De ce vor femeile sa le spui ca le iubesti ?

Pagina 1 din 1
1

Agony

Veteran member
200 mesaje

De ce vor femeile sa le spui ca le iubesti ?

scris pe 24 aug 2007 16:34 de Agony

Eu zic ca se simte cand tii la cineva si cand nu...de ce trebuie sa ii spun enaparat "te iubesc" ma face sa ma simt neputincios...si mi se pare de kkt sa spun asta, mai bine ii arat prin fapte...

Asculta-ti inima, dar si argoliul caci aceasta poate fi deceptionata...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: De ce vor femeile sa le spui ca le iubesti ?

scris pe 24 aug 2007 17:19 de Nekunoskuta

Daca te simti aiurea sa spui inseamna ca nu iubesti!!! CLAR!!!! Cand iubesti iti vine sa o spui fara sa te intrebi de prea multe ori de ce spui asta.

Femeile nu vor neaparat sa auda acel "te iubesc" dar comunicarea verbala este o cale de consolidare a cuplului asa ca... De fapt pun pariu ca si barbatii vor sa auda acele cuvinte.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 aug 2007 18:37 de ExoticDream

mi se pare de kkt sa spun asta, mai bine ii arat prin fapte...

Barbatii au o obsesie.... aproape maladiva pentru FAPTE!!! Daca incerci sa-ti exprimi sentimentele prin cuvinte sau gesturi marunte, le trezesti doar susceptibilitatea, te vor crede abia cand le vei furniza dovezi grele!!! Noi, fetele, simtim nevoia de caldura sufleteasca chiar si prin cuvinte.... poate ca barbatii simt asta in adancul sufletului, dar li se pare teribil de greu sa o lase sa iasa la suprafata....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Agony

Veteran member
200 mesaje

Re: Re: De ce vor femeile sa le spui ca le iubesti

scris pe 24 aug 2007 19:55 de Agony

Daca te simti aiurea sa spui inseamna ca nu iubesti!!! CLAR!!!! Cand iubesti iti vine sa o spui fara sa te intrebi de prea multe ori de ce spui asta.

Femeile nu vor neaparat sa auda acel "te iubesc" dar comunicarea verbala este o cale de consolidare a cuplului asa ca... De fapt pun pariu ca si barbatii vor sa auda acele cuvinte.

Mi-a scapat de cateva ori un te iubesc, dar ma simt neputincios dupa eu unu nu vreau sa aud te iubesc de la o fata, ca sunt doar niser vorbe, oricum imi dau seama daca asa e sau nu, nu trebuie sa imi spuna

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: De ce vor femeile sa le spui ca le iub

scris pe 25 aug 2007 01:40 de ExoticDream

Mi-a scapat de cateva ori un te iubesc, dar ma simt neputincios dupa eu unu nu vreau sa aud te iubesc de la o fata, ca sunt doar niser vorbe, oricum imi dau seama daca asa e sau nu, nu trebuie sa imi spuna

Ti-a "scapat"? "De cateva ori"? Te referi la o singura fata sau la cateva? Nu de alta, dar pana la 19 ani este aproape imposibil sa fi iubit deja cateva persoane.

Nu v-am spus eu ca baietii au oroare de cuvinte? A spune (din cand in cand, nu din ora in ora) "te iubesc" fiintei fata de care simti asta este o dovada de tandrete, o cale de comunicare si prin cuvinte a ceea ce arati prin fapte, rostirea celor doua cuvinte fermecate nu implica ridicarea unor pietre de moara, dar are un efect fascinant asupra persoanei in cauza.... Exprimi ceea ce simti si produci infinita placere fiintei iubite.... so... why not?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Agony

Veteran member
200 mesaje

Re: Re: Re: Re: De ce vor femeile sa le spui ca le

scris pe 25 aug 2007 13:13 de Agony

Ti-a "scapat"? "De cateva ori"? Te referi la o singura fata sau la cateva? Nu de alta, dar pana la 19 ani este aproape imposibil sa fi iubit deja cateva persoane.

Nu v-am spus eu ca baietii au oroare de cuvinte? A spune (din cand in cand, nu din ora in ora) "te iubesc" fiintei fata de care simti asta este o dovada de tandrete, o cale de comunicare si prin cuvinte a ceea ce arati prin fapte, rostirea celor doua cuvinte fermecate nu implica ridicarea unor pietre de moara, dar are un efect fascinant asupra persoanei in cauza.... Exprimi ceea ce simti si produci infinita placere fiintei iubite.... so... why not?

La una singura...

sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: De ce vor femeile sa le spui c

scris pe 25 aug 2007 21:34 de angela

Sunt sigura ca nu ai iubit pe nimeni cu adevarat daca ti se pare atat de greu sa spui te iubesc..Aceste 2 cuvinte se spun de la sine nu fortat,nu obligat de anumite circumstante.. Dragostea inseamna si fapte dar si vorbe...si sunt si mai sigura ca atunci cand vei intalni aceea persoana speciala ii vei spune te iubesc din tot sufletul..

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

MarYan

Junior member
34 mesaje

scris pe 26 aug 2007 19:21 de MarYan

Barbatii au o obsesie.... aproape maladiva pentru FAPTE!!! Daca incerci sa-ti exprimi sentimentele prin cuvinte sau gesturi marunte, le trezesti doar susceptibilitatea, te vor crede abia cand le vei furniza dovezi grele!!! Noi, fetele, simtim nevoia de caldura sufleteasca chiar si prin cuvinte.... poate ca barbatii simt asta in adancul sufletului, dar li se pare teribil de greu sa o lase sa iasa la suprafata....

De ce vorbesti la modul general ? Esti sigura ca toti barbatii sunt la fel si le e greu sa spuna un "Te iubesc!" pe care sa-l si simta ? Eu zic ca te-ai hazardat un pic in afirmatia asta ... no offence

Din haos s-au nascut stelele
sus

VladX

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Re: De ce vor femeile sa le spui ca le iub

scris pe 30 aug 2007 18:07 de VladX

lol .. eu cam din a 2,3 intalnire cu o fata ii zic ca o iubesc..in ce categorie de barbati ma incadrez ?)

In GOD i trust. Everyone else pay cash.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: De ce vor femeile sa le spui ca le

scris pe 31 aug 2007 17:06 de Nekunoskuta

lol .. eu cam din a 2,3 intalnire cu o fata ii zic ca o iubesc..in ce categorie de barbati ma incadrez ?)

In categoria celor care spun asta pentru a baga fata in pat

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: De ce vor femeile sa le spui c

scris pe 1 sep 2007 02:36 de ExoticDream

In categoria celor care spun asta pentru a baga fata in pat

.... si habar n-au ce inseamna verbul cu pricina!

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce vor femeile sa le sp

scris pe 1 sep 2007 19:35 de Nekunoskuta

.... si habar n-au ce inseamna verbul cu pricina!

Uneori, unii, nici nu stiu ca e verb

Nimic...
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce vor femeile sa l

scris pe 7 sep 2007 19:39 de stefanoski

Nu spuneti femeii TE IUBESC !! isi ia lumea in cap...

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce vor femeile

scris pe 8 sep 2007 05:22 de Bozgoru

de ce vor femeile sa fie apreciate si privite cu pofta de catre barbati..? si ti-am raspuns la intrebarea ta....cu aceasta intrebare..
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 23 sep 2007 19:18 de dorinda

Eu zic ca se simte cand tii la cineva si cand nu...de ce trebuie sa ii spun enaparat "te iubesc" ma face sa ma simt neputincios...si mi se pare de kkt sa spun asta, mai bine ii arat prin fapte...

Pentru siguranta. Avem nevoie de asta.

Stai linistit, nu esti singurul care face asa...dar iti spun ceva: arata-i in fiecare zi ca o iubesti, altfel nu va fi sigura de sentimentele tale. Si din cand in cand mai cumpara-i un buchet de flori...ar fi bine sa fie preferatele ei.
sus

Stranger_to_love

Expert member
732 mesaje

scris pe 8 oct 2007 11:31 de Stranger_to_love

Le place sa fie mintite.

In caz de efecte adverse ce am spus mai sus a fost parerea mea personala.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 oct 2007 17:24 de ExoticDream

Le place sa fie mintite.

A-i spune unei fiinte umane ca o iubesti fara sa simti asta este echivalent cu o crima! Te inseli, nicio fata nu s-ar simti bine daca ar fi mintita, mai ales pe aceasta tema! Daca i-ai spune ca este frumoasa si ea nu prea ar fi, poate nu ar fi atat de grav, insa a declara o iubire care nu exista.... nu este OK sa faci.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

20 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online