Mi-e frica de prima data din cauza corpului meu!

Pagina 1 din 2
1   2   »

Buburuzza

Junior member
11 mesaje

Mi-e frica de prima data din cauza corpului meu!

scris pe 10 iul 2007 20:31 de Buburuzza

am un prieten pe care il iubesc si de multe ori vb.despre sex..defapt orice vb duce la subiectul "Sex".eu sunt virgina el nu..si apreciaza asta foarte mult.vrea sa ne iubim dar mi-e mi frica .. si nu doar frica ci si rusine de corpul meu..am sanii cam mici si putina burtica (nu sunt plinutza) si mi-e rusine sa apar asa in fata lui.el imi tot spune k nu conteaza cum arat pt.ca el oricum ma iubeste.mi-a spus k vrea sa-mi faca si sex oral din prima noapte dar nu stiu cum ar trebui sa ma comport (eu sunt curata dar totusi am niste nelamuriri cum k nu i-ar placea ce gust am,daca i-ar placea.)..ce sa fac.. cum sa-l excit si eu pe el?mie nu mi-ar placea sa-i ofer sex oral pt.k nu imi place..mai ales k nu am mai facut.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: mi-e frica de prima data din c auza corpului m

scris pe 10 iul 2007 21:07 de dorinda

am un prieten pe care il iubesc si de multe ori vb.despre sex..defapt orice vb duce la subiectul "Sex".eu sunt virgina el nu..si apreciaza asta foarte mult.vrea sa ne iubim dar mi-e mi frica .. si nu doar frica ci si rusine de corpul meu..am sanii cam mici si putina burtica (nu sunt plinutza) si mi-e rusine sa apar asa in fata lui.el imi tot spune k nu conteaza cum arat pt.ca el oricum ma iubeste.mi-a spus k vrea sa-mi faca si sex oral din prima noapte dar nu stiu cum ar trebui sa ma comport (eu sunt curata dar totusi am niste nelamuriri cum k nu i-ar placea ce gust am,daca i-ar placea.)..ce sa fac.. cum sa-l excit si eu pe el?mie nu mi-ar placea sa-i ofer sex oral pt.k nu imi place..mai ales k nu am mai facut.

De unde stii ca nu iti place ceva ce n-ai incercat?
Si apoi, daca te iubeste si il iubesti, n-are de ce sa-ti fie rusine. Sunt convinsa ca si el are destule imperfectiuni. Pana la urma urmei, un corp perfect nu se face decat cu bisturiul.
Daca nu-ti place burtica, du-te la aerobic si da-o jos. Poate lui i-ar placea. Sa stii ca si eu am si prietenului meu ii place.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: mi-e frica de prima data din c auza corpul

scris pe 11 iul 2007 02:02 de ExoticDream

Daca nu-ti place burtica, du-te la aerobic si da-o jos. Poate lui i-ar placea. Sa stii ca si eu am si prietenului meu ii place.

Este adevarat ca o femeie cu (putina!) burtica nu este la fel de dizgratioasa ca un barbat in aceeasi situatie, dar.... mai ales foarte tanara fiind (si sanatoasa), de ce sa te complaci cu surplusul acela pe tine? Daca ai un pic de vointa sa te retii de la mancare si sa faci un pic de gimnastica, nu-ti trebuie mai mult de o luna, doua, sa scapi de impediment! Daca esti indragostita, mai scapi de 1-2 kg.... de la emotii, una-alta.... plus ca vrei sa fii frumoasa pentru EL.... Eu zic ca un abdomen plat arata mai bine in adolescenta decat o burtica, fie ea si dragalasa!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: mi-e frica de prima data din c auza co

scris pe 11 iul 2007 10:37 de Dudu

Este adevarat ca o femeie cu (putina!) burtica nu este la fel de dizgratioasa ca un barbat in aceeasi situatie

cred ca ai incurcat putin borcanele tanti...
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: mi-e frica de prima data din c auza co

scris pe 11 iul 2007 12:15 de dorinda

Este adevarat ca o femeie cu (putina!) burtica nu este la fel de dizgratioasa ca un barbat in aceeasi situatie, dar.... mai ales foarte tanara fiind (si sanatoasa), de ce sa te complaci cu surplusul acela pe tine? Daca ai un pic de vointa sa te retii de la mancare si sa faci un pic de gimnastica, nu-ti trebuie mai mult de o luna, doua, sa scapi de impediment! Daca esti indragostita, mai scapi de 1-2 kg.... de la emotii, una-alta.... plus ca vrei sa fii frumoasa pentru EL.... Eu zic ca un abdomen plat arata mai bine in adolescenta decat o burtica, fie ea si dragalasa!

Da..aveam si eu o colega prin liceu care era foarte slaba..dar avea burta si oricat s-a chinuit, n-a reusit sa scape de ea.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima data din c auz

scris pe 11 iul 2007 12:17 de dorinda

Vai, saraca Exotic! Adevarul este ca are vreo suta de ani, 20 de stranepoti...
Hello!!!!!!! E prea tanara ca sa i se spuna "tanti". Sau tu ai vreo 2 ani? Pentru ca eu doar in cazul asta as admite sa mi se adreseze cineva asa.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 iul 2007 14:58 de ExoticDream

Cele cu dulceata de zmeura sunt in stanga celor cu gem de prune, iar zacusca se afla pe alt raft, unde-i problema? Daca vrei sa rezolvi intr-adevar una, o sa ma gandesc la o varianta a problemei lui Einstein (aia cu cele 5 case) cu borcane, special pentru tine!

Probabil esti fan al barbatilor cu burtica, altfel nu inteleg de ce te deranjeaza parerea mea conform careia impresia artistica este mai putin violentata la vederea unui abdomen de femeie cu un picut de burtica fata de, zic eu, imaginea inesteticei grasimi masculine!

Si unii, si ceilalti ar trebui sa se preocupe de modul in care arata, daca insa problema nu are solutie, asta e!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

katherine

Expert member
1038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima data din c

scris pe 11 iul 2007 15:15 de katherine

Vai, saraca Exotic! Adevarul este ca are vreo suta de ani, 20 de stranepoti...
Hello!!!!!!! E prea tanara ca sa i se spuna "tanti". Sau tu ai vreo 2 ani? Pentru ca eu doar in cazul asta as admite sa mi se adreseze cineva asa.

Nu DRAGA! Casca aici ochii si invata - tu si ExoticDream ORICUM va faceti vinovate de un mare faux pas din zilele astea: EL trebuie sa fie mai inalt sau mai scund - chiar nu conteaza, cu o burta care ar putea acomoda cu usurinta tripleti, evidentiata in mod adecvat prin tricoul ,,de firma" multat de te intrebi cum respira prin el si te uiti fara sa vrei dupa un tub de oxigen care sa ii iasa ,,discret" din pantalonii trei-sferturi cu sclipci (ca daca n-ai nici strasuri, mici paiete pe undeva pe haine mai bine stai acasa). Sa nu uitam lantul din aur de cel putin 200 de grame, sau in orice caz, suficient de greu ca sa iti dea o artrita de toata frumusetea, cu un pandantiv in forma semnului ,,euro" (ca dolari nu mai am, m-ai inteles?!) , bratara si inelul asisderea...in sfarsit ochelarii de ,,gangsta" si freza potrivita intr-o atare situatie, pentru a forma un tot unitar care te obliga sa ai punga sau galetusa prin apropierea just in case . EA, in schimb trebuie sa fie de inaltime medie, siliconata cam peste tot pe unde a lasat Dumnmezeu sa se poata, sa fie imbracata in haine care sa tiiipe: ,,firma!", ,,scump!" sau ,,taranilor -de asa ceva nu va veti putea apropia nici daca v-ati vinde un rinichi la negru!" si in sfarsit, ati prins ideea...asa ca next time nu mai acuzati ,,cunoscatorii" in materie daca va acuza ca ,,schimbati borcanele" ca stiu ei mai bine decat noi ce e si cum e bine sa fie pe lumea asta...

Water is my eye
Most faithful mirror
Fearless on my breath
Teardrop on the fire of a confession
Fearless on my breath
Most faithful mirror
Fearless on my breath
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima data d

scris pe 11 iul 2007 16:39 de Dudu

Nu DRAGA! Casca aici ochii si invata - tu si ExoticDream ORICUM va faceti vinovate de un mare faux pas din zilele astea: EL trebuie sa fie mai inalt sau mai scund - chiar nu conteaza, cu o burta care ar putea acomoda cu usurinta tripleti, evidentiata in mod adecvat prin tricoul ,,de firma" multat de te intrebi cum respira prin el si te uiti fara sa vrei dupa un tub de oxigen care sa ii iasa ,,discret" din pantalonii trei-sferturi cu sclipci (ca daca n-ai nici strasuri, mici paiete pe undeva pe haine mai bine stai acasa). Sa nu uitam lantul din aur de cel putin 200 de grame, sau in orice caz, suficient de greu ca sa iti dea o artrita de toata frumusetea, cu un pandantiv in forma semnului ,,euro" (ca dolari nu mai am, m-ai inteles?!) , bratara si inelul asisderea...in sfarsit ochelarii de ,,gangsta" si freza potrivita intr-o atare situatie, pentru a forma un tot unitar care te obliga sa ai punga sau galetusa prin apropierea just in case . EA, in schimb trebuie sa fie de inaltime medie, siliconata cam peste tot pe unde a lasat Dumnmezeu sa se poata, sa fie imbracata in haine care sa tiiipe: ,,firma!", ,,scump!" sau ,,taranilor -de asa ceva nu va veti putea apropia nici daca v-ati vinde un rinichi la negru!" si in sfarsit, ati prins ideea...asa ca next time nu mai acuzati ,,cunoscatorii" in materie daca va acuza ca ,,schimbati borcanele" ca stiu ei mai bine decat noi ce e si cum e bine sa fie pe lumea asta...

Oricum din tot ce ai zis aici s-a inteles de fapt 'bla bla bla'.
Hai ca nu inteleg.. femeile zic ca alte femei cu burtica is sexy? Hmm.. parerea barbatului NU conteaza? pai cred ca tipa are 'prieten' nu 'prietena'...
Dorinda.. prietenul tau nu zice nimic de burtica deoarece te accepta/place/iubeste asa cum esti.. nu pentru ca esti sexy cu ea;
Ca o paranteza, exista barbati care au fetisuri cu femeile gravide..
Bineinteles nu vorbeam de tipi care nu-si vad chestia de 'burtica'; ma rog.. hai sa zicem ca un abdomen plat (6 pack, patratele etc) e mai misto si la 'ea' si la 'el', e cam acelasi lucru ca si un fund ferm. Sau.. e ca si cum ai zice ca barbatii cu par in anumite zone gen picioare, abdomen, piept sunt gretosi. Barbatii fara par se pot imparti in 3 categorii:
1. baieti la care nu le-a crescut inca
2. tipi fac modeling de ex reclama la lenjerie intima &shit
3. gay (si nu toti)
Daca nu te incadrezi in primele 2 categorii te incadrez eu in a 3-a.
Ar mai fi si barbatul metrosexual .. si citez dintr-un articol "Nu se poate face o descriere a metrosexualului fara a folosi stereotipuri care pana mai recent ne ghidau in ghicirea unui barbat homosexual."
Sper ca nu am omis nimic ...

PS: am 2 anisori, nu stiu scrie dar pot tasta
Ca sa nu mai vb Katherine aiurea.. ascult rock si trip hop, daca nu intelegi o sa-ti fac o schema
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima da

scris pe 11 iul 2007 17:13 de dorinda

Hai ca nu inteleg.. femeile zic ca alte femei cu burtica is sexy? Hmm.. parerea barbatului NU conteaza? pai cred ca tipa are 'prieten' nu 'prietena'...
Dorinda.. prietenul tau nu zice nimic de burtica deoarece te accepta/place/iubeste asa cum esti.. nu pentru ca esti sexy cu ea;
Bineinteles nu vorbeam de tipi care nu-si vad chestia de 'burtica'; ma rog.. hai sa zicem ca un abdomen plat (6 pack, patratele etc) e mai misto si la 'ea' si la 'el', e cam acelasi lucru ca si un fund ferm. Sau.. e ca si cum ai zice ca barbatii cu par in anumite zone gen picioare, abdomen, piept sunt gretosi. Barbatii fara par se pot imparti in 3 categorii:
3. gay (si nu toti)
Ar mai fi si barbatul metrosexual .. si citez dintr-un articol "Nu se poate face o descriere a metrosexualului fara a folosi stereotipuri care pana mai recent ne ghidau in ghicirea unui barbat homosexual."

Ca sa nu mai vb Katherine aiurea.. ascult rock si trip hop, daca nu intelegi o sa-ti fac o schema

Ei..uite ca am vrut sa fac putin aerobic si prietenul meu nu m-a lasat..dar tot o sa ma duc, dupa admitere Ca nu mai stau blugii asa bine pe mine
Si ma bucur ca poti tasta...cred ca te descurci cam greu cu degetele..n-ar fi bine sa te lasi de sportul asta extrem si sa-ti vezi de suzeta?
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 11 iul 2007 17:18 de dorinda

Mie chiar nu-mi plac barbatii cu patratele peste tot, dar nici aceia cu o burta cat toate zilele ca isi cam pun "burtik" peste tot.
Sa stii ca eu am zis doar ce ii place prietenului meu. Poate mai sunt si altii ca el, nu crezi?
sus

Dudu

Guest

scris pe 11 iul 2007 17:33 de Dudu

Mie chiar nu-mi plac barbatii cu patratele peste tot, dar nici aceia cu o burta cat toate zilele ca isi cam pun "burtik" peste tot.
Sa stii ca eu am zis doar ce ii place prietenului meu. Poate mai sunt si altii ca el, nu crezi?

In cel mai bun caz pot zice ca burtica daca nu e prea dizgratioasa este un amanunt nesemnificativ. Nu cred ca ii place exclusiv 'burtica' ta, sau ca daca ai .. pierde-o nu i-ai mai fi draga ... te place/iubeste pe tine ca un intreg (corp si minte)
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prim

scris pe 11 iul 2007 17:40 de dorinda

In cel mai bun caz pot zice ca burtica daca nu e prea dizgratioasa este un amanunt nesemnificativ. Nu cred ca ii place exclusiv 'burtica' ta, sau ca daca ai .. pierde-o nu i-ai mai fi draga ... te place/iubeste pe tine ca un intreg (corp si minte)

M-am gandit si la asta. Oricum, asta e ultimul lucru la care se uita..atentia lui este atrasa de alte parti al corpului.

Pentru Buburuzza:

Pune-ti in valoare partile pe care le consideri tu atractive. Astfel, nu va mai baga in seama micile imperfectiuni.
sus

Dudu

Guest

Re: Mi-e frica de prima data din cauza corpului me

scris pe 11 iul 2007 17:48 de Dudu

1. faceti-o pe intuneric daca ai nu ai o parere nush cat de buna despre aspectul tau fizic
2. daca esti sanatoasa, eventual sa faci un dus inainte .. si el a mai 'degustat' si alte pasarici nu trebuie sa-ti faci griji de gust, asa ca lasa-te pe spate si enjoy it
3. acuma nu toate deodata .. ai vreme cu BJ-ul .. si s-a mai discutat

Dat fiind ca ai fi la prima 'abatere' cred ca o sa inteleaga si el ca nu ai experienta in domeniu si oricum va fi destul de excitat pentru ca probabil ca isi dimagineaza de ceva vreme cum ar fi
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de

scris pe 11 iul 2007 17:50 de Dudu

M-am gandit si la asta. Oricum, asta e ultimul lucru la care se uita..atentia lui este atrasa de alte parti al corpului.

Uite o atitudine mai matura si realista.. nu a fost prea greu a?
glad to help
sus

katherine

Expert member
1038 mesaje

scris pe 11 iul 2007 17:53 de katherine

Nu prea ma intereseaza ce ii place prietenului tau sau altora care au aceleasi gusturi ca si el. Ceea ce se pare ca nu ai inteles TU este ca l-am ironizat pe ,,domnul suzeta" si in niciun caz pe altcineva. Daca nu ai simtul umorului macar incearca sa intelegi ca nu imi sta in fire sa arunc cu venin acolo unde nu e cazul.

Water is my eye
Most faithful mirror
Fearless on my breath
Fearless on my breath
Most faithful mirror
Fearless on my breath
sus

Dudu

Guest

scris pe 11 iul 2007 18:02 de Dudu

Nu prea ma intereseaza ce ii place prietenului tau sau altora care au aceleasi gusturi ca si el. Ceea ce se pare ca nu ai inteles TU este ca l-am ironizat pe ,,domnul suzeta" si in niciun caz pe altcineva. Daca nu ai simtul umorului macar incearca sa intelegi ca nu imi sta in fire sa arunc cu venin acolo unde nu e cazul.

Foarte 'matur'.. serpoaica si veninoasa pe deasupra.. vezi sa nu te musti de limba..
Sa inteleg ca ai facut niste presupuneri? Pe ce baza ai facut tu aceste.. presupuneri? pai pot face si eu despre tine acelasi lucru.. dar crede-ma ca nu o sa-ti placa;

PS: am 1.77, 70 kg, NU am burtica.. dar nici chiar patratatele
Cred ca ai scapat putin din vedere problema fetei..
sus

katherine

Expert member
1038 mesaje

scris pe 11 iul 2007 18:02 de katherine

3. gay (si nu toti)

Ceea ce se pare ca ti-a scapat este doar sensul a ceea ce ai scris aici...Daca tu nu ai priceput ce amvrut sa scriu EU, asta este pentru ca, asa cum ai recunoscut (bine tie ti s-a parut super amuzant si spiritual sa scrii asta) ca ai ,2 anisori" si nu stii sa scrii, dar iti place sa dai in taste. De ce m-ar interesa pe mine ce muzica asculti tu si cu atat mai mult ,,schemele" pe care te oferi sa mi le faci. Nu stiu, n-ai chestii mai importante de facut, de exemplu sa te gandesti - oare ce o sa intru vreodata la facultate sau chestii din astea...

Water is my eye
Most faithful mirror
Fearless on my breath
Fearless on my breath
Most faithful mirror
Fearless on my breath
sus

Dudu

Guest

scris pe 11 iul 2007 18:17 de Dudu

Ceea ce se pare ca ti-a scapat este doar sensul a ceea ce ai scris aici...Daca tu nu ai priceput ce amvrut sa scriu EU, asta este pentru ca, asa cum ai recunoscut (bine tie ti s-a parut super amuzant si spiritual sa scrii asta) ca ai ,2 anisori" si nu stii sa scrii, dar iti place sa dai in taste. De ce m-ar interesa pe mine ce muzica asculti tu si cu atat mai mult ,,schemele" pe care te oferi sa mi le faci. Nu stiu, n-ai chestii mai importante de facut, de exemplu sa te gandesti - oare ce o sa intru vreodata la facultate sau chestii din astea...

Ca fapt divers am terminat Universitatea Tehnica ... nu zic cand, iar acuma sunt la job si (ai dreptate) ma amuz ce mai debiteaza lumea.
De fapt prin ce am postat acolo am raspuns si la ce ati zis amandoua si am dat niste indicii ca sa-ti dai seama ca ai scris un bullshit total (poate nu te-ai prins.. posibil sa fie si vina mea.. mici sanse)

PS: din nou, atentie sa nu te musti de limba
sus

Dudu

Guest

Re: Re: mi-e frica de

scris pe 11 iul 2007 18:29 de Dudu

a.. totusi mi-a scapat o intrebare.. katherine: PMS sau nf?
sus

unknown

Guest

scris pe 11 iul 2007 18:40 de unknown

Nu cred ca a incurcat borcanele...a incercat sa-ti explice cat de neatenti au devenit barbatii din zilele noastre cu infatisarea lor, nu tu ras(peste tot), nu tu parfumat, cu unghiile facute...etc, sau ...poate mi se pare mie dar barbatul asta din imaginatia femeilor, barbatul fotomodel, este o chestie psihologica, ce duce spre ...LESBY!!!!
Si totusi...barbatul decade, si face cum ii spune femeia.....ajungand COCOTE MASCULINE...

ps: un barbat adevarat miroase un pic a bautura, un pic a tigara, un pic a transipratie si un pic a parfum!
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 11 iul 2007 18:43 de dorinda

Te aperi fara sa fii atacata si am inteles foarte bine ce ai zis. Stiu care e moda si mi se pare dizgratioasa. Asta am vrut sa spun de fapt, dar...vezi tu..exprimarea verbala este marea mea problema. Eu m-am obisnuit altfel..defect de meserie.
Am remarcat ca tu te pricepi la asta mult mai bine ca mine, asa ca sper sa ii intelegi si pe ceilalti.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 11 iul 2007 18:45 de dorinda

Foarte 'matur'.. serpoaica si veninoasa pe deasupra.. vezi sa nu te musti de limba..
Sa inteleg ca ai facut niste presupuneri? Pe ce baza ai facut tu aceste.. presupuneri? pai pot face si eu despre tine acelasi lucru.. dar crede-ma ca nu o sa-ti placa;

PS: am 1.77, 70 kg, NU am burtica.. dar nici chiar patratatele
Cred ca ai scapat putin din vedere problema fetei..

slab
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima data din c

scris pe 11 iul 2007 18:49 de dorinda

ps: un barbat adevarat miroase un pic a bautura, un pic a tigara, un pic a transipratie si un pic a parfum!

Nasoala combinatie......dar daca tie iti place...nu ma bag.
Prefer totusi un tip care miroase un pic a parfum ca cei care se dau cu o tona...
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 11 iul 2007 18:53 de dorinda

Ca fapt divers am terminat Universitatea Tehnica ... nu zic cand, iar acuma sunt la job si (ai dreptate) ma amuz ce mai debiteaza lumea.

Draga Dudu, bravo tie ca ai terminat facultatea, dar poarta-te conform varstei tale si macat alege-ti un id de om serios. Ca "Dudu" mi se pare...pueril.
sus

Darksoul

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica

scris pe 11 iul 2007 18:57 de Darksoul

Draga Dudu, bravo tie ca ai terminat facultatea, dar poarta-te conform varstei tale si macat alege-ti un id de om serios. Ca "Dudu" mi se pare...pueril.

asta e bun?

Adica o porecla nu e buna sa inteleg?
Sau ai prefera sa imi trec numele din buletin .. sau mai bine da-mi un exemplu ;

sus

unknown

Guest

scris pe 11 iul 2007 18:58 de unknown

Nasoala combinatie......dar daca tie iti place...nu ma bag.
Prefer totusi un tip care miroase un pic a parfum ca cei care se dau cu o tona...

stiu dorinda....tocmai ce ziceam....iti plac barbatii dati cu un pic de prafum, cu oja transparenta pe unghii, fara par..... in concluzie, niste femei. Draga....un psiholog ar fi foarte potrivit in asemenea cazuri, nu-i rusine sa-ti placa femeile, e modul tau natural de a fi. Nu mai posta ...sau documenteaza-te inainte sa-mi explici
ce face un barbat , barbat.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 11 iul 2007 19:05 de dorinda

stiu dorinda....tocmai ce ziceam....iti plac barbatii dati cu un pic de prafum, cu oja transparenta pe unghii, fara par..... in concluzie, niste femei. Draga....un psiholog ar fi foarte potrivit in asemenea cazuri, nu-i rusine sa-ti placa femeile, e modul tau natural de a fi. Nu mai posta ...sau documenteaza-te inainte sa-mi explici
ce face un barbat , barbat.

Hai ca mi-a placut!
Cei care miros a bautura au toate sansele sa ajunga betivi, eu sunt alergica la orice tine de tigari...iar transpiratia imi provoaca repulsie.
Barbatii efeminati nu-s pe placul meu. Le-as da o rochie, niste pantofi si i-as machia ca sa fie setul complet.
Iar pe barbati nu-i poti incadra doar in doua categorii.
sus

Dudu

Guest

Re: Re: mi-e frica de prim

scris pe 11 iul 2007 19:19 de Dudu

Hai ca mi-a placut!
Cei care miros a bautura au toate sansele sa ajunga betivi, eu sunt alergica la orice tine de
tigari...iar transpiratia imi provoaca repulsie.
Barbatii efeminati nu-s pe placul meu. Le-as da o rochie, niste pantofi si i-as machia ca sa fie setul complet.
Iar pe barbati nu-i poti incadra doar in doua categorii.

hmm.. interesante mentalitati.. nu m-ar suprinde sa ajungi gay..
-un pahar de vin pe zi e recomandat de doctor (eu recomand unul de ala mareeee)
-alergia la 'tot ce tine de tigari' mi se pare deplasata thow ...
-transpiri prin toti porii nu numai in.. anumite zone, deci practic.. tu nu iesi pe strada vara si nu iei contact cu nimeni decat dupa ce se lasa seara (vampirita?)

si totusi.. in 3 categorii ai putea sa-i incadrezi din acest punct de vedere: metrosexuali, semi-metrosexuali si anti-metrosexuali

Continui pe maine.. gtg
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: mi-e frica de prim

scris pe 11 iul 2007 19:55 de dorinda

hmm.. interesante mentalitati.. nu m-ar suprinde sa ajungi gay..
-un pahar de vin pe zi e recomandat de doctor (eu recomand unul de ala mareeee)
-alergia la 'tot ce tine de tigari' mi se pare deplasata thow ...
-transpiri prin toti porii nu numai in.. anumite zone, deci practic.. tu nu iesi pe strada vara si nu iei contact cu nimeni decat dupa ce se lasa seara (vampirita?)

si totusi.. in 3 categorii ai putea sa-i incadrezi din acest punct de vedere: metrosexuali, semi-metrosexuali si anti-metrosexuali

Continui pe maine.. gtg

N-am cum sa ajung homosexual pentru ca sunt fata...
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

76 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online