Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: metode de copiat din 31 mai 2011 21:39 de ThT
Pai sa vedem:
-fituici sub maneca,sub fund,in penar etc.
-scris pe banca
-daca stai langa geam si ai jaluzele dinacelea pe care le orientezi in ce parte vrei,le orientezi spre tine si rezemi caietul de perete.(aici conteaza foarte mult ...
Re: Re din 31 mai 2011 21:14 de dorinda
Spune-i ca nu esti inca pregatita sa faci asta si ca sa te lase pana vei fi gata. Sfatul meu este sa-i faci macar o data sex oral si daca dupa aia te va trata urat cum ai tu impresia ca o va face, n-ai decat sa-i scoti ochii cu asta si sa nu-i ...
Re: ss din 31 mai 2011 20:34 de w33d_adicted
lasa-i dre sa zica ce vrea :P daca asa isi traiesc ei viata :)) n-au vazut o pizda in viata lor...
Re: ss din 31 mai 2011 20:32 de Rolando
Nu pot sa fiu unit cu asa persoane!Este imposibil!
Re: ss din 31 mai 2011 20:17 de DRE
Pacifistuleee :))) Da-l dreaq de retardat ca a uitat cand imi cerea scuze pe mess ca a avut nu stiu ce probleme si daia s-a comportat asa "urat" cu mine :)))
Re: ss din 31 mai 2011 20:11 de ThT
Rolando incetezi si tu o data cu certurile?..ar trebui sa fim o comunitate unita,nu sa ne injuram zi de zi.Daca nu esti in stare sa-mi dau un raspuns "ok",mai bine nu-mi raspunde.:ok:
Re: ss din 31 mai 2011 19:13 de DRE
Vezi ca repeti prea mult numele meu, chiar daca eu nu te-am mai bagat in seama.Invata sa-i raspunzi cu argumente proprii nu ma baga pe mine la mijloc ca sa te iei de el, clar?
Stii ce cel mai amuzant? Ca tu comentezi de el ca vezi domne face ...
Re: Re din 31 mai 2011 17:45 de dorinda
Eu nu le inteleg pe femeile care se chinuiesc sa manipuleze barbatul de langa ele. Azi se vaita ca nu face cum vrea ea, maine ca de ce a ascultat-o. Ori vrei langa tine un barbat cu capul pe umeri, ori un pres.
Re: Re din 31 mai 2011 17:06 de DaNNY_DiViNO
la noi in tara minunata, daca nu te lasi manipulat de o putza, imediat esti considerat figurant, fitos, nesimtit, insensibil, etc.. stiu foarte bine ce spun femeile despre barbatii pe care nu-i pot controla prin nici o metoda traditionala.
Re: Re din 31 mai 2011 11:57 de DaNNY_DiViNO
din contra, aici se face confuzia, pentru mentinerea unei relatii trebuie sa faci orice si trebuie sa fie important orice, atentia, dragostea, tandretea, sexul, educatia, respectul etc.. Pentru o aventura nu e important nimic, nici macar sexul, ...
Re: ss din 31 mai 2011 07:51 de Rolando
La tot forumul adica tie(stiam ca tu esti pe felie cu DRE si te sponsorizeaza cu poze)...si tu ai fost cel care ai cerut bani,onanistul.Imi ziceai sa iti dau 10 dolari apoi ai scazut la 5 dolari pe o poza cu DRE ca iti trebuie pe nu stiu ce site in ...
Re: Re din 31 mai 2011 03:26 de DaNNY_DiViNO
Uite ca si noi putem munci 8-12 ore pe zi munca fizica, prin trafic, caldura, nervi, stres, foame si la sfarsitul zilei abia asteptam sa venim acasa si sa avem chef. Poate sa nu facem sex de 3 ori pe zi ca-n tinerete, dar 1 data pe zi sau la 2 ...
Re: Re din 31 mai 2011 03:22 de ExoticDream
Hai sa fim realisti: la noi o fi poate mai rara dorinta, insa asta pentru ca vrem sa traim totul la maximum (adica sa fim in forma fizica OK, sa putem oferi partenerului totul ca sa se simta bine si sa ne simtim si noi bine), ceea ce nu se poate ...
Re: Re din 31 mai 2011 03:10 de DaNNY_DiViNO
asa este, la voi niciodata nu e pe primul loc si nu este intotdeauna din placere insa in cele mai multe cazuri este principalul mecanism de manipulare al partenerului vostru..
Re: Re din 31 mai 2011 03:00 de ExoticDream
Nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca eu nu as acorda sexului un loc important (chiar daca nu cel de onoare) in cadrul unei relatii. Problema este ca tu l-ai adus in discutie ca vioara intai cand noi vorbeam despre restul lucrurilor care ar ...
Re: Re din 31 mai 2011 02:55 de ExoticDream
Am spus "mezalianta" in sensul unei combinatii bazate pe un interes comun, poate nu este termenul ideal, nu inseamna ca vreunul din parteneri este inferior celuilalt, ci ca relatia nu are mai mult de un singur punct comun, cei doi stau impreuna ...
Re: Re din 31 mai 2011 02:51 de ExoticDream
Nici eu nu cred ca este posibil sau de dorit sa incerci sa modifici felul de a fi al partenerului, chestia asta artificiala va induce atat reprosuri, cat si rabufniri mai tarziu. Daca nu ti se potriveste, iti dai seama de la inceput si in general ...
Re: Re din 31 mai 2011 02:43 de DaNNY_DiViNO
se pare ca la unele nu le place :,
Re: Re din 31 mai 2011 02:35 de DaNNY_DiViNO
ok atunci hai sa nu mai vorbim de sex, ca e ceva tabu... hai sa vorbim de relatiile interesante de 50 de ani care singurul lucru care ii apropie pe parteneri este tinerea de mana :cat:
Re: Re din 31 mai 2011 02:33 de fiat_lux_mihi
Dintre toate tipurile de relatie TOCMAI mezalianta, spune-mi, te rog, CINE este cel inferior?!
Daca-mi zici femeia imi trag una, de parca voua nu va place, e ca un favor....
Exagerezi putin.
Pagina 258 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |