Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Gafele .. in pat.

din 9 feb 2012 22:31 de Arayas

Traiasca frigidele! Nasol e ca daca incerci sa le inveti, ai dat de dracu'! Acu' s-o bagam si p-aia cu baietii: jmekerii care se pun deasupra, pun coatele in perna si dau din kur ca masina de cusut Ileana! Asa apar frigidele.

din 9 feb 2012 22:22 de ThT

Dupa vreo 30 minute de pozitia misionarului cand ma dureau deja incheieturile i-am zis ca sau incercam alta pozitie sau ne imbracam si plecam in oras..in cele din urma a vrut sa se puna ea pe mine dar si-a dat drumul ca din pod iar dupa urla ca o ...

din 9 feb 2012 22:15 de Arayas

Da, le stiu si pe astea! :ok: Se stramba fara sunet de nu stii daca se excita sau le doare o masea. Aia cu pozitia am patit-o o singura data. Cand am vrut s-o intorc cu spatele a sarit in sus. M-am imbracat si-am plecat. Zau, nu stiu de ce ...

Re: AJUTOR! Gravida la 14 ani

din 9 feb 2012 22:02 de Arayas

Stai linistita, e doar efectul "civilizatiei" care ne-a lovit dupa 89. Occidentalismul asta ofera de ani buni, in SUA aproape nici un copil nu mai este crescut de parintii lui naturali, de exemplu. Parintii alearga dupa servici, bani, au ...

Re: Egoista sau nu?!

din 9 feb 2012 21:50 de Arayas

Oricum ai da-o, ca barbat esti la colt. Daca iesi cu prietenii, naspa, ca se supara printesa! Chiar daca te pupa si-ti ureaza distractie placuta. Daca stai cu ea cand ai vrei si tu sa mai respiri, o lasi pe printesa sa te sufoce. Deci, la dracu', e ...

din 9 feb 2012 21:42 de Psyche

prietenii si monografia cuplului tanar .. nu stiu ce sa spun despre asta. trece sau nu trece .. poti ajunge sa-i urasti prietenii daca nu ti lasa de inteles ca tu esti prioritatea. been there, done that. iti spui ca ii accepti prietenii, ca ii ...

din 9 feb 2012 21:35 de SebySeBitza

Boss una este sa iti bati joc de cineva cand scrie porcarii eventual la misto, dar alta e sa iti bati joc de cineva cand chiar vorbeste serios...

din 9 feb 2012 21:33 de Arayas

Seby, am stabilit toti din useri sa nu ne mai consumam neuronii valizi pentru un ratat de 24 de ani care are creierul varza. NU MERITA, indiferent ce-ai face. E ca si cum te-ai chinui sa inveti o capra sa scrie. Ajunge capra Sandra Brown (deh, sa ...

Re: Ce părere aveți...:

din 9 feb 2012 16:34 de onlyforgod

intr-adevar flacara iubirii la inceput este foarte puternica. in timp aceasta se diminueaza iar pentru mentinerea ei va trebui amandoi sa lucreze daca au in continuare incredere in relatie. pentru asta fiecare trebuie sa aduca ceva nou iar ...

Re: postinor intarzie ciclul

din 9 feb 2012 13:28 de Psyche

da, printre alte efecte secundare ale postinorului se afla si dereglarea ciclului menstrual. fiti mai cu bagare-de-seama next time.

din 9 feb 2012 12:48 de simosimina

test de sarcina draga...:)) miros eu o sarcina aici :))) vai de capul vostru, asa va trebuie! Țânci "habarnisti" ce sunteti! V-as juca in picioare, daca as fi parintele vreunui asemenea specimen!!!

din 9 feb 2012 12:46 de simosimina

da...postinorul deregleaza menstruatia! Nu are cum sa fie insarcinata daca a luat pastila!

din 9 feb 2012 12:45 de simosimina

si ce daca:)) stati impreuna! Mie mi se pare normal. Dar sa iesiti si voi seara in oras, macar! Eu stau cu al meu si iesim in fiecare seara in oras! As tampi sa stau numai in casa:)))

Ce parere aveti: Un om sanatos psihic nu poate iubi mai mult de doi ani!

din 9 feb 2012 12:40 de simosimina

Citeam articole...și dintr-odată am găsit ceva FOARTE ciudat pe internet... o să vă copiez și o să vă arăt și vouă...și mi-ar plăcea să discutăm pe marginea acestui subiect, interesant, aș spune eu! "Conform părerii psihologilor ...

din 9 feb 2012 11:34 de effect

daca nu m-am exprimat cum trebuie,asta ar trebui sa fie urmatoarea menstruatie.

Postinor intarzie ciclul?

din 9 feb 2012 11:27 de effect

Salut,daca ma poate ajuta cineva cu un sfat multumesc...in timpul actului s-a spart prezervativul,eu nu am ejaculat,ea s-a panicat,apoi si eu,la 8 ore a luat prima pastila ,la 12 ore pe a2a,dupa 6 zile i-a venit menstruatia,la ea vine la 21 de ...

din 9 feb 2012 01:31 de Melisa

Nu locuieste cu mine , dar celelalte zile din saptamana le sta cu mine , in schimb ziua lui libera iese intotdeauna si voiam sa il retin intr-o zi ca aceea acasa.

din 8 feb 2012 23:34 de Psyche

daca locuieste cu tine, esti din start prioritatea! plecand de la premisa asta, lasa-l sa se duca oriunde.

din 8 feb 2012 19:44 de dorinda

Zi-i sa faca un test de sarcina, dimineata. Daca iese pozitiv, trebuie sa se duca la doctor. Intarzierea aia poate sa aiba si alte cauze, poate a racit sau e vorba de o dereglare hormonala.

din 8 feb 2012 11:42 de simosimina

la 14 ani inca ma mai jucam cu papusile...in ziua de astazi, fetitele de 14 ani se joaca cu penisurile! tot cu "p" incepe...dar au avansat ! :)))

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 119 din 3731
«   1 ... 116   117   118   119   120   121   122 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare