceva decat sa te gandesti cum arata o fata sau alta in postura sexy, altfel vei pierde din vedere lucruri cu care nu stiu daca te vei intalni mai tarziu: chestiile romantice! Mai frumos decat sa visezi la o noapte de sex intr-o camera de hotel ar fi sa te plimbi cu fata viselor tale de mana pe malul marii, sa o saruti.....etc.!!! Vine el si sexul, stai linistit!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal sa-ti pla

scris pe 6 feb 2005 05:23 de valentine

Auziti ma? ia lasati baiatu in pace ca stie bine ce stie pt 15 ani....ce aveti voi impotriva lui daca el le amesteaca in acceasi oala sexu flirtu si toate alea....las ca el le manca nu voi....trinchi zici ca te amuzi....ia sa ma gadili si pe mine sa ma amuz si eu.....vampyrela exemple de daia care va dau lectii???....claudiu daca vrei sa se stearga un post de pe forum trimite un mesaj personal unui moderator si spunei numele postului....
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal sa-ti

scris pe 8 feb 2005 00:28 de Vampyrela

Auziti ma? ia lasati baiatu in pace ca stie bine ce stie pt 15 ani....ce aveti voi impotriva lui daca el le amesteaca in acceasi oala sexu flirtu si toate alea....las ca el le manca nu voi....trinchi zici ca te amuzi....ia sa ma gadili si pe mine sa ma amuz si eu.....vampyrela exemple de daia care va dau lectii???....claudiu daca vrei sa se stearga un post de pe forum trimite un mesaj personal unui moderator si spunei numele postului....

Adica? ce ai vrut sa zici cu asta?Fi mai explicit te rog.

Vampy
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 8 feb 2005 09:43 de trinchi

Stii uite daca vrei sa te amuzi si tu sunt de acord sa te gadil dar sa stii ca tre sa vii tu cu pana ca eu nu mai folosesc asa ceva sa rad de la 2 ani!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal s

scris pe 9 feb 2005 17:27 de valentine

Adica? ce ai vrut sa zici cu asta?Fi mai explicit te rog.

Aduca da exemple
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 9 feb 2005 17:28 de valentine

tre sa vii tu cu pana ca eu nu mai folosesc asa ceva sa rad de la 2 ani!

tu cu pana...doar tu stii ce ai vrut sa zici acolo pustiu
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E norm

scris pe 12 feb 2005 23:04 de Vampyrela

Aduca da exemple

ce fel de exemple?

Vampy
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 13 feb 2005 04:20 de Necunoscut

Auzi ma ? TACI !
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 13 feb 2005 20:27 de valentine

Auzi ma ? TACI !

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E norm

scris pe 13 feb 2005 23:01 de Necunoscut

Ce intrebare pune si asta ma.. in fine.. eu nu eram asa.. cand eram tanar.. la 15 ani.. bleah, nici nu`mi mai amintesc ;o)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E

scris pe 14 feb 2005 01:21 de valentine

Ce intrebare pune si asta ma.. in fine.. eu nu eram asa.. cand eram tanar.. la 15 ani.. bleah, nici nu`mi mai amintesc ;o)

Daca nu va convine sau va depaseste intrebarea lui, nu scrie nici unde ca e obligatoriu sa ii dati un raspuns nu?
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

235 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online