Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se uita baie din 26 mar 2011 15:58 de mihaelacris
:lol: atunci nu ar fi mai bine sa facem toti acelasi fel ? el se uita ,tu te uiti el te insala ,tu il inseli eu asa iam zis iubitului meu ,daca tu ma inseli te-am inselat , daca tu te uiti dupa femei , ma uit si eu ...
Re: Re: De ce se uita baietii dupa alte fete? din 26 mar 2011 15:54 de mihaelacris
da cum sa nu daca e singur sau singura poa sa incerce sa experimenteze dar cat are femeia/barbatu acasa sa experimenteze pe el/ea
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se uita baie din 26 mar 2011 15:48 de mihaelacris
;) lol :lol: e ceva normal daca vine o tipa din fatza sa te uiti dar sa ai limite nu sa intorci capul sa o vezi si din spate cum arata :ok::lol::lol::lol: :D
Re: Re: De ce se uita baietii dupa alte fete? din 26 mar 2011 15:45 de mihaelacris
hai sa vezi ce uitat dupa fete ai dau eu nu sufar ca iubitul meu sa se uite dupa o alta fata daca mergem amandoi si se uita in fatza la fete da dar nu sa intoarca capul ca,,cu el intors ramane eu zic ca e ceva normal atata timp cat tu esti cu el ...
Re: Curiozitate: deget introdus in penis! din 26 mar 2011 15:25 de Bozgoru
poa sa se intample orice... rupturi.. dureri etc :d
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sp din 26 mar 2011 15:22 de Bozgoru
un ARO si un video au primit .. stiu si festivitatea de "premiere" din Bucuresti cand le spuneaa valentin ce o sa primeaca si ei se bucurau f mult( na perioada comunista).. si iti dai seama ca era mai putin... ca acuma. acuma banel nicolitza are 150 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sportu din 26 mar 2011 14:15 de Rolando
iDin cate stiu eu,in 1986,cand Steaua castiga Cupa Campionilor,jucatorii echipei am inteles ca au primit cate o dacie 1300.Chiar daca am auzit eu gresit,veau sa accentuez faptul ca nici atunci nu era prea bine platita performanta,ba in comparatie cu ...
Re: #Sexul Oral: Placere sau Obligatie? din 26 mar 2011 12:03 de baby
Stie ca in acele clipe e lumea lui....
Ahahahaha
Daca te face sa te simti ca esti lumea lui cand ii faci oral....e clar!:lol::lol::lol:
Si cand nu-i faci oral ce esti?
Cel mai mare cosmar?
Detine puteri speciale.....e ...
Re: Re: Metode de masturbare din 26 mar 2011 09:25 de DaNNY_DiViNO
sau mai bine impusca-te... in fata bisericii :ok:
Re: Ejaculare langa vagin -> risc sarcina? din 26 mar 2011 09:24 de DaNNY_DiViNO
daca nu si-a dat drumu inauntru, nu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sportu din 26 mar 2011 04:37 de ExoticDream
La sportul amator stam relativ prost: in scoala nu se mai face aproape nimic (din lene, de fite, din incapacitatea sistemului de invatamant de a face elevii sa inteleaga de ce macar sportul ala de jumatate de ora de doua ori pe saptamana este util), ...
Re: De ce baietii vor sex/oral la lumina? din 26 mar 2011 03:13 de Bozgoru
e mai excitant daca o faci cu lumina aprinsa nu? daca o faci cu lumina inchisa care mai e farmecul? poa sa fie in locul tau un cerb si sa i-o tragi in cur ca tot aia e:D
Re: Re: Gata cu virginitatea ? din 26 mar 2011 02:42 de ExoticDream
Cum de scris nu prea stii sa scrii, probabil nici cu cititul nu stai grozav si nu pricepi in ruptul capului ca [b]NU AI VOIE SA LASI IDuri SI ALTE DATE PERSONALE PE FORUM![/b] Daca vrei parteneri de chat, cauta-i in alta parte, noi aici discutam ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O prietenie mai ne din 26 mar 2011 02:24 de ExoticDream
Ca sa incepi o relatie de prietenie cu cineva poate ca iti ajung cateva conversatii (o ora mi se pare totusi exagerat de putin), dar pentru o relatie de cuplu..., fie ea si in stil modern, cred ca este nevoie de mai mult. Probabilitatea ca asa ...
Re: Metode de masturbare din 26 mar 2011 01:02 de bum_bum992
tu daca esti crestin, ar fi bine sa nu te mai masturbezi.. ptr. ca e pacat. El se numeste malahie, intereseaza-te pe net, sau mai bine intreaba de preot.
Re: Re: Gata cu virginitatea ? din 25 mar 2011 22:46 de anitaioana
nu a ejaculat in mine :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sportul la romani din 25 mar 2011 22:42 de Rolando
Pai de ce ai mai vrut sa intri acolo daca nu iti place?Ca doar stiai despre ce e vorba (banuiesc).Si nu inteleg de ce nu iti place?Aia fitosi,tu fitoasa.....doar va potriviti.Nu?
A fost de ajuns sa imi fac o parere :ok:
Bine,poate ca am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sportul la romani din 25 mar 2011 22:08 de DRE
Hai sa nu discutam despre partea cu asa zisele vip-uri.Nu cred ca vrei sa stii parerea mea dsepre ei sau dsepre liceul in care invat :D
In poza care o aveam nu ma vedeam prea bine :)
Intr-o ora nu am timp sa fac si dus, sa ma si schimb, sa-mi ...
Re: Re: Re: Re: Sportul la romani din 25 mar 2011 21:49 de Rolando
ehhh..am incercat si eu :D
am auzit ca pe acolo sunt numai vip-uri....dewci in concluzie trebuie sa fie ceva conditii
pai faci si tu un dus mai rapid,doar asa de transpiratie,si cu schimbatul nu e problema,adica se realizeaza rapid
hai ca ...
Re: Gata cu virginitatea ? din 25 mar 2011 21:34 de ionutzxxx
poi daca a ejacuat in tn ai sansa sa ramai insarcinata ai grija cand o sa mai faci
daca doresti detali pe id de mess [i][Cenzurat de ExoticDream][/i]
Pagina 359 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||