Nu veti mai auzi in veci de mine! M-am suparat!!!

Pagina 1 din 1
1

okidoki

Senior member
146 mesaje

Nu veti mai auzi in veci de mine! M-am suparat!!!

scris pe 28 mar 2006 19:29 de okidoki

Bah , fratilot ! nu mai scrieti pe posturile deschide de mine!

Nu veti mai auzi in veci de mine! De ce? Lipsa de respect a lui Exotic Dream care [Cenzurat de ExoticDream] refuza sa imi dea ID-ul de Yahoo messenger promis de mai bine de 6 luni si care ma tot duce de nas! hai pa!

Exotic Dream eu intotdeauna am deschis pe aici posturi care au dat si peste 100 de raspunuri , ce naiba ai cu mine?! nici macar un ID0-ul tau nu merit!? pacat bah ! pacat ca sunteti toti niste ... care nu aveti nici macar respect fatza de oameni ! si nu are sa rost sa mai scrii ceva aici pe forum , draga Exotico ! [Cenzurat de ExoticDream]
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Fara titlu

scris pe 29 mar 2006 00:29 de carrie

Nu veti mai auzi in veci de mine!

motivele posibile ar fi 2:
1) la spitalu' 9 nu va da voie pe net.
2) nu cred ca sunt calculatoare la talibani (am auzit ca astia cauta noi adepti... or fi auzit cumva de tine si s-or gandit ca esti ideal pt job: stiai ca daca pocnesti o bomba in numele lui allah te asteapta in rai 12 virgine numai pt tine? asta da rasplata)

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

bluemoon

Senior member
134 mesaje

Re:

scris pe 29 mar 2006 01:24 de bluemoon

motivele posibile ar fi 2:
1) la spitalu' 9 nu va da voie pe net.
2) nu cred ca sunt calculatoare la talibani (am auzit ca astia cauta noi adepti... or fi auzit cumva de tine si s-or gandit ca esti ideal pt job: stiai ca daca pocnesti o bomba in numele lui allah te asteapta in rai 12 virgine numai pt tine? asta da rasplata)

Cred ca ar trebui sa ai mai multa grija in ceea ce priveste motivatia. Ma refer la motivul 2. Nu cred ca remarcile de acest gen sunt necesare.

Cuget deci exist!
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re:

scris pe 29 mar 2006 11:24 de carrie

nu stiu daca sunt necesare sau nu.
dar problema este ca din cauza unor astfel de indivizi frustrati, neadaptati si misogini (vezi multe posturi de pe aici, unul care m-a socat a fost ceva de genul "foarte bine, sa te doara si mai rau pt ca nu ai asteptat pana te mariti" la intrebarea unei fete ca de ce o doare cand face sex si celelalte), exista femei care, incepandu-si viata sexuala cu unul din ei, raman traumatizate multa vreme, uneori (foarte rar, sper) frigide pe viata. si de ce? pt orgoliul si egoismul nemasurat al unora? si daca povestile lui sunt adevarate, cred ca sunt destul de multe prostute care sufera probleme asemanatoare de pe urma acestui personaj. din aceasta cauza sunt revoltata impotriva a astfel de persoane, pentru ca stiu ce inseamna sa simti placere si stiu ca nu e singurul lucru important din lume, sunt destule altele, insa senzatiile din timpul sexului nu se compara cu nimic. si sa faci o femeie sa fie incapabila sa simta aceste lucruri este o adevarata crima. puteti sa ma combateti cat vreti. desi baietii ar trebui sa se abtina pentru ca intr-adevar nu stiu despre ce este vorba.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re:

scris pe 29 mar 2006 15:44 de lupulnebun

Incepe sa fie din ce in ce mai amuzant pe aici.

madwolf is watching you!
sus

DianaLove

Guest

Re: Re: Re:

scris pe 29 mar 2006 21:36 de DianaLove

nu stiu daca sunt necesare sau nu.
dar problema este ca din cauza unor astfel de indivizi frustrati, neadaptati si misogini (vezi multe posturi de pe aici, unul care m-a socat a fost ceva de genul "foarte bine, sa te doara si mai rau pt ca nu ai asteptat pana te mariti" la intrebarea unei fete ca de ce o doare cand face sex si celelalte), exista femei care, incepandu-si viata sexuala cu unul din ei, raman traumatizate multa vreme, uneori (foarte rar, sper) frigide pe viata. si de ce? pt orgoliul si egoismul nemasurat al unora? si daca povestile lui sunt adevarate, cred ca sunt destul de multe prostute care sufera probleme asemanatoare de pe urma acestui personaj. din aceasta cauza sunt revoltata impotriva a astfel de persoane, pentru ca stiu ce inseamna sa simti placere si stiu ca nu e singurul lucru important din lume, sunt destule altele, insa senzatiile din timpul sexului nu se compara cu nimic. si sa faci o femeie sa fie incapabila sa simta aceste lucruri este o adevarata crima. puteti sa ma combateti cat vreti. desi baietii ar trebui sa se abtina pentru ca intr-adevar nu stiu despre ce este vorba.

chiar ai dreptate..dar dupa baieti tot noi suntem de vina..hmm asta este.or vedea ei de capul lor..
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online