Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Problema grava, penis urias din 4 sep 2011 17:48 de nupotiscapa
Ma numesc Mitrutz, si am o problema MARE MARE
de cand mi-a crescut peninsul URIAS ... nu mai pot sa ma masturbez !!! stau in pat si lovesc cu mana de lustra din tavan si ma curentez . Noaptea daca intra in erectie trage patura de pe mine ! :D
Am ...
Re: Help:D din 4 sep 2011 17:33 de nupotiscapa
Cum zici tu voinicule,
Una e sa vorbesti alta este sa seduci, sa te faci placut, sa le faci pe fete sa se simta atrase de tine !
E normal ce simti tu pt ca ai frica sa nu fi respins, refuzat, iti spun sincer la 15 ani e cel mai frumos ...
Re: Help:D din 4 sep 2011 16:21 de tenshi
Wa... nu e vorba ca ma intimideaza fetele frumoase, e vorba ca sunt timid cu fetele pe care le plac, ca pot vorbi si cu cea mai frumoasa fata de pe pamant,dar daca nu imi place de ea nu am nimic. Oricum intai sa dau cateva kg jos, si cred ca mai ...
Re: Singura si insarcinata din 4 sep 2011 15:04 de crisstti
Re: Problema grava, penis urias din 4 sep 2011 13:58 de Guest
Sunt Gigel si eu am o problema mai MARE decat a lui Darius !
Eu zic ca MINTE si ca fetele il paraseau pt ca nu le-a luat si el vreodata vreun buchet de flori sau un ursuletz! Eu din fericire mereu cand am fost calm, iubitor si ...
Re: Help:D din 4 sep 2011 13:55 de simosimina
nu este adevarat ca mori de foame..ce ai, te-ai tampit???
Iti da un regim cu vitamine & Co...dar daca u sau varul tau sunteti obisnuiti sa bagati in voi numai KFC-uri, MC-uri si Burger King-uri..atunci degeaba!!! Niciodata nu o sa slabesti, ...
Re: Problema grava, penis urias din 4 sep 2011 13:52 de simosimina
pai..la ce o incalzea pe ea faptul ca ii faceai oral...o satisfaceai cu degetul...sau foloseai vibrator??? Ea isi dorea sex...si mi se pare normal! E greu cu penisul asa de mare...chiar nu stiu ce sfat sa iti dau, sincer...ti-am spus de ...
Re: Problema grava, penis urias din 4 sep 2011 12:21 de Guest
Multumesc pentru sfat. Eu unul mai bine as fi avut un penis mic decat unul mare, macar pe ala il mai puteam mari prin diferite operatii daca prin pastile nu mergea, dar asa...chiar nu vad cum s-ar putea mici. Am avut deja o depresie, am fost cu o ...
Re: Problema grava, penis urias din 4 sep 2011 03:16 de Guest
Ma doare stomacu ...
Re: Prezervativ pus invers... din 4 sep 2011 02:41 de Guest
Mai bine sa ramana gravida ... sa se cuminteasca si el sa se aseze la casa lui ... sa nu mai piarda timpul la bere ! O sa iasa cu familia la terasa si o sa bea bere doar daca il lasa sotia ! :D
Re: Problema grava, penis urias din 4 sep 2011 02:20 de Guest
Ma numesc Mitrutz, si am o problema MARE MARE
de cand mi-a crescut peninsul URIAS ... nu mai pot sa ma masturbez !!! stau in pat si lovesc cu mana de lustra din tavan si ma curentez . Noaptea daca intra in erectie trage patura de pe mine ! ...
Re: Help:D din 4 sep 2011 00:34 de Guest
problema ta nu este surplusul de Kg. Problema ta este lenea.
Degeaba vei da jos acele Kg.
Daca lenea nu este invinsa, acele Kg vor aparea inapoi.
Re: Par pe partea inferioara a penisului din 3 sep 2011 23:08 de Randunik
Nu,stai linistit.
Re: Prezervativ pus invers... din 3 sep 2011 23:06 de Randunik
Eu zic ca nu prea sunt sanse sa ramana,dar totusi sa faca un test de sarcina dupa 2 saptamani de la contactul sexual.
Re: Problema grava, penis urias din 3 sep 2011 21:49 de ciciloveslaura
Femeia se adapteaza destul de usor pan` la urma.. dar daca dai ca popa:zorro:, la ce te astepti..
Re: Problema grava, penis urias din 3 sep 2011 21:00 de tenshi
Hmm da dar mai e ceva, nu e neaparat sa bagi tot penisul... cu ce te incalzeste daca bagi tot penisul sau daca bagi doar atat cat incape la partenera? Cand transporti cu o masina mica, normala, ceva mai mare de exemplu un frigider si il pui in spate ...
Re: Prezervativ pus invers... din 3 sep 2011 20:57 de tenshi
Ar cam fi o problema, sunt sanse mari ca subsemnata sa iti daruiasca un bebe deoarece nu se stie cat de bine ai curatat tu capul prezervativului, deci asteapta-te la ce e mai rau...
Re: Par pe partea inferioara a penisului din 3 sep 2011 20:00 de simosimina
nici o legatura :))))))
Re: virgin la 23 de ani dar activ dpdv sexual? din 3 sep 2011 19:55 de simosimina
in legatura cu scurgerile ei...cel mai probabil are candidoza...eu te-as sfatui sa o trimiti la medicul ginecolog, pentru ca aceasta infectie trece...apoi iar apare...daca nu este tratata...
Nu inteleg intrebarea cu virginitatea????!!!! Cum ...
Re: Prezervativ pus invers... din 3 sep 2011 19:53 de simosimina
niciodata sa nu spui niciodata...stii tu vorba aia....eu sper sa nu se fi intamplat nimic...
Pagina 184 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |