Fac sex de 4 ani si ata nu s-a rupt

Pagina 2 din 2
«   1   2

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fac sex de 4 ani s

scris pe 11 apr 2005 14:27 de ExoticDream

Nu eu sunt...fii atenta..ca a inceput ala pork..alida..si tu....uitate bine..in urma si vezi.. eu nu atac pe nimeni fara rost...

Eu sunt de parere sa-ti ceri scuze si sa inchidem discutia asta in limbaj prea colorat pentru ochii majoritatii.

PEACE, MAN!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Fac sex de 4 ani si ata nu s-a

scris pe 12 apr 2005 01:37 de Necunoscut

Interesant!!! Nu am mai intalnit nici o fata care sa se uite la "ata", serios.
Cum face? O intoarce pe toate partile? Unele nici nu stiu ce e aia si unde e. Indraznete fete ai mai cunoscut tu!!!

grr... ai sigur ai vazut vreun penis pana acum ? ca nu prea .... "se vede".
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fac sex de 4 ani si ata nu

scris pe 12 apr 2005 01:38 de Necunoscut

Si eu vreau sa stiu
A fost oare agresata sexual?!Umbla tatal ei gol prin casa ?! sau pur si simplu l-a intrebat : "Tata tie ti s-a rupt ata " ?!Ca nu pot crede ca a venit tatal ei si ia spus:"uite fata taichii,eu am 45 de ani si inca nu m-i s-a rupt ata."

Sorine, esti tare frate, doar din cauza ta am inceput sa citesc forumul mai des.. tine-o tot asa cu comentariile
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fac sex de 4 ani si ata nu

scris pe 12 apr 2005 10:14 de Nekunoskuta

grr... ai sigur ai vazut vreun penis pana acum ? ca nu prea .... "se vede".

Tu ai vazut vreun penis pana acum?
Din cuvantul "prea" continut in exprimarea ta se intelege ca totusi se vede. Altfel cum stii daca s-a rupt sau nu?

Nimic...
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fac sex de 4 ani si at

scris pe 13 apr 2005 00:49 de Necunoscut

Tu ai vazut vreun penis pana acum?
Din cuvantul "prea" continut in exprimarea ta se intelege ca totusi se vede. Altfel cum stii daca s-a rupt sau nu?

hahahahahh
esti tare )
Glumesti nu ?
sus

haniball13

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fac sex de 4 ani s

scris pe 13 apr 2005 05:32 de haniball13

am 25 de ani si nu am ata rupta nici acum fac sex de la 15 ani.asa ca nu inteleg prea bine rostul acestui subiect.nu vreti sa alunecam putin si sa fim mai interesanti?daca tot nu ti s-a rupt de ce nu incerci sa-ti faci un pearsing in penis?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fac sex de 4 a

scris pe 13 apr 2005 11:20 de ExoticDream

am 25 de ani si nu am ata rupta nici acum fac sex de la 15 ani.asa ca nu inteleg prea bine rostul acestui subiect.nu vreti sa alunecam putin si sa fim mai interesanti?daca tot nu ti s-a rupt de ce nu incerci sa-ti faci un pearsing in penis?

Cand voiai sa vrajesti o fata virgina, ziceai ca esti neprihanit, acum te-ai trezit experimentat?!? Cat despre piercing in zone intime, pot sa-ti recomand pe cineva (gaurit, vrajit, gratuit)!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online