Ea zice ca ma iubeste dar nu vrea sa mai fim impre

Pagina 4 din 5
«   1   2   3   4   5   »

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 27 aug 2006 18:54 de Dysdera

Gata man, i-am zis ca e o c**** si am bagat-o la ignore, fara remuscari , se pare ca mi-am recapatat mandria.

puteai sa-ti recapeti mandria si fara sa o insulti..acum o sa creada ca nu esti decat un frustrat care nu e in stare sa accepte o despartire calm si simte nevoia sa calce in picioare ca sa se simta mai bine..eu nu inteleg..d c a trebuit sa o subminezi pe ea ca sa te simti tu mai bine?

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 27 aug 2006 19:01 de DarkAngel

Am bagat-o la ignore in mm ei de cva d 13 ani
park ziceai ca are mai multi ani sau nu tin eu bine minte ??? in fine... sti tu vb aia ... orice ai face mai lasa loc si d "buna ziua" Gandeste-te un pic la ea..... defapt..... stai dupa cum am vazut pana acuma nu gandesti ci doar actionezi in functie de cum te simti ..... forget about it....
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 27 aug 2006 19:25 de Nekunoskuta

Gata man, i-am zis ca e o c**** ...se pare ca mi-am recapatat mandria.

Ce mandrie??? Ai intrat in "satra" celor mai josnici oameni, care aleg sa jigneasca persoana pe care...cica...au iubit-o.

Nimic...
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 27 aug 2006 19:44 de Pasaroi_Cuminte

barbatii is draci..

Eu sunt un drac caruia ii place tamaia.Incurcate sunt caile astea ale vietii domne' =))

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Hietalafan

Guest

Multumiri

scris pe 27 aug 2006 21:00 de Hietalafan

Multumiri expertilor si veteranilor care m-ati ajutat sa trec peste aceasta problema
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 27 aug 2006 23:17 de valentine

Gata man, i-am zis ca e o c**** si am bagat-o la ignore, fara remuscari , se pare ca mi-am recapatat mandria.

Nu ti-as fii recomandat asta...da whatever
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 aug 2006 00:59 de ExoticDream

eu nu inteleg..d c a trebuit sa o subminezi pe ea ca sa te simti tu mai bine?

Simplu: pentru ca barbatii sunt sfinti si femeile is draci, nu-i asa, valentine?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 aug 2006 01:06 de ExoticDream

Ce mandrie??? Ai intrat in "satra" celor mai josnici oameni, care aleg sa jigneasca persoana pe care...cica...au iubit-o.

Cata dreptate ai, din pacate....

Valentine iar o sa sara 100 de metri in sus, dar pana acum eu am intalnit numai cazuri de baieti care au jignit in fel si chip fata pe care pana mai ieri cica au iubit-o, au o imaginatie extrem de bogata cand vine vorba sa umileasca/raneasca in astfel de situatii! Nu-ti vine sa crezi cat de colorat se trezesc injurand si de vina este bineinteles fata sau.... orgoliul masculin ranit! Este drept ca se intampla cel mai adesea inaintea varstei de 20 de ani, dar cei 6-7 ani de-acasa ar trebui sa fie utili totusi.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Hietalafan

Guest

scris pe 28 aug 2006 01:29 de Hietalafan

Baieti, din acest moment am o potentiala noua prietena, stiti care? Prietena cea mai buna a fostei
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 28 aug 2006 01:31 de mya

Baieti, din acest moment am o potentiala noua prietena, stiti care? Prietena cea mai buna a fostei

imi permit sa intervin chiar daca nu sunt BAIAT. detalii ... cum, cand, in ce fel, de ce ? incerci sa te razbuni cumva facandu-o geloasa pe fosta ? daca da, infantilism prea mult, si in cele din urma potzi suferi chiar tu, si nu cred ca o sa-ti mai convina atunci

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

Hietalafan

Guest

scris pe 28 aug 2006 01:34 de Hietalafan

imi permit sa intervin chiar daca nu sunt BAIAT. detalii ... cum, cand, in ce fel, de ce ? incerci sa te razbuni cumva facandu-o geloasa pe fosta ? daca da, infantilism prea mult, si in cele din urma potzi suferi chiar tu, si nu cred ca o sa-ti mai convina atunci

Chiar deloc, , vreau sa nu fiu singur, poate voi invata sa tin la aceasta, poate nu... , depinde, cu timpul imi voi da seama
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 28 aug 2006 01:37 de DarkAngel

Ermmm BAD IDEEAA ....."asta lucru rau" trust me... aaa da si u will be sorry daca iei decizia asta.. man un sfat.... INCEPE SA GANDESTI!!!!! nu p bune in adevaratul sens al cuvantului WAKE UP
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 28 aug 2006 01:39 de DarkAngel

Mi s pare mie sau tot mai multa lume se inspira din telenovele si are impresia ca o sa mearga ca si acolo in realitate.?? sau exgerez (ma refer la cazul d fatza) Dam... Tv bad for u.... nu degeaba pun aia avertismentu cu varsta
sus

Hietalafan

Guest

scris pe 28 aug 2006 01:39 de Hietalafan

Ermmm BAD IDEEAA ....."asta lucru rau" trust me... aaa da si u will be sorry daca iei decizia asta.. man un sfat.... INCEPE SA GANDESTI!!!!! nu p bune in adevaratul sens al cuvantului WAKE UP

dc zici ca e lucru rau?
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 28 aug 2006 01:43 de DarkAngel

dc zici ca e lucru rau?
Ok...poate tu nu stiai...dar o fata niciodata (mai ales la varsta asta p care o are prietna ta ) nu va considera ca cineva (un baiat adik tu) e mai importat decat prietena ei cea mai buna (deci se aplica si viceversa la cea cu care vrei tu sa fi) IN concluzie.... daca cumva vei reusi sa fi cu ea..... iti va da papucii fara vreun motiv (care sa ti-l zica tie) pt ca prietena ei (fosta ta prietena) se va supara si nu prea o sa-i comvina ideea si pt ea o sa te calce pe cap fara nici o ezitare si fara nici un regret... TRUST ME .... si inainte de a actiona mai gadeste si tu inainte in stanga si in dreapta... (adik in viitor) nu doar la prezent ca daca nu o sa ai parte de inca o dezamagire....stiu ca esti inca tanar si te grabesti dar totusi nici chiar asa....(si inca o posibilitate e ca prietena ei sa fie cu tine ca sa mai primesti o razbunare din partea fostei...) THINK .... and WAKE UP.... daca tot vrei asa de mult una iatzi alta care nu are legatura cu cele 2
sus

Hietalafan

Guest

aaa...

scris pe 28 aug 2006 01:45 de Hietalafan

Ok...poate tu nu stiai...dar o fata niciodata (mai ales la varsta asta p care o are prietna ta ) nu va considera ca cineva (un baiat adik tu) e mai importat decat prietena ei cea mai buna (deci se aplica si viceversa la cea cu care vrei tu sa fi) IN concluzie.... daca cumva vei reusi sa fi cu ea..... iti va da papucii fara vreun motiv (care sa ti-l zica tie) pt ca prietena ei (fosta ta prietena) se va supara si nu prea o sa-i comvina ideea si pt ea o sa te calce pe cap fara nici o ezitare si fara nici un regret... TRUST ME .... si inainte de a actiona mai gadeste si tu inainte in stanga si in dreapta... (adik in viitor) nu doar la prezent ca daca nu o sa ai parte de inca o dezamagire....stiu ca esti inca tanar si te grabesti dar totusi nici chiar asa....(si inca o posibilitate e ca prietena ei sa fie cu tine ca sa mai primesti o razbunare din partea fostei...) THINK .... and WAKE UP.... daca tot vrei asa de mult una iatzi alta care nu are legatura cu cele 2

Pai de asta am decis sa nu pun la suflet , ca sa nu doara
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: aaa...

scris pe 28 aug 2006 01:48 de mya

asta nu tine intotdeuna numai de tine. nu e ca si cum te-ai duce la magazin sa cumperi un pepene si in ultimul moment te razgandesti si nu mai iei. potzi sa-ti propui sa nu mai pui la suflet, asta nu echivaleaza cu chiar a nu mai pune la suflet. si involuntar ajungi sa tzii la cineva, fara sa constientizezi. ai grija, poate totul se va intoarce impotriva ta in final

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 aug 2006 01:50 de ExoticDream

Razbunare tipica persoanelor imature!

sus

Hietalafan

Guest

scris pe 28 aug 2006 01:59 de Hietalafan

Razbunare tipica persoanelor imature!

Whatever, stiti ce se spune ca nu vezi pragul de jos pana nu te lovesti de cel de sus
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: aaa...

scris pe 28 aug 2006 02:15 de ExoticDream

Dupa ce aproape am adormit lecturand 6 pagini de chestii-trestii, imi mentin concluzia la care am ajuns dupa primele posturi: tu mai ai inca mult pana cand te vei maturiza, deocamdata vrei sa ai neaparat prietena, sa fii "cool" in gasca ta, fetele sa te priveasca de jos in sus ca pe un veritabil macho, nu te intereseaza sa te implici prea tare (deh, nu care cumva sa suferi), dar nu-ti pasa de ceea ce ar putea simti o fata (daca nu-ti convine ceva, o injuri si te combini cu cea mai buna prietena a ei), il divinizezi pe valentine, dar nu il cunosti suficient ca sa inveti de la el lucrurile bune, ai impresia ca el te sprijina in felul tau de a gandi, dar te inseli, valentine are experienta in privinta fetelor si nu ar face prostiile pe care tu crezi ca le-ar face, incearca sa citesti dincolo de aparente si glume, lasa aerele astea de smecheras la o parte, altfel nu ai sa gasesti o fata buna niciodata, vei zburda din floare in floare (si alea nu de cea mai buna calitate) pana cand tineretea va zbura si te vei trezi la 25-30 de ani ca nu ai realizat nimic, nu ai invatat nici macar ce inseamna iubirea si va fi tarziu sa o iei de la inceput, nu vei mai putea intoarce timpul, chiar daca vei regreta amarnic.

Incearca sa te gasesti intai pe tine insuti, hotaraste-te ce vrei de la viata, alege un drum (facand abstractie de parerea anturajului, care nu este intotdeauna bine intentionata si matura) si mergi pe el. Cu cat te vei maturiza mai repede, cu atat ai sanse mai mari sa ai relatii frumoase cu fetele. Un baiat serios, manierat, cu simtul umorului are sanse de reusita mult mai mari decat un pierde-vara cu ifose de macho. Numai o fata imatura sau vai de capul ei va accepta alaturi de ea un smecheras care sa-si bata joc de ea la prima samanta de cearta! Mai gandeste-te, OK?

sus

Hietalafan

Guest

Re: Re: aaa...

scris pe 28 aug 2006 03:31 de Hietalafan

il divinizezi pe valentine

Divinizez? L-am pupat in fund cumva si nu stiu eu? LOL, fara suparare, dar nu l-am luat pe valentine ca pe un idol sau ca pe un zeu. Si inca il mai pup acolo
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: aaa...

scris pe 28 aug 2006 05:00 de Dysdera

Divinizez? L-am pupat in fund cumva si nu stiu eu? LOL, fara suparare, dar nu l-am luat pe valentine ca pe un idol sau ca pe un zeu. Si inca il mai pup acolo

din toate cate ai postat tu pe topicul asta si felul in acre te-ai purtat cu fosta nu arata decat ca esti un pustan cu capul intre picioare si care se ia dupa gura lumii..exotic a fost mai diplomata cu tine..eu am sa fiu mai ticaloasa..fiindca asa m-a facut natura..tu ai inceput de pe la varsta asta sa le consideri pe fete/femei inferioare si asta reiese din comportamentul tau fatza de fosta..ma indoiesc amarnic ca ai tinut vreodata la ea!!!doar te intriga comportamentul ei si erai complexat de faptul ca ea nu iti dadea atentie..tipic pustanilor de varsta ta cu aere in cerebel care cred ca fumatul si drogurile is ceva "cool" si care se "combina" cu toate matracucele vai de capul lor de pe la coltul blocului!!!!cand ai sa mai ai cativa centimetri (si prin centimetri ma refer la grosimea stratului de materie cenusie din capsor, dar asta e ceva interpretabil avand in vedere ca barbatii au 2 creiere..uneori cel de jos mai mare decat cel de sus)..vino la noi si cere indrumare.atunci cand ai sa fii capabil sa o primesti ca atare..nu sa iti intre pe o ureche si sa-ti iasa pe alta si tot cu bata-n balta sa dai...pentru ceilalti useri va rog sa scuzati limbajul colorat dar nu m-am putut abtine..

sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: aaa...

scris pe 28 aug 2006 10:18 de mya

pentru ceilalti useri va rog sa scuzati limbajul colorat dar nu m-am putut abtine..

scuzabil
te sustzinem

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 28 aug 2006 11:30 de Nekunoskuta

Baieti...

Si fete...

din acest moment am o potentiala noua prietena, stiti care? Prietena cea mai buna a fostei

Aha...am priceput cat iti pasa tie de lumea din jur. Acum preferi sa distrugi o relatie frumoasa de prietenie dintre 2 fete ca sa te simti tu...cum spuneai?...mandru?! Daca fata asta noua are ceva in cap o sa te trimita la...cosit si o sa ramai cu buza si....alte organe masculine...umflata/e.

Nimic...
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: Re: aaa...

scris pe 28 aug 2006 16:37 de DarkAngel

din toate cate ai postat tu pe topicul asta si felul in acre te-ai purtat cu fosta nu arata decat ca esti un pustan cu capul intre picioare si care se ia dupa gura lumii..exotic a fost mai diplomata cu tine..eu am sa fiu mai ticaloasa..fiindca asa m-a facut natura..tu ai inceput de pe la varsta asta sa le consideri pe fete/femei inferioare si asta reiese din comportamentul tau fatza de fosta..ma indoiesc amarnic ca ai tinut vreodata la ea!!!doar te intriga comportamentul ei si erai complexat de faptul ca ea nu iti dadea atentie..tipic pustanilor de varsta ta cu aere in cerebel care cred ca fumatul si drogurile is ceva "cool" si care se "combina" cu toate matracucele vai de capul lor de pe la coltul blocului!!!!cand ai sa mai ai cativa centimetri (si prin centimetri ma refer la grosimea stratului de materie cenusie din capsor, dar asta e ceva interpretabil avand in vedere ca barbatii au 2 creiere..uneori cel de jos mai mare decat cel de sus)..vino la noi si cere indrumare.atunci cand ai sa fii capabil sa o primesti ca atare..nu sa iti intre pe o ureche si sa-ti iasa pe alta si tot cu bata-n balta sa dai...pentru ceilalti useri va rog sa scuzati limbajul colorat dar nu m-am putut abtine..
hehe nu-i chiar atat d colorat limbaju (p langa ce metafore am vrut sa bag eu) dar nu m-o lasat exotica
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: aaa...

scris pe 28 aug 2006 18:22 de Dysdera

hehe nu-i chiar atat d colorat limbaju (p langa ce metafore am vrut sa bag eu) dar nu m-o lasat exotica

ce rea esti exotico..d c nu ne-ai lasat si pe noi sa ne diversificam vocabularul?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: aaa...

scris pe 28 aug 2006 18:30 de ExoticDream

ce rea esti exotico..d c nu ne-ai lasat si pe noi sa ne diversificam vocabularul?

Va las, mai ales ca este pentru o cauza buna, dar aveti si voi grija sa nu sariti peste cal!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 28 aug 2006 22:51 de valentine

Simplu: pentru ca barbatii sunt sfinti si femeile is draci, nu-i asa, valentine?

nop,tu esti ceea care sustine ca barbatii is draci si femeile sfinte

in my opinion....we both suck (a se intelege si femeile si barbatii nu tu si cu mine)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 28 aug 2006 22:55 de valentine

Cata dreptate ai, din pacate....

Valentine iar o sa sara 100 de metri in sus, dar pana acum eu am intalnit numai cazuri de baieti care au jignit in fel si chip fata pe care pana mai ieri cica au iubit-o,

Uiti sa precizezi ca de obicei cand acest lucru se intampla...cu ceva timp in urma (a se intelege ore/minute),fata se distra rau de tot pe seama nervilor masculului...pentru ca eu personal nu am intalnit nici un baiat/barbat care sa isi injure si sa isi faca persoana iubita/fosta iubita in toate felurile din senin...

au o imaginatie extrem de bogata cand vine vorba sa umileasca/raneasca in astfel de situatii! Nu-ti vine sa crezi cat de colorat se trezesc injurand si de vina este bineinteles fata sau.... orgoliul masculin ranit!

Si stimatele doamne si domnisoare au o tehnica extrem de bogata cand vine vorba de a se juca cu nervii stimatilor baieti si barbati

Este drept ca se intampla cel mai adesea inaintea varstei de 20 de ani, dar cei 6-7 ani de-acasa ar trebui sa fie utili totusi.

Varsta nu cred ca are vreo importanta...
Normal este ca astfel de jigniri/declaratii sa nu existe intr-un cuplu
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: aaa...

scris pe 28 aug 2006 23:01 de valentine

il divinizezi pe valentine, dar nu il cunosti suficient ca sa inveti de la el lucrurile bune, ai impresia ca el te sprijina in felul tau de a gandi, dar te inseli, valentine are experienta in privinta fetelor si nu ar face prostiile pe care tu crezi ca le-ar face,

Mama ce imi place textul asta...lol:

Un baiat serios, manierat, cu simtul umorului are sanse de reusita mult mai mari decat un pierde-vara cu ifose de macho.

SUBSCRIU cu litere mari la fraza asta...
sus
Pagina 4 din 5
«   1   2   3   4   5   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online