Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Problema grava, penis urias

din 4 sep 2011 17:48 de nupotiscapa

Ma numesc Mitrutz, si am o problema MARE MARE de cand mi-a crescut peninsul URIAS ... nu mai pot sa ma masturbez !!! stau in pat si lovesc cu mana de lustra din tavan si ma curentez . Noaptea daca intra in erectie trage patura de pe mine ! :D Am ...

Re: Help:D

din 4 sep 2011 17:33 de nupotiscapa

Cum zici tu voinicule, Una e sa vorbesti alta este sa seduci, sa te faci placut, sa le faci pe fete sa se simta atrase de tine ! E normal ce simti tu pt ca ai frica sa nu fi respins, refuzat, iti spun sincer la 15 ani e cel mai frumos ...

din 4 sep 2011 16:21 de tenshi

Wa... nu e vorba ca ma intimideaza fetele frumoase, e vorba ca sunt timid cu fetele pe care le plac, ca pot vorbi si cu cea mai frumoasa fata de pe pamant,dar daca nu imi place de ea nu am nimic. Oricum intai sa dau cateva kg jos, si cred ca mai ...

Re: Singura si insarcinata

din 4 sep 2011 15:04 de crisstti

din 4 sep 2011 13:58 de Guest

Sunt Gigel si eu am o problema mai MARE decat a lui Darius ! Eu zic ca MINTE si ca fetele il paraseau pt ca nu le-a luat si el vreodata vreun buchet de flori sau un ursuletz! Eu din fericire mereu cand am fost calm, iubitor si ...

din 4 sep 2011 13:55 de simosimina

nu este adevarat ca mori de foame..ce ai, te-ai tampit??? Iti da un regim cu vitamine & Co...dar daca u sau varul tau sunteti obisnuiti sa bagati in voi numai KFC-uri, MC-uri si Burger King-uri..atunci degeaba!!! Niciodata nu o sa slabesti, ...

din 4 sep 2011 13:52 de simosimina

pai..la ce o incalzea pe ea faptul ca ii faceai oral...o satisfaceai cu degetul...sau foloseai vibrator??? Ea isi dorea sex...si mi se pare normal! E greu cu penisul asa de mare...chiar nu stiu ce sfat sa iti dau, sincer...ti-am spus de ...

din 4 sep 2011 12:21 de Guest

Multumesc pentru sfat. Eu unul mai bine as fi avut un penis mic decat unul mare, macar pe ala il mai puteam mari prin diferite operatii daca prin pastile nu mergea, dar asa...chiar nu vad cum s-ar putea mici. Am avut deja o depresie, am fost cu o ...

din 4 sep 2011 03:16 de Guest

Ma doare stomacu ...

Re: Prezervativ pus invers...

din 4 sep 2011 02:41 de Guest

Mai bine sa ramana gravida ... sa se cuminteasca si el sa se aseze la casa lui ... sa nu mai piarda timpul la bere ! O sa iasa cu familia la terasa si o sa bea bere doar daca il lasa sotia ! :D

din 4 sep 2011 02:20 de Guest

Ma numesc Mitrutz, si am o problema MARE MARE de cand mi-a crescut peninsul URIAS ... nu mai pot sa ma masturbez !!! stau in pat si lovesc cu mana de lustra din tavan si ma curentez . Noaptea daca intra in erectie trage patura de pe mine ! ...

din 4 sep 2011 00:34 de Guest

problema ta nu este surplusul de Kg. Problema ta este lenea. Degeaba vei da jos acele Kg. Daca lenea nu este invinsa, acele Kg vor aparea inapoi.

Re: Par pe partea inferioara a penisului

din 3 sep 2011 23:08 de Randunik

Nu,stai linistit.

din 3 sep 2011 23:06 de Randunik

Eu zic ca nu prea sunt sanse sa ramana,dar totusi sa faca un test de sarcina dupa 2 saptamani de la contactul sexual.

din 3 sep 2011 21:49 de ciciloveslaura

Femeia se adapteaza destul de usor pan` la urma.. dar daca dai ca popa:zorro:, la ce te astepti..

din 3 sep 2011 21:00 de tenshi

Hmm da dar mai e ceva, nu e neaparat sa bagi tot penisul... cu ce te incalzeste daca bagi tot penisul sau daca bagi doar atat cat incape la partenera? Cand transporti cu o masina mica, normala, ceva mai mare de exemplu un frigider si il pui in spate ...

din 3 sep 2011 20:57 de tenshi

Ar cam fi o problema, sunt sanse mari ca subsemnata sa iti daruiasca un bebe deoarece nu se stie cat de bine ai curatat tu capul prezervativului, deci asteapta-te la ce e mai rau...

Re: Par pe partea inferioara a penisului

din 3 sep 2011 20:00 de simosimina

nici o legatura :))))))

Re: virgin la 23 de ani dar activ dpdv sexual?

din 3 sep 2011 19:55 de simosimina

in legatura cu scurgerile ei...cel mai probabil are candidoza...eu te-as sfatui sa o trimiti la medicul ginecolog, pentru ca aceasta infectie trece...apoi iar apare...daca nu este tratata... Nu inteleg intrebarea cu virginitatea????!!!! Cum ...

din 3 sep 2011 19:53 de simosimina

niciodata sa nu spui niciodata...stii tu vorba aia....eu sper sa nu se fi intamplat nimic...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 184 din 3731
«   1 ... 181   182   183   184   185   186   187 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare