Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: opinii din 27 sep 2011 16:17 de tenshi
Pai ai putea in primul rand sa ii explici ca ai o prietena, si ca va intelegeti foarte bine, sa-i zici ca va iubiti unul pe altul, chestii destea.
Apoi o aduci, i-o prezinti mamei/tatalui(depinde cu care te intelegi mai bine), iar apoi poti intreba ...
Re: AVERTISMENT! din 27 sep 2011 12:18 de ionutzxxx
buna.Am 17 ani
Re: Vreau o prietena din 27 sep 2011 06:28 de Guest
E mult prea greu, tinand cont ca barbatii sunt mai numerosi decat femeile, ceea ce inseamna, ca unii vor sta pe langa :)
Baie cu prietenul din 26 sep 2011 23:01 de Firentze
Buna seara! Am facut o baita cu prietenul meu si cum sunt paranoia din fire ma gandesc daca se putea intampla ceva:-? Adica vreun spermatozoid sa ajunga la mine... stiu ca ei nu rezista la temperaturi mari sau mici, insa apa era calduta si tare mi-e ...
Re: Vreau o prietena din 26 sep 2011 18:26 de DRE
Pai trebuie sa te orientezi pe fetele care crezi ca te-ar placea si ele.Daca te duci la una gen Bianca Draguseanu care arata foarte bine e evident ca nu o sa te bage in seama.Nu tinti prea sus. Banuiesc ca ai si 1-2 prieteni care au si ei ...
Re: Credeti ca ma place? din 26 sep 2011 16:53 de DRE
Nu.Nu cred ca te place.E normal comportamentul lui, doar sunteti colegi.Nu-ti face sperante aiurea...nimic din ce ai zis nu lasa impresia ca te-ar placea in mod deosebit.;)
Re: Vreau o prietena din 26 sep 2011 14:46 de Guest
mmmm.... ba da :unsure:
Nu poti intreba pe net cum sa iti faci o prietena. Daca ti-ar zice sa ai curaj, sa vorbesti ca nu te mananca, sa fii mai vesel, mai comunicativ, ai avea o sansa, dar cred ca sfaturile astea deja le stii. La varsta ta ...
Re: Credeti ca ma place? din 25 sep 2011 21:13 de ThT
Daca nu as fii citit ca te-ai mutat la alt liceu as fii zis ca esti prin clasa a5a.
Re: Credeti ca ma place? din 25 sep 2011 19:14 de dorinda
Crezi ca esti singura colega pe care o are in lista la messenger? Sunt sigura ca sunt si o parte din celelalte colege.
Stai linistita, se poarta asa doar pentru ca ii esti colega si probabil e un baiat mai finut, iar daca te place in mod ...
Credeti ca ma place? din 25 sep 2011 17:48 de Elena94
Chiar am nevoie de un raspuns :~*
Suntem colegi,mai nou.M-am mutat in clasa lui,in alt liceu. Am aflat ca am fost si in aceeasi scoala (nu mi-l mai aminteam).
Mi-a bagat id-ul in lista.Nu i-am zis nimic si mi-a pus ":>" .. am inceput sa vorbim ...
Re: ata pooli din 25 sep 2011 14:23 de Guest
AVERTISMENT! din 25 sep 2011 04:57 de ExoticDream
Acest subiect de o calitate greu de calificat va fi sters. Nu stiu cati ani ai (intuiesc ca nu mai mult de 12-13, date fiind "problemele" pe care le ridici pe aici), insa modul in care te exprimi trebuie "lucrat" ceva timp de-acum incolo pana ...
Re: Deviatia de sept din 25 sep 2011 04:38 de ExoticDream
Problema ta este de natura medicala, iti voi muta subiectul la sectiunea ""Sanatate".
(!)(!)(!)
Re: Par Mare din 25 sep 2011 01:21 de Zx805
Nu conteaza daca-ti sta bine sau nu,aici e vorba de principii si de dorinta fiecaruia.Atata timp cat tu vrei parul lungutz,asa cum il ai,si in regulament scrie ca ai voie,atunci nu vad unde`i buba :/ [ma refer la liceu].
Cat despre parintii ...
Deviatia de sept din 25 sep 2011 00:00 de Guest
Stie careva cat dureaza o operatie de sept si daca este dureroasa?(poate descrie cineva in ce consta procesul)
Dupa operatia de deviatie de sept,la 1 zi sau 2 distanta se poate face efort fizic: fotbal(alergare),sala sau se poate merge la strand?
Re: Par Mare din 24 sep 2011 16:40 de Zx805
Prietene ai 16 ani,cred ca e varsta la care poti decide daca vrei sa-ti lasi parul lung sau nu.Mergi la directiune si vezi cum sta situatia "ai voie cu parul lung in liceu,sau nu?"Intreaba-l pe director.Daca iti zice ca da,explica-i frumos la ...
Re: Dureri abdominale dupa sex din 24 sep 2011 13:02 de Randunik
Eu zic ca nu e bine sa iti curga sange cand ai contact sexual.
Re: Par Mare din 24 sep 2011 11:04 de dorinda
Ma refeream la frizura, nu la persoana din poza. Stiu si eu cum arata Justin Bieber (cap de mop).
Re: Par Mare din 24 sep 2011 11:01 de SebySeBitza
Daca crezi ca asta e o poza cu JB cauta-l pe net si vezi cum arata JB...Daca o sa ma tund o sa vezi si una recenta...
Re: Par Mare din 24 sep 2011 10:41 de dorinda
Iti convine sau nu, dar tare mi-e ca o sa trebuiasca sa apelezi la ei. Pune o poza cu "inainte" si "dupa". Unora chiar le sta bine cu plete.
Pagina 173 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||