Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Atributiile moasei de botez din 21 apr 2011 11:47 de DoILookSexy
Ce atatea ingrediente ? auzi oua... il faceti cumva pane ?
Mie imi seamana cu ritualurile voodoo,:lol: traditii de kkt, tara de kkt ! :`
Re: ??? din 21 apr 2011 11:45 de DoILookSexy
NU !
Re: Re: Re: Re: Riscuri. din 21 apr 2011 11:40 de iepurasi
Acelasi lucru ii vei spune si fetei tale la 15 ani? sau ii vei explica de ce nu e bine ce a facut . Dar nu tu sti doar sa fi rautacios omu iti cere parerea si tu il iei in ras evident . Chiar vreau sa vad cum te vei descurca cand vei avea copii . ...
Antibioticele scad efectul anticonceptionalelor? din 21 apr 2011 11:36 de Elena1
fac un tratament cu augmentin ...sunt antibiotice..am avut o masea umflata iar in seara asta iau ultima pastila si maine imi trece si ciclul....vreau sa incep anticonceptionalele.stiti cumva daca antibioticul asta scade efectul anticonceptionalelor?
Re: Re: Re: Rog sfat urgent din 21 apr 2011 10:52 de SirObsoletus
Dacă nu ai ejaculat o săptmămână, e clar.
Felicitări ! Vei fi tătic. :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rog sfat urgent din 21 apr 2011 09:19 de DaNNY_DiViNO
lichidul preejaculator contine putini spermatozoizi si este mult mai putin prezent daca incepeti cu sex oral.. cat sa ramana cineva gravida de la el, nu am auzit si sansele sunt mici..
Re: Re: Re: Riscuri. din 21 apr 2011 07:49 de Rolando
Intr-o saptamana topicul asta va ajunge pe pagina a2a si nimeni nu va mai fi interesat de el....si daca cineva ar fi interesat nu cred ca ar tine cont de ce se discuta aici.
Totusi....ce te-a determinat sa o faci asa devreme?Ai auzit si tu pe la tv ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce iubesc numai tiganii din 21 apr 2011 05:26 de dorinda
Si cei mai multi sunt in guvern, fura tara de nu se poate, de-aia noi o ducem prost si ei se ingrasa ca porcii ( ma scuzati, am insultat porcul ).
Re: Imatur sau Nepasator ? din 21 apr 2011 05:23 de dorinda
Nu merita. Probabil te-a acceptat din cauza relatiilor din familie. Are 18 ani, vrea cat mai multe fete, eventual unele care sa si alerge dupa el...
Daca vrei prieten, cauta-ti unul cat mai apropiat de varsta ta, dar sa nu ai pretentia la ceva ...
Re: Imatur sau Nepasator ? din 21 apr 2011 04:03 de Rubiks
Da'l fata in pisici de baiat..nu vezi cum se comporta...e diferenta de ani totusi..ia-ti unu de varsta ta si nu te mai atasa asa de repede de baieti ca nu e bine..adolescentii nu stiu niciunu ce este iubirea..ei sunt doar atrasi fizic de o ...
Imatur sau nepasator? din 21 apr 2011 03:49 de Tinna
Buna .! .Sunt noua pe aici asa ca nu ma luati tare :p .
As dorii niste pareri :
Deci am fost cu un baiat timp de o luna si ceva , timp in care eu m'am atasat foarte tare de el :love: . Noi suntem prieteni de familie , asa ne'am cunoscut . El a ...
Re: Re: Re: Re: Re: De ce iubesc numai tiganii ? din 21 apr 2011 03:21 de Bozgoru
se vede ca nu cunosti nici un tigan... sau crezi ca cunosti vreun tigan doar ca ti-a spus 2 vorbe frumoase.. si nu te-a injurat sau nu te-a furat... crede-ma TOTI sunt niste lepre.. si ala care are servici la birou.. si ala care are servici la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rog sfat urgent din 21 apr 2011 01:26 de Anonimus123
Nu prea ma pricep la chestia cu perioada fertila...eu stiu ca i-a venit pe 15 luna asta...si noi am facut cam imediat dupa ce s-a terminat perioada si inca odata saptamana aceasta
Re: Re: Re: Re: Re: Rog sfat urgent din 21 apr 2011 01:24 de dorinda
Ti-am zis, depinde daca era sau nu in perioada fertila si mai ales de organismul fiecaruia.
Re: Re: Re: Re: Rog sfat urgent din 21 apr 2011 01:22 de Anonimus123
multumesc mult pentru raspuns , am auzit ca in acel lichid nu sunt pre multi si sansele sunt foarte mici sa ramana numai din acel lichid...e adevarat?
Re: Re: Re: Rog sfat urgent din 21 apr 2011 01:18 de dorinda
Vezi ca poti?
Sanse ar fi, din cauza ca lichidul preejeculator (poate) contine si niste spermatozoizi. Mai conteaza si daca ea era in perioada fertila sau nu.
Dar folositi prezervativul! Mergeti la planning familial daca nu aveti bani si va ...
Re: Re: Re: Rog sfat urgent din 21 apr 2011 01:18 de Anonimus123
da ma grabeam...pentru ca sunt foarte stresat , situatia e incurcata...si eu vreau sa aflu mai repede daca am sau nu de ce sa ma ingrijorez
Re: Re: Rog sfat urgent din 21 apr 2011 01:16 de Anonimus123
deci am facut sex neprotejat dupa 1 saptamana de pauza . de ejaculat nu am ejaculat nici inauntru nici inafara , efectiv m-am oprit . si as vrea sa stiu daca fara ejaculare inauntru avand in vedere ca penisul era curat , fara urme de sperma , ar fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o problema din 21 apr 2011 00:34 de Machiavelli
Ar patii la fel ca un copil caruia i'am administrat un sut in c*r (aveam pantof ascutit) acum cativa ani.Cica s'a ca*cat imprastiat vreo 3 zile la rand :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: De ce iubesc numai tiganii ? din 21 apr 2011 00:15 de dorinda
Din pacate nu stiu sa cant la acordeon, dar pot sa invat....iar la Paris n-as merge decat in vizita, nicidecum sa cant prin diverse locuri.
Pagina 319 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |