Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # din 10 mai 2011 21:49 de SkilleT
Altu'...
Iate de mana cu McLove de mana si culcativa amandoi....pe viata daca se poate:ok::ok::ok:
Re: acum chiar ca am dat-o in bara... din 10 mai 2011 21:45 de ciciloveslaura
Eh, nu poti spune chiar protejat.. daca ai practicat metoda aceea de 2 ori intr-o zi.. probabilitatea ca ovulul tau sa faca baie in spermatozoizi e destul de mare. Dar daca tu stii sigur ca ai avut ovulatia in 22.. se spune ca ovulul traieste ...
Re: Re: Re: Re: #Dc au bărbaţii fantezii sexuale din 10 mai 2011 21:35 de fiat_lux_mihi
Gresit, nu toti si le AFISEAZA, dar de avut le au, decat daca nu sunt bulai sau alte orientari.
Re: Erectie da si nu din 10 mai 2011 20:23 de dorinda
Poate ea este de vina, iar cucu tau si-a cam invatat lectia. Nu e frumos sa fii intaratat si lasat cu ea in vant. Daca tot ti-o scoala, sa te satisfaca macar.
Re: Sexul Anal din 10 mai 2011 20:12 de dorinda
Te intereseaza parerea unei fete sau a unui baiat?
Din partea mea, nu mor fara el.
Re: Sexul Anal din 10 mai 2011 19:57 de simosimina
Rabdare, lubrifiere, relaxare!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: # 7 metode de a scapa de r din 10 mai 2011 19:40 de Rolando
In afara de Academie iti spun ca poate intra aproape oricine in politie.Dar se mai intampla "surprize" si la academie.Stiu pe cineva care a luat bacu cu chiu cu vai,pe la scoala cam tragea chiulul si a intrat la academie.Cum?Asta nu stiu!(pot doar sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # 7 metode din 10 mai 2011 19:26 de SkilleT
Stiu dar am vrut sa vad daca ma corecteaza McLove nu tu :D
Re: Re: FOTBAL din 10 mai 2011 15:58 de ursaru
Nasol daca s-a sters topicul despre fotbal:((
Insa despre Otelul nu am pic de respect,cu jucatori de B si cu multe ajutoare castiga titlul,in timp ce Vaslui ,o echipa furata de arbitri va termina pe 3.Vorba lui Porumboiu:"campioana se stia inca din ...
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 10 mai 2011 15:17 de ciciloveslaura
Dupa 2 ani si 7 luni :D Da, e mult..dar ea avea numai 15 ani.. eu 18 . Acum suntem pe punctul de a face 5 ani impreuna.. si a meritat din plin asteptarea :)) Nu spun ca e bine sa astepti, coaiele mele o stiu cel mai bine, dar daca simti ca ...
Re: buna din 10 mai 2011 14:58 de ciciloveslaura
Teoretic ar trenui sa fi bine, asta in cazul in care nu a ejaculat in tine.. si daca ai fi citit mai sus ai fi vazut ce au spus si ceilalti cum ca e ceva normal sa intarzie.. cat? asta doar corpul tau o stie.
Re: Re: Act sexual din 10 mai 2011 14:46 de ciciloveslaura
Am scris mai sus o treaba ce am crezut totusi ca o sa va foloseasca la ceva celor care nu au cat de cat habar.. dar tu nici macar nu ai citit ce a spus el.. NU a ejaculat in don`soara. Asa ca daca nu s-a ales cu vreo boala venerica.. Totul este ...
Re: #Dc au bărbaţii fantezii sexuale cu sperma l din 10 mai 2011 14:36 de ciciloveslaura
Pentru asta exista, femei usuratice si prietena ta/lui/mea. Adica fiecare cu ale lui dar principiul dupa care incerc sa ma ghidez atat cat pot e ca ce tie nu-ti place altuia nu-i face.
Si sunt convins sa scopul nostru pe acest pamant nu e sa dam ...
Re: Re: Re: Oare e bine sa fii bisexuala? din 10 mai 2011 14:19 de ciciloveslaura
:)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 10 mai 2011 13:45 de k
Nu este nevoie sa curga sange neaparat.
Poate cand era mica a cazut si s a lovit acolo. Stiu ca daca esti gimnasta nu iti curge sange... e explicatia lunga, cauta pe net.
Re: Re: Re: Sexul Anal din 10 mai 2011 13:20 de fiat_lux_mihi
Amin.
Re: Re: Sexul Anal din 10 mai 2011 12:16 de DaNNY_DiViNO
asta crezi tu, in "fandezia" ta.. exista placere pentru ambii parteneri, daca este facut corect
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce profil si liceu sa aleg din 10 mai 2011 12:15 de DaNNY_DiViNO
:ok::ok:
Re: Sexul Anal din 10 mai 2011 11:20 de viss123
nu cred ca exista placere in asta doar fandezii
Sexul Anal din 10 mai 2011 11:00 de SkilleT
A incercat cineva sexul anal? Daca da cum este?
Pagina 284 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||