Gustul si mirosul in timpul sexului oral facut unei femei

Pagina 1 din 1
1

Andrei

Guest

Gustul si mirosul in timpul sexului oral facut unei femei

scris pe 5 apr 2005 15:34 de Andrei

Buna, sunt curios si vreau sa intreb pe toti care acceseaza acest forum, in caz ca au oferit sex ora l vreunei femei, ce fel de gust / miros au simtit in acele momente in situatia in care ea respecta normele de igiena ?
Vreau sa ii intreb in acelasi timp si pe cei care nu au incercat si nu au oferit sex oral, daca au auzit ceva care poate fi luat in considerare, citit sau poate vazut la tv. M-ar ajuta orice informatie cat de cat tangenta cu realitatea.
Multumesc anticipat.

Editat de ExoticDream pe 9 iul 2011 03:20
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re:

scris pe 5 apr 2005 19:06 de valentine

Buna, sunt curios si vreau sa intreb pe toti care acceseaza acest forum, in caz ca au oferit sex ora l vreunei femei, ce fel de gust / miros au simtit in acele momente in situatia in care ea respecta normele de igiena ?
Vreau sa ii intreb in acelasi timp si pe cei care nu au incercat si nu au oferit sex oral, daca au auzit ceva care poate fi luat in considerare, citit sau poate vazut la tv. M-ar ajuta orice informatie cat de cat tangenta cu realitatea.
Multumesc anticipat.

Informatie: vezi cui aplici sa nu ajungi cu porecla Limbarel....
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re:

scris pe 5 apr 2005 19:20 de Nekunoskuta

Informatie: vezi cui aplici sa nu ajungi cu porecla Limbarel....

Vorbesti din experienta????

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re:

scris pe 5 apr 2005 19:26 de valentine

Vorbesti din experienta????

I am sorry madame (asa se scrie ) da je inca nu o aplicat sex oral nici unei fete...(inca te mai astept )
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re:

scris pe 5 apr 2005 19:29 de Nekunoskuta

I am sorry madame (asa se scrie ) da je inca nu o aplicat sex oral nici unei fete...(inca te mai astept )

Si astepti...si astepti...si astepti...si astepti...si astepti...si astepti...si astepti...si astepti...si astepti...mai astepti??????

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 5 apr 2005 19:30 de valentine

Si astepti...si astepti...si astepti...si astepti...si astepti...si astepti...si astepti...si astepti...si astepti...mai astepti??????

Nop ca imi bate cineva la usa
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 5 apr 2005 19:38 de Nekunoskuta

Nop ca imi bate cineva la usa

E Stefan cel Mare, ranit si vantul sufla rece, si ranile il dor, nu???
Deschide usa, poate ai primit "una bucata bunic gasit in minele de carbune".

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re:

scris pe 5 apr 2005 21:01 de SORIN28

Multumesc anticipat.

Ce parere ai despre idea mea : incearca si dupaia spunene si noua ?!Cine stie daca o sa-ti placa sau nu.Daca ti-as spune ca am facut-o si mi-a placut,te-ai simti mai bine ?! Ai face-o si tu doar pentru ca am zis eu ?!Nu cred.Asa ca daca o faci sau nu depinde doar de tine,fiecare cu gandirea lui.Parerea mea

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

espert

Guest

Re:

scris pe 5 apr 2005 21:46 de espert

Multumesc anticipat.
in general gustul tinde spre sarat....dar uiti de gust si de miros cand simti cu limba cum intreg vaginul prinde viatza si se contracta.....este el ....orgasmul....cui ii pasa de gust sau miros....fiinca nu poti face sex oral unei fiinte pe care nu o iubesti , iar daca o iubesti o accepti ,iar daca o accepti ,ma repet cui ii pasa de gust ,miros!?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

17 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online