De ce alegem sa suferim in loc sa ne fie bine ?

Pagina 1 din 1
1

webstar

Guest

De ce alegem sa suferim in loc sa ne fie bine ?

scris pe 7 feb 2007 15:23 de webstar

Toata lumea spune ca vrea sa fie fericita, ca vrea sa ofere iubire si sa primeasca inapoi la fel de mult..

Ai la alegere doua persoane: una te face sa suferi, te chinuie si nu-i pasa de tine, dar o iubesti si cealalta iti ofera totul, tot ce vrei si ai vrut vreodata, tot ce nuti ofera prima persoana si vrei cu disperare(simti o anumita atractie fata de aceasta pers , dar nu o iubesti)

De ce alegem sa suferim..de ce nu vrem sau nu suntem capabili sa alegem ceea ce ne face bine, cu toata ca asta cautam??

De ce atunci cand ii oferi unei pers absolut TOT..de ce nu accepta..cu toate ca e constient cat rau ii face..de ce totusi alege sa sufere????Vrea sai fie bine..dar de ce nu face alegerea corecta ???

Sa numi spuneti ca e iubire ca e dragoste ca ...etc..

Daca esti foarte constient si tu spui tuturor ca iti face rau..de ce cand cineva iti ofera sansa sa fii fericit exact asa cum vrei..de ce nu accepti ???
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: De ce alegem sa suferim in loc sa ne fie bine

scris pe 7 feb 2007 15:49 de Nekunoskuta

Daca esti foarte constient si tu spui tuturor ca iti face rau..de ce cand cineva iti ofera sansa sa fii fericit exact asa cum vrei..de ce nu accepti ???

Din prostie! Asta am descoperit dupa ce am devenit constienta si eu de acelasi lucru. Atractia aia pe care o simti fata de celalalt se poate transforma in altceva. Sau nu. Si ce daca? Ramai singura, intalnesti pe altcineva, o iei de la capat. Viata e prea scurta ca sa ne chinuie unu'.

Nimic...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 7 feb 2007 15:49 de Nekunoskuta

.

Nimic...
sus

MarYan

Junior member
34 mesaje

Re: Re: De ce alegem sa suferim in loc sa ne fie b

scris pe 7 feb 2007 16:04 de MarYan

De ce alegem sa suferim..de ce nu vrem sau nu suntem capabili sa alegem ceea ce ne face bine, cu toata ca asta cautam??

De cele mai multe ori nu suntem capabili sa luam decizia corecta si mai apoi ne dam pumni in cap pentru ce am ales defapt realizand ca nu am facut nimic cum trebuie.

Toata lumea spune ca vrea sa fie fericita, ca vrea sa ofere iubire si sa primeasca inapoi la fel de mult..

De la "a vrea" pana la "a face" intr-adevar ceva e uneori o cale destul de lunga

Din haos s-au nascut stelele
sus

Guest

Guest

scris pe 7 feb 2007 16:09 de Guest

Ai la alegere doua persoane: una te face sa suferi, te chinuie si nu-i pasa de tine, dar o iubesti si cealalta iti ofera totul, tot ce vrei si ai vrut vreodata, tot ce nuti ofera prima persoana si vrei cu disperare(simti o anumita atractie fata de aceasta pers , dar nu o iubesti)

De ce atunci cand ii oferi unei pers absolut TOT..de ce nu accepta..cu toate ca e constient cat rau ii face..de ce totusi alege sa sufere????Vrea sai fie bine..dar de ce nu face alegerea corecta ???

Despre cine vorbesti, despre tine?!? Daca, da, este absurd, sa astepti raspunsul si responsabilitatea altora, pt. priile alegeri. Daca nu, nu stiu cum si-n ce calitate, realizezi ce-ar fi mai bine, pt. altul. Stii, pana si-un nou-nascut isi exteriorizeaza insatisfactiile, privind, alimentatie, comfort termic, igiena, imbracaminte. Si eu, imi doresc sa fiu fericita, primind inapoi la fel de mult, cat am oferit. Legat, insa, de a oferi, exista, ceva, verificat, ofera-i omului, atunci cand iitrebuie. Degeaba, oferi, atunci, cand, nu mai ai, cui si cum, sa oferi.
sus

webstar

Guest

Re: Re: De ce alegem sa suferim in loc sa ne fie b

scris pe 7 feb 2007 16:36 de webstar

Despre cine vorbesti, despre tine?!? Daca, da, este absurd, sa astepti raspunsul si responsabilitatea altora, pt. priile alegeri. quote]

Nu ai inteles prea bine...este vorba despre ceva in general..nu despre mine..Exista destule cazuri si exemple..si eu doar vreau sa incerc sa gasesc un rasp..

sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: De ce alegem sa suferim in loc sa ne f

scris pe 8 feb 2007 12:03 de Guest

Despre cine vorbesti, despre tine?!? Daca, da, este absurd, sa astepti raspunsul si responsabilitatea altora, pt. priile alegeri. quote]

Nu ai inteles prea bine...este vorba despre ceva in general..nu despre mine..Exista destule cazuri si exemple..si eu doar vreau sa incerc sa gasesc un rasp..

Daca nu, in general, vorbind nu stiu cum si-n ce calitate, realizezi ce-ar fi mai bine pt. altul. Rezumandu-ma, doar, la latura afectiva. Ai citit, nu te supara, cu superficialitate, raspunsul. Daca ai fi citit si incheierea, ai fi inteles, ca, "mai bine mai tarziu, decat, niciodata", nu-si gaseste aplicabilitatea, oriunde, oricum si oricand.
sus

Dada

Guest

scris pe 15 feb 2007 11:44 de Dada

1. O Lege a compensatiei ?
2. O aplicare gresita a Legii compensatiei?
3. Supliciu?
4. Nuti na inteles bine ?
5. Nuti vede idei?
6. Cine este nuti?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online