Mi-e frica de prima data din cauza corpului meu!

Pagina 2 din 2
«   1   2

katherine

Expert member
1038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de

scris pe 11 iul 2007 22:32 de katherine

Foarte 'matur'.. serpoaica si veninoasa pe deasupra.. vezi sa nu te musti de limba..
Sa inteleg ca ai facut niste presupuneri? Pe ce baza ai facut tu aceste.. presupuneri? pai pot face si eu despre tine acelasi lucru.. dar crede-ma ca nu o sa-ti placa;

PS: am 1.77, 70 kg, NU am burtica.. dar nici chiar patratatele
Cred ca ai scapat putin din vedere problema fetei..

Nu, nu am facut nicio presupunere, m-am bazat doar pe reactiile tale la ceea ce au scris alte fete referitor la ,,putina burtica" a fetelor. Dar daca vrei sa faci presupuneri referitor la persoana mea, CHIAR TE ROG, esti invitatul meu, le astept cu cel mai mre interes!Grabeste-te...
CHIAR NU MA INTERESEAZA masurile tale, de ce nu vrei sa pricepi? Plus ca esti cu doar 5 cm mai inalt ca mine asa ca lasa-ma sa traiesc cu ,,masurile" tale de top model probabil sau asa ceva...cand am scris ceea ce am scris NU AM AVUT IN VEDERE DELOC PROBLEMA FETEI TALE, asa ca nu as fi avut cum ,,sa o scap din vedere", asa ca bullshit-uri scrii tu, baiete...

Water is my eye
Most faithful mirror
Fearless on my breath
Teardrop on the fire of a confession
Fearless on my breath
Most faithful mirror
Fearless on my breath
sus

katherine

Expert member
1038 mesaje

scris pe 11 iul 2007 22:36 de katherine

Te aperi fara sa fii atacata si am inteles foarte bine ce ai zis. Stiu care e moda si mi se pare dizgratioasa. Asta am vrut sa spun de fapt, dar...vezi tu..exprimarea verbala este marea mea problema. Eu m-am obisnuit altfel..defect de meserie.
Am remarcat ca tu te pricepi la asta mult mai bine ca mine, asa ca sper sa ii intelegi si pe ceilalti.

Stai linistita, e ok!

Water is my eye
Most faithful mirror
Fearless on my breath
Fearless on my breath
Most faithful mirror
Fearless on my breath
sus

katherine

Expert member
1038 mesaje

Re: Re: Re: mi-e frica de

scris pe 11 iul 2007 22:42 de katherine

a.. totusi mi-a scapat o intrebare.. katherine: PMS sau nf?

I couldn't even begin to tell you how out of your reach it is...asa ca nu te mai forta, bine, sa nu-ti faci rau ca e pacat, sau poate nu...

Water is my eye
Most faithful mirror
Fearless on my breath
Fearless on my breath
Most faithful mirror
Fearless on my breath
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima da

scris pe 12 iul 2007 02:00 de ExoticDream

Hai ca nu inteleg.. femeile zic ca alte femei cu burtica is sexy?

Eu zic ca tinerii cu burtica (indiferent sexul) nu sunt sexy DELOC: ori au o problema de sanatate, ori pur si simplu nu le pasa de modul in care arata! Nu trebue neaparat sa aiba "patratele" de muschiuleti, dar nici "inele" de grasime!

Hmm.. parerea barbatului NU conteaza? pai cred ca tipa are 'prieten' nu 'prietena'...
Dorinda.. prietenul tau nu zice nimic de burtica deoarece te accepta/place/iubeste asa cum esti.. nu pentru ca esti sexy cu ea;

Ba da, parerea partenerului (din nou, indiferent sexul) conteaza, insa uneori exista o jena de a-i spune celuilalt cu delicatete "Ti-ar sta mai bine cu cateva kilograme mai putin." Este adevarat ca sentimentul nu este legat direct de anumite imperfectiuni fizice corectabile, insa pana la urma este vorba de respectul de sine si de celalalt, mi se pare normal sa fii cat mai frumos atat pentru tine, cat si pentru cel care te iubeste.

Sau.. e ca si cum ai zice ca barbatii cu par in anumite zone gen picioare, abdomen, piept sunt gretosi. Barbatii fara par se pot imparti in 3 categorii:
1. baieti la care nu le-a crescut inca
2. tipi fac modeling de ex reclama la lenjerie intima &shit
3. gay (si nu toti)
Daca nu te incadrezi in primele 2 categorii te incadrez eu in a 3-a.
Ar mai fi si barbatul metrosexual .. si citez dintr-un articol "Nu se poate face o descriere a metrosexualului fara a folosi stereotipuri care pana mai recent ne ghidau in ghicirea unui barbat homosexual."
Sper ca nu am omis nimic ...

Mda, mie imi place metrosexualul, se pare ca este singurul barbat normal caruia natura nu i-a daruit o padure tropicala pe trup!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima data din c

scris pe 12 iul 2007 02:26 de ExoticDream

Nu cred ca a incurcat borcanele...a incercat sa-ti explice cat de neatenti au devenit barbatii din zilele noastre cu infatisarea lor, nu tu ras(peste tot), nu tu parfumat, cu unghiile facute...etc, sau ...poate mi se pare mie dar barbatul asta din imaginatia femeilor, barbatul fotomodel, este o chestie psihologica, ce duce spre ...LESBY!!!!
Si totusi...barbatul decade, si face cum ii spune femeia.....ajungand COCOTE MASCULINE...

Cred ca te-ai ratacit printre borcane! Eu nu am spus nicaieri ca admir/prefer barbatii rasi peste tot, cu unghiile lacuite si traznind a parfum! Am zis doar ca un barbat tanar sau o femeie tanara cu burta reprezinta un peisaj un pic dizgratios, atat! Daca prefer barbatii care nu aduc cu stramosii nostri in linie directa (cimpanzeii) in materie de impadurire densa (pe piept, ca in rest toti au mai mult sau mai putin si nu mi se pare OK sa se epileze decat daca exista motive serioase pentru asta - sportul de performanta, de exemplu), nu inseamna ca imi plac efeminatii, cocotele masculine, exagerezi... enorm!

ps: un barbat adevarat miroase un pic a bautura, un pic a tigara, un pic a transipratie si un pic a parfum!

Ouch! Very "funny"! Daca miroase a transpiratie, insemna ca e cam... nesimtitor (asta tine de bunul simt, nu de forta masculului), daca a ajuns sa miroasa a bautura, inseamna fie ca ca a baut mai mult decat paharul "traditional", fie ca licoarea are o calitate indoielnica, in privinta tigarii..... hm..... as prefera sa nu existe deloc, dar una cand si cand "se admite"...., iar parfumul este OK daca este discret si de caliatate.

Tu confunzi barbatul civilizat, cu aspect ingrijit si cu putine vicii, cu cel efeminat. In schimb, ne dai reteta "barbatului adevarat", adica baut, fumator, burtos si cam nespalat! Sorry, dar nu ne place!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prim

scris pe 12 iul 2007 14:15 de Dudu

N-am cum sa ajung homosexual pentru ca sunt fata...

mda.. cultura generala.. ce sa zic; gay se foloseste si pt tipi si pt tipe
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prim

scris pe 12 iul 2007 14:17 de Dudu

Mda, mie imi place metrosexualul, se pare ca este singurul barbat normal caruia natura nu i-a daruit o padure tropicala pe trup!

aici gresesti.. o defriseaza
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: mi-e frica de prima data din c auza co

scris pe 12 iul 2007 14:20 de Dudu

Este adevarat ca o femeie cu (putina!) burtica nu este la fel de dizgratioasa ca un barbat in aceeasi situatie

Asta a fost postul tau original... oare numai eu am observat?
Toata polemica s-a dezvoltat de la aceasta afirmatie.. inca nu ai comentat-o
sus

unknown

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima data d

scris pe 12 iul 2007 14:32 de unknown

Daca prefer barbatii care nu aduc cu stramosii nostri in linie directa (cimpanzeii) in materie de impadurire densa ...

Poate reusim totusi sa ne intelegem :
1)Parul este dovada masculinitatii, ceea ce iti demonstreaza ce poarta in chiloti persoana respectiva. Pana la o anumita varsta(varsta ta fiind determinata de modul in care te exprimi si totodata gandesti) e normal sa nu-ti placa barbatii cu par...normalitatea ti se va cimentui odata cu trecerea timpului.(fara suparare)

Daca miroase a transpiratie, insemna ca e cam... nesimtitor (asta tine de bunul simt, nu de forta masculului)... in privinta tigarii..... hm..... as prefera sa nu existe deloc, dar una cand si cand "se admite"...., iar parfumul este OK daca este discret si de caliatate.

2)Are par...determina transpiratie, n-are par, o sa miroase mereu a levantica...si a c** de bebelus proaspat spalat....iarasi intervine varsta ta.
3)Incearca sa combini un parfum de calitate cu mirosul de tigara...si va rezulta un parfum de calitate superioara....sau cel putin asa vor spune hormonii tai intrand in contact cu "nesinmtitorul" miros.

4)Nu vorbesc numai din ce ma duce capul....mai citeste cate un clasic frantuz, sa-ti explice el despre masculinitate.

ps:numai bafta la barbatii din viata ta

sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima data d

scris pe 12 iul 2007 14:32 de Dudu

Ouch! Very "funny"! Daca miroase a transpiratie, insemna ca e cam... nesimtitor (asta tine de bunul simt, nu de forta masculului), daca a ajuns sa miroasa a bautura, inseamna fie ca ca a baut mai mult decat paharul "traditional", fie ca licoarea are o calitate indoielnica, in privinta tigarii..... hm..... as prefera sa nu existe deloc, dar una cand si cand "se admite"...., iar parfumul este OK daca este discret si de caliatate.

Tu confunzi barbatul civilizat, cu aspect ingrijit si cu putine vicii, cu cel efeminat. In schimb, ne dai reteta "barbatului adevarat", adica baut, fumator, burtos si cam nespalat! Sorry, dar nu ne place!!!

Chiar nu sunt de acord.. nu cred ca o femeie ar iesi dintr-o relatie pentru ca 'el' a facut putin burtica si.. datorita pubertatii i-a crescut putin par prin anumite zone. In ceea ce priveste transpiratia.. scuza-ma ca nu ma plimb cu dusul dupa mine.. sau exemplu concret: faci sex cu prietenul (ca tipa) si ii zici in mijlocul actului: 'tipule ai cam transpirat.. fa un dus si revino sa continuam'... ma indoiesc
"Daca miroase a bautura".. nu cred ca faza se refera la .. sa zicem ziua in amiaza mare. Mai degraba seara cand, pentru o buna dispozitie consumi (ca tip.. dar nu neapart) un pahar de ceva. Si nu-mi spune ca nu simti vinul sau whisky.
In legatura cu tigara.. recunosc ca e un viciu, vreau sa scap de el dar momentan nu pot.
sus

Dudu

Guest

scris pe 12 iul 2007 14:34 de Dudu

Sau.. la baietii din viata ta?
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e f

scris pe 12 iul 2007 14:51 de dorinda

asta e bun?

Adica o porecla nu e buna sa inteleg?
Sau ai prefera sa imi trec numele din buletin .. sau mai bine da-mi un exemplu ;

Sunt convinsa ca nu ai numai o porecla. Eu una cred ca am vreo 5, asa ca am de unde alege. De ce n-ai vrea si tu sa faci asta?
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prim

scris pe 12 iul 2007 14:55 de dorinda

mda.. cultura generala.. ce sa zic; gay se foloseste si pt tipi si pt tipe

Fii tu destept ca sa am de la cine invata. Stiam si de chestia asta, numai ca la tine este o marmelada in toate domeniile.
sus

Dudu

Guest

Re: mi

scris pe 12 iul 2007 15:11 de Dudu

Sunt convinsa ca nu ai numai o porecla. Eu una cred ca am vreo 5, asa ca am de unde alege. De ce n-ai vrea si tu sa faci asta?

Hmm.. nu cred ca ar merge o alta porecla care sa-ti convina (sa nu ti se para puerila)
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prim

scris pe 12 iul 2007 15:13 de Dudu

Fii tu destept ca sa am de la cine invata. Stiam si de chestia asta, numai ca la tine este o marmelada in toate domeniile.

Tot ma gandesc ce ai vrut sa zici prin asta.. recunosti ca ai gresit (desi stiai), dar nu vrei sa-mi dai dreptate (desi am).. asa ca ai bagat comentariul ala inutil de la sfarsit (un fel de bla bla bla)
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prim

scris pe 12 iul 2007 15:50 de dorinda

Tot ma gandesc ce ai vrut sa zici prin asta.. recunosti ca ai gresit (desi stiai), dar nu vrei sa-mi dai dreptate (desi am).. asa ca ai bagat comentariul ala inutil de la sfarsit (un fel de bla bla bla)

Daca pe tine nu te duce capul, treaba ta.
sus

Dudu

Guest

scris pe 12 iul 2007 16:05 de Dudu

Daca pe tine nu te duce capul, treaba ta.

Adica inca vreo 2 de 'bla bla'?
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 12 iul 2007 16:40 de dorinda

Adica inca vreo 2 de 'bla bla'?

Nu
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica

scris pe 12 iul 2007 16:45 de Dudu

Nu

Scuza-ma dar postezi doar sa iasa la numar sa promovezi in rank sau wtf?
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e f

scris pe 12 iul 2007 17:00 de dorinda

Scuza-ma dar postezi doar sa iasa la numar sa promovezi in rank sau wtf?

Nu, doar ca mi-e lene sa-ti mai dau explicatii pe care nu le intelegi.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 iul 2007 17:00 de ExoticDream

aici gresesti.. o defriseaza

Aici gresesti (din nou?) tu. De ce nu intelegi ca exista pe lumea asta (mai mult sau mai putin metrosexuala) barbati care, de la mama natura, au par foarte putin sau deloc pe piept?!? Cantitatea de par de pe corp pare sa fie determinata de genele noastre, so....... depinde! Sexul opus poate sa agreeze varianta asta sau pe cea cu miristea, este o simpla chestie de gust. Prietena ta poate continua impletitul coditelor din parul tau (de pe piept) de mascul feroce, in timp ce alte fete se vor simti la fel de excitate de imaginea unui piept ceva mai... lin.

sus

unknown

Guest

scris pe 12 iul 2007 17:16 de unknown

Aici gresesti (din nou?) tu... Cantitatea de par de pe corp pare sa fie determinata de genele noastre, so....... depinde!

Din potriva....nu el e cel care greseste. Sa ne explici si noua te rog cum sta treaba cu parul determinat de genele din corpul notru...pentru ca tare mi se pare ca nu stii ce vorbesti!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 iul 2007 17:23 de ExoticDream

1)Parul este dovada masculinitatii, ceea ce iti demonstreaza ce poarta in chiloti persoana respectiva. Pana la o anumita varsta(varsta ta fiind determinata de modul in care te exprimi si totodata gandesti) e normal sa nu-ti placa barbatii cu par...normalitatea ti se va cimentui odata cu trecerea timpului.(fara suparare)

Aha, I got it: daca nu are vegetatie tropicala pe piept, inseamna ca trebuie sa-i inspectez de urgenta dotarea din lenjerie ca sa ma asigur ca posesorul face parte din sexul opus, asa-i?

Bun, mai deduc si faptul ca deocamdata sunt anormala intrucat dovedesc abilitati reduse de exprimare si o activitate redusa a masei de neuroni, iar normalitatea (manifestata prin atractia fata de barbatii adevarati, parosi, duhnind a alcool, transpiratie si nicotina) nu s-a cimentat inca!

2)Are par...determina transpiratie, n-are par, o sa miroase mereu a levantica...si a c** de bebelus proaspat spalat....iarasi intervine varsta ta.

Interesant.... vrei sa spui ca nu exista barbati adevarati care sa nu trazneasca a transpiratie?!? Varsta este esentiala: cu cat se apropie de maturitate, cu atat miros mai tare, yuk!!!!!!!!!!!!!!! Ma tem ca la varsta mea (infantila) nu am reusit sa cunosc barbati adevarati pentru ca nu am avut in anturaj (nici in clasele mici, nici in liceu si nici in facultate) personaje de sex masculin care sa iti mute nasul din loc! Este clar: numai pusti, gay si efeminati!

3)Incearca sa combini un parfum de calitate cu mirosul de tigara...si va rezulta un parfum de calitate superioara....sau cel putin asa vor spune hormonii tai intrand in contact cu "nesinmtitorul" miros.

Unii dintre noi se ghideaza dupa mai mult/altceva decat instinct. Inclin sa cred ca lauzi "specia" barbatului-miner (metaforic vorbind), puternic, cu alura feroce, paros, transpirat, neingrijit, care vine de la munca, trecand pe la carciuma, isi injura si bate nevasta si apoi face sex cu ea. Nu, merci, I want more than that!

4)Nu vorbesc numai din ce ma duce capul....mai citeste cate un clasic frantuz, sa-ti explice el despre masculinitate.

Zola cumva?!? Oricum... in materie de gust privind barbatii, nu trebuie sa invatam din carti....

Multumesc, imi este de ajuns unul singur, dar pe gustul meu!

sus

Dudu

Guest

scris pe 12 iul 2007 17:25 de Dudu

) totusi a zis.. 'se pare'
sus

unknown

Guest

scris pe 12 iul 2007 18:00 de unknown

daca nu are vegetatie tropicala pe piept, inseamna ca trebuie sa-i inspectez de urgenta dotarea din lenjerie ca sa ma asigur ca posesorul face parte din sexul opus, asa-i?...

incearca sa nu mai rastalmacesti cuvintele...si exagerarea nu-ti intareste nicicum argumentul!!!

Bun, mai deduc si faptul ca deocamdata sunt anormala intrucat dovedesc abilitati reduse de exprimare si o activitate redusa a masei de neuroni...

in mare parte ai dreptate

Interesant.... vrei sa spui ca nu exista barbati adevarati care sa nu trazneasca a transpiratie?!? Varsta este esentiala: cu cat se apropie de maturitate, cu atat miros mai tare, yuk!!!!!!!!!!!!!!!

inca o-data....exagerarea nu intareste argumentul....cu cat ajung la maturitate....cu atat parul se va ivi...deci v-a transpira...e chiar atat de greu de inteles procesul?cei fara par...sau cu parul blond......se mai numeau si spani.....documenteaza-te ce erau considerati spanii pe vremuri...

cuvintele...si exagerarea nu-ti intareste nicicum argumentul!!!

Bun, mai deduc si faptul ca deocamdata sunt anormala intrucat dovedesc abilitati reduse de exprimare si o activitate redusa a masei de neuroni...

in mare parte ai dreptate

Oricum... in materie de gust privind barbatii, nu trebuie sa invatam din carti....

nu ti-am zis a inveti din carti...te-am trimis la ele ca sa vezi diferenta de gandire.....cum era vazut barbatul atunci...si cum este vazut acum...

Data viitoare...incearca sa fii la subiect....ceva mai concis, fara rastalmaciri, fara exagerari......intr-un cuvant...CEVA INTELIGENT
NU de alta dar m-am saturat sa-ti explic acelasi lucru.Probabil o sa ma iau dupa un vechi proverb....si o sa cedez primul
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 iul 2007 01:07 de ExoticDream

Data viitoare...incearca sa fii la subiect....ceva mai concis, fara rastalmaciri, fara exagerari......intr-un cuvant...CEVA INTELIGENT
NU de alta dar m-am saturat sa-ti explic acelasi lucru.Probabil o sa ma iau dupa un vechi proverb....si o sa cedez primul

Lasa ca cedez eu; cu toate ca nu ma crezi in stare, prefer discutiile inteligente, cu argumentatii bazate pe altceva decat pe neinteresantul "because I said so". Pana cand ma mai documentez eu pe tema omului cavernelor, tu mai lucreaza la gramatica un pic ("deci v-a transpira", "cuvintele...si exagerarea nu-ti intareste nicicum argumentul"), ne-am inteles?

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 13 iul 2007 15:42 de Nekunoskuta

Da, fara suparare, cred ca sunt cam imatura pentru cel 26 de ani ai mei...imi plac barbatii cu putin sau deloc par pe piept. Da, am un iubit. Da, are putin par pe piept...in caz ca vei intreba. Mi se par dizgratiosi cei care au padure pe spate si pe burta! Aaaaaa.....daca citesc mai bine sunt si anormale...asta e...

Deci...tu clasifici fetele/femeile in imature/marure si/sau normale/anormale dupa gradul "cat par pe piept agreaza la barbati". Hmmmmm......asta da maturitate!

Apropo.......cand se intoarce frate-miu acasa ii voi comunica faptul ca s-ar putea sa nu aiba cine stie ce in chiloti, fiind mai blond de felul lui. Eventual o intreb si pe prietena lui.

Am fost ironica p'ici pe colo dar invata sa nu generalizezi, ce ai spus in citatul de mai sus reprezinta discriminare la adresa barbatilor cu putin sau deloc par pe piept.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 14 iul 2007 02:22 de ExoticDream

Da, fara suparare, cred ca sunt cam imatura pentru cel 26 de ani ai mei...imi plac barbatii cu putin sau deloc par pe piept. Da, am un iubit. Da, are putin par pe piept...in caz ca vei intreba. Mi se par dizgratiosi cei care au padure pe spate si pe burta! Aaaaaa.....daca citesc mai bine sunt si anormale...asta e...

Bun venit in Clubul fetelor anormale pentru ca nu agreeaza mult par pe pieptul barbatilor!!!

Apropo.......cand se intoarce frate-miu acasa ii voi comunica faptul ca s-ar putea sa nu aiba cine stie ce in chiloti, fiind mai blond de felul lui.

Fratele tau intra in categoria spanilor, conform opiniei barbatilor din Clubul adeptilor junglei amazoniene, cu toate ca trimiterea la DEX conduce la alta concluzie!

Am fost ironica p'ici pe colo dar invata sa nu generalizezi, ce ai spus in citatul de mai sus reprezinta discriminare la adresa barbatilor cu putin sau deloc par pe piept.

Si eu am exagerat pe ici, pe colo, din acelasi motiv, dar degeaba. Interesant este ca noi, fetele, trebuie sa fim epilate peste tot ca sa le fim pe plac, iar ei tot trambiteaza virilitatea in sus si in jos, imaginandu-si nu numai ca ii vom iubi oricum ar fi, ci ca toate ne dam in vant dupa pajistile/lianele de care este responsabil testosteronul! Sub aceasta asa zisa mandrie masculina se ascunde adeseori lenea de a te ingriji dincolo de un nivel minim. Daca mama natura ne-a daruit cu diferite "accesorii", de ce barbatii ar trebui sa ramana, de exemplu, complet imblaniti, in timp ce femeile sunt tratate cu dispret daca, luand acelasi exemplu, nu se epileaza?

In concluzie..... ne certam degeaba, noi vom continua sa mergem la cosmetica, in timp ce ei, nedorind sa fie catalogati drept metrosexuali, efeminati sau gay, ne vor recita:

De vreti s-aveti copii frumosi
Folositi barbati parosi!

sus

Dudu

Guest

Pt ExoticDream

scris pe 14 iul 2007 17:21 de Dudu

Cam tot ce ai postat tu a fost pe langa subiect, chestii false sau ai intarit spusele amicei tale (bineinteles prin exagerari, dar nu ai recunoscut prima.. ce sa zic, instinct de turma)
In primul rand ai sustinut ca o femeie cu burtica poate fi sexy, pe cand un barbat in nici un caz ..
Mai apoi, ai spus ca depinde de gene daca un barbat o sa aibe par sau nu .. da, dar e vorba de anomalii daca nu are. De ce nu intelegi.. parul apare datorita unor hormonilor pe care, in copilarie nu ii prea secreta nimeni, doar mai tarziu, spre maturitate.
Exagerarile chiar nu au fost la locul lor, si in loc sa-ti intareasti ideile.. ai demonstrat cat de ilogica poti fi. Desi la inceput nu era vorba de 'Jungla amazoniana' sau impletit codite.. iata ca voi v-ati gandit la asta (dragut din partea voastra).
Acuma serios.. Barbat fara par NU exista, exceptie daca l-a defrisat; daca e blond il vezi putin mai greu dar asta nu inseamna ca nu e acolo.
In timp ce era vorba de burtica la fete.. cumva s-a ajuns la barbat obez sau ceva de genu...
Ai vrea ca la prima intalnire sa mergeti amandoi la salon, sa comandati pedichiura si sa povestiti ca si indragostitii despre fond de ten autobronzant si sa va recomandati unul celuilalt produsul folosit?
In legatura cu citatul mult discutat, daca stati putin, doar o secunda, si va ganditi ca mirosurile sa fie discrete (minimale) chiar iese o combinatie interesanta, nu are rost sa mai explic.
Nu zic ca trebuie sa umblam nebarbieriti (desi se mai poarta), cu unghii netaiate sau roase, haine sifonate, pantofi/adidasi murdari sau cu pete de transpiratie pe camasa/tricou, dar sa nu exageram.
Nu am zis ca am padure pe piept sau pe spate.. am putin pe piept si pe abdomen, o sa-mi mai creasca, dar NIMENI si NIMIC nu o sa faca sa il dau jos din aceste zone.

Acuma sa ajungem la partea serioasa:
"Lasa ca cedez eu" --- citat din postul tau. Bineinteles ca ai fost influentata pe moment de celebrul proverb cu cedatul, si cum te-ai crezut mai .. ai considerat ca esti cea in masura s-o faci. Nu te-ai putut abtine totusi.. si continui discutia = NU ai cedat (observ ca unknown nu a mai postat deci.. provocarea cred ca a castigat-o.

Sa te legi de unknown pt vreo 2 greseli de tastare (nu toate tastaturile sunt perfecte sau noi).. probabil din graba ca sa-ti dovedesti inca o data superioritatea... makes me sick, avand in vedere ce am scris mai sus.

Vezi ca nu m-am legat cum ai reusit sa omori poezia facand.. rime , chiar imi vine sa plang..

PS: 1. pt NeKunosKuta - unknown chiar nu a facut nici o discriminare, pur si simplu 'barbatii' fara par sunt anomalii (vezi mai sus).
Stiu ca in general, barbatii se maturizeaza mai greu decat fetele, dar trebuie sa ne acceptati asa, pentru ca si noi va acceptam incoerenta si lipsa de logica in multe situatii, stim ca nu putem schimba asta si va placem/iubim asa.
2. Exotic, sustii ca preferi discutiile coerente si logice.. posibil, dar nu cred ca ar trebui sa participi, doar sa le urmareasti.
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

66 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online