Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 15 aug 2011 13:39 de Firentze
Da asta ar trebui sa stiu, daca as avea un ciclu regulat...asa ca pana atunci sa astepte ca daca vrea o facem protejat si gata:D
Re: Vena sparta pe penis din 15 aug 2011 10:57 de Guest
Stai domne linistit ca nu se intampla nmk, e normal.... si mie mi se mai intampla doar nu e de fier... Trec de la sine in 2-3 zile esti ca nou daca ai avea-o de fier nu se mai intampla asta na... ce sa faci acum
Re: RE din 15 aug 2011 09:10 de dorinda
Cine a zis ca particip la recensamant? Sa stea la usa ala care vine cu dosarul. Chiar nu ma intereseaza astfel de chestii, la fel ca si alegerile.
Nu inteleg, daca te tot dai ateu, la ce deschizi astfel de subiecte? Ce-i tot dai inainte cu ...
Re: RE din 15 aug 2011 02:06 de ciciloveslaura
:wacko: Daca eram masochist, continuam conversatia, dar fiind un gentleman iti spun doar atat: Tu crezi in ce vrei, am mai spus, esti liber sa faci asta, si eu cred in ce vreau.. si nu am sa ma mai explic de ce gandesc asa. Asta sunt eu, si asa a ...
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 15 aug 2011 01:54 de ciciloveslaura
Riscul sa fi mai prost decat esti, exista. Si teoretic, nu ai cum sa ramai.. Pentru ca e nevoie de un ovul ca sa se faca un copilas, si in lipsa lui.. spermatozoizii joaca lavolei, sau ping-pong!
Acum tot teoretic, si uneori practic, se poate ...
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 15 aug 2011 01:46 de Firentze
Deci data viitoare nu o sa ma mai sperii asa tare!:D
Totusi sunt reticenta la ce mi s-a intamplat acum o saptamana... :D
PS: Multi spun ca inainte cu cateva zile si cateva zile dupa menstruatie nu poti ramane insarcinata daca faci sex ...
Re: RE din 15 aug 2011 01:23 de ciciloveslaura
Sociopatii nu prezinta trairi, sentimente si prin urmare nici frica.
Bun, nu o sa ma lungesc mult, pentru ca subiectul acesta se poate discuta pana la nesfarsit, fara a ajunge nici unul din noi la un acord comun.
Sunt de acord cu faptul ca ...
RE din 15 aug 2011 00:16 de Guest
Iar pentru cici:
Eu te-as intreba, de ce nu? :)
In fine, motivul pentru care eu nu cred in zei este ca nici o religie din lume nu are vreun gram de credibilitate. Cartile "sfinte" nu contin nimic special care ar indica vreo inspiratie sau ...
RE din 14 aug 2011 23:01 de Guest
Dorinda,
Florin aici.
Vad ca nu ne intelegem si ai inceput sa-mi arunci tot felul de strawman-uri si ad hominem-uri in fata. (Imi aduce aminte de discutiile online cu fundamentalistii religiosi.) In primul rand, de ce te consideri in masura sa ...
Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dezvirg din 14 aug 2011 18:14 de Guest
te manipuleaza in sens propriu.Nu as crede ca te iubeste daca vrea de la tine numai asta,,nu costa sa-ti strici viata pentru unul ca el:wacko:
Re: Viata sexual si ... religia din 14 aug 2011 17:58 de dorinda
Cate casatorii s-au facut pentru bani, putere si alte interese.....sa mai spuna cineva ca a fi casatorit e mai presus de a iubi.
Aproape tot ce e cu masura, e bun.
Re: Viata sexual si ... religia din 14 aug 2011 17:53 de ciciloveslaura
Da, corect. De acord. Biserica este o institutie creata de om, puternica, cu rolul de manipulare in masa.
Si daca unii spun ca si sa folosesti prezervativ e un pacat, bine. E un pacat si bypassul coronarian, care salveaza vieti, nu?.. ...
Re: Viata sexual si ... religia din 14 aug 2011 17:46 de Guest
Biserica a incercat mai mult sa puna stavila unor instincte primare, care atunci cand sunt scapate de sub control pot duce la anumite acte dictructive. Instinctul sexual, fiind extrem de puternic, s-a incercat o stavilire a lui, prin impunerea unor ...
Re: RE din 14 aug 2011 17:36 de ciciloveslaura
"18.Fugiţi de desfrânare! Orice păcat pe care-l va săvârşi omul este în afară de trup. Cine se dedă însă desfrânării păcătuieşte în însuşi trupul său."
"A SE DESFRÂNÁ mă ~éz intranz. A duce o viață de plăceri ...
Re: RE din 14 aug 2011 17:30 de dorinda
Totul a inceput cu pagani si crestini. Scrie undeva ce religie aveau crestinii? Nu. Erau pur si simplu niste oameni a caror credinta era in Dumnezeu, nu in zei sau idoli. Credinta in Dumnezeu si religia nu-s totuna si tocmai aici gresesti. ...
Re: Viata sexual si ... religia din 14 aug 2011 16:01 de rar2112
Nu am aratat catre nimeni...barbat sau femeie ;) "liberatea care nu este explicata clar in Biblie este LIBERUL ARBITRU...pentru care nici o persoana nu ar trebui sa ne judece...dar cred ca partea cu religia este un subiect de cativa ani....ca sa ...
RE din 14 aug 2011 15:49 de Guest
Poate nu m-am exprimat suficient de bine deci haideti sa o luam logic.
Voi va considerati crestini ortodocsi, corect?
Pentru a fi crestin, minimul necesar este sa crezi in Iisus Hristos, adica in divinitatea sa, nu doar in simpla existenta ...
Re: Viata sexual si ... religia din 14 aug 2011 14:41 de dorinda
Te-a apucat si pe tine? Fa tu ce scrie in biblie si apoi n-ai decat sa critici pe cine vrei. Daca te insori virgin, poti sa-mi zici orice doresti.
Degeaba scrii tu ca "ce si cum trebuie respectat", pentru ca voi, barbatii, nu sunteti in stare de ...
Re: Viata sexual si ... religia din 14 aug 2011 04:18 de ciciloveslaura
Asa, si? :huh: Sincer, crezi tu ca exista om curat pe lumea asta? Nu te gandi prea mult, ca iti spun eu ca nu.
Dumnezeu ne-a creat cu o inima, sistem circulator mare, mic, membre, organe.. dintre care mai important este creierul, singurul organ ...
Viata sexual si ... religia din 14 aug 2011 02:49 de Guest
Salut, ma numesc Florin si am si eu o intrebare pentru oamenii de pe acest forum care se considera "crestin ortodox" si totusi au o viata sexuala activa, mai ales cei necasatoriti. (Si stiu ca sunt destui.)
Acum ca sa fie clar, nu am venit aici sa ...
Pagina 197 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
83 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |