Eu virgin, ea nu. Cat de rau o sa fie prima data?

Pagina 1 din 1
1

chicken

Newbie
2 mesaje

Eu virgin, ea nu. Cat de rau o sa fie prima data?

scris pe 12 iul 2006 20:22 de chicken

E foarte probabil sa am parte de o partida de sex in viitorul apropiat. Problema e alta...un virgin si o fata experimentata...cat de nasol o sa fie ?! dati-mi sfaturi va rog. Pot sa fac in asa fel incat sa nu isi dea seama ?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: cat de rau o sa fie ?

scris pe 12 iul 2006 22:28 de valentine

daca e experimentata...nu cred
nu de alta,dar in primul rand nu o sa nimeresti "gaura"...

(ti-o zic din experienta proprie)
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: cat de rau o sa fie ?

scris pe 13 iul 2006 04:38 de Dysdera

daca vrei sa nimeresti "gaura" foloseste-ti degetele intai sa o gasesti..e placut si te ajuta si pe tine

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: cat de rau o sa fie ?

scris pe 13 iul 2006 14:47 de valentine

daca vrei sa nimeresti "gaura" foloseste-ti degetele intai sa o gasesti..e placut si te ajuta si pe tine

cred ca dupa ceva ani de exersat reusesc si eu intr-un final sa nimeresc gaura..
sus

Mia

Junior member
48 mesaje

scris pe 13 iul 2006 18:13 de Mia

E foarte probabil sa am parte de o partida de sex in viitorul apropiat. Problema e alta...un virgin si o fata experimentata...cat de nasol o sa fie ?! dati-mi sfaturi va rog. Pot sa fac in asa fel incat sa nu isi dea seama ?

Ma tem ca nu poti sa faci nimic ca ea sa nu-si dea seama ca esti virgin. De cand veti incepe partida o sa scrie maaaaaaaaaaaare pe fruntea ta: VIR-GIN!

Da nu te teme, sunt barbati care dupa ani de experienta tot virgini par, din pacate!
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 14 iul 2006 14:40 de Pasaroi_Cuminte

Ce sa fie nasol si de ce sa fie nasol ?
Daca fata este experimentata , no problem o lasi pe ea sa conduca pana
prinzi shpilul.

Sa nu-si dea seama de ce fapt ? Ca esti virgin ? Stai linistit ,fata ta experimentata te citeste dupa fatza,si gesturi , isi da seama inainte.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

chicken

Newbie
2 mesaje

scris pe 14 iul 2006 23:19 de chicken

Phuu, la dracu
Multumesc pentru raspunsuri!
Chesta cu degetele sigur o sa se intample inainte, deci n-o sa dau chiar pe langa..eventual marchez cu carioca...gaura
Ce-o fi o fi......cu instrumentu inainte! pentru toata lumea a fost o prima data, nu?
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 15 iul 2006 09:25 de Pasaroi_Cuminte

Poate are ABS la directie si o nimereste din prima )

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: cat de rau o sa fie ?

scris pe 16 iul 2006 01:39 de ExoticDream

Phuu, la dracu
Multumesc pentru raspunsuri!
Chesta cu degetele sigur o sa se intample inainte, deci n-o sa dau chiar pe langa..eventual marchez cu carioca...gaura
Ce-o fi o fi......cu instrumentu inainte! pentru toata lumea a fost o prima data, nu?

Si, ma rog, de ce ti-ar fi rusine sa-i spui ca esti virgin? In ce relatii esti tu cu fata asta? Iti este amica, iubita, vecina, colega? Dupa cat de... colorat te exprimi, nu prea cred ca esti topit dupa altceva in afara de sex.....

Un sfat: Pe viitor, cand vei avea o prietena pe care sa o iubesti si respecti, incearca sa prezinti altfel lucrurile, crezi ca fata aia s-ar bucura sa citeasca despre gaura, instrument, bla bla bla?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Re: cat de rau o sa fie ?

scris pe 17 iul 2006 10:51 de Duduia

Si, ma rog, de ce ti-ar fi rusine sa-i spui ca esti virgin? In ce relatii esti tu cu fata asta? Iti este amica, iubita, vecina, colega? Dupa cat de... colorat te exprimi, nu prea cred ca esti topit dupa altceva in afara de sex.....

Un sfat: Pe viitor, cand vei avea o prietena pe care sa o iubesti si respecti, incearca sa prezinti altfel lucrurile, crezi ca fata aia s-ar bucura sa citeasca despre gaura, instrument, bla bla bla?

nu cred ca e nevoie sa o ducem chiar atat de mult in tragic. a vorbi mai amuzant despre astfel de lucruri ii face sa uite usor despre jena de a fi virgin.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: cat de rau o sa fie ?

scris pe 17 iul 2006 12:05 de ExoticDream

nu cred ca e nevoie sa o ducem chiar atat de mult in tragic. a vorbi mai amuzant despre astfel de lucruri ii face sa uite usor despre jena de a fi virgin.

De la "amuzant" pana la lipsa de respect fata de partenera e cale lunga, oricat de mult am vrea sa-i menajam "jena" de a fi virgin, nu cred ca ne-am simti bine daca partenerul ar scrie pe undeva despre noi in acest fel (asta in cazul ca este vorba de o relatie acolo, nu o dezvirginare a lui si atat).

In alta ordine de idei....., de ce se face atata caz de "jena" aceea de a fi virgin?!? O fi vreun handicap cumva? Sa fim seriosi! Nu e un cap de tara si totul ar decurge firesc si la timpul potrivit pentru fiecare daca nu s-ar face atata tam-tam pe tema asta! Mi se pare mult mai jenant (fara ghilimele) sa iti incepi viata sexuala de gura amicilor (dand dovada de spirit de turma), cu vreo vecina "cumsecade" pe sub scara sau la prostituate, de preferinta la 14-15 ani, ca asa se poarta!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cat de rau o sa fie ?

scris pe 17 iul 2006 12:44 de Dysdera

De la "amuzant" pana la lipsa de respect fata de partenera e cale lunga, oricat de mult am vrea sa-i menajam "jena" de a fi virgin, nu cred ca ne-am simti bine daca partenerul ar scrie pe undeva despre noi in acest fel (asta in cazul ca este vorba de o relatie acolo, nu o dezvirginare a lui si atat).

In alta ordine de idei....., de ce se face atata caz de "jena" aceea de a fi virgin?!? O fi vreun handicap cumva? Sa fim seriosi! Nu e un cap de tara si totul ar decurge firesc si la timpul potrivit pentru fiecare daca nu s-ar face atata tam-tam pe tema asta! Mi se pare mult mai jenant (fara ghilimele) sa iti incepi viata sexuala de gura amicilor (dand dovada de spirit de turma), cu vreo vecina "cumsecade" pe sub scara sau la prostituate, de preferinta la 14-15 ani, ca asa se poarta!

baiatul a si precizat..o partida de sex..daca ar fi indragostit nu ar fi considerat-o o partida de sex..cat despre limbajul lui colorat mie mi se pare ca exprima mai mult indiferentza pt persoana respectiva si nu lipsa de respect..faptul ca nu are sentimente pentru ea e o chestie acre il priveste strict pe el si nu ar trebui sa fie judecat pentru asta..plus..daca fata e experimentata si a vrut sa faca sex cu el inseamna ca e perfect constineta de ce face si nu s-a implicat emotional..pentru ea e doar o partida..nu e nevoie sa-i sarim in ajutor..se descurca singurica presupun

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Eu virgin, ea nu. Cat de rau o sa fie prima da

scris pe 25 iul 2006 01:57 de mya

depinde de multi factori: cat de apropiata este relatiza intre voi; cat de bine va cunoasteti; cat de mult tineti unul la celalalt. cel mai bine cred ca ar fii sa-i spui ei direct asta, in spirit de gluma oarecum, nu sa pari vinovat ca ink mai esti virgin. poate pt ea, fata experimentata, va fi o adevarata cucerire sa initzieze un virgin. cum o sa fie? depinde numai de voi. foloseste de creativitate, imaginatie, romantism etc, k la astea te pricepi sigur. bafta

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

40 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online