Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Pozitia 69?? din 26 iun 2003 02:43 de nemesis
Adica ce "mai multe"? Vrei sa "o luam de la Adam si Eva" :lol: si sa explicam pe indelete, sau vrei sa stii cum este, daca am incercat, etc.
Re: Ati face-o cu o... din 26 iun 2003 02:26 de nemesis
"[...] si merse Harap Alb ce merse si intalni" O GRAVA INCULTURA SEXUALA a unora !!! :D:lol:
La inceput am fost confuz dar am presupus ca stii ce spui... dar pe parcurs, mi-am dat seama ca HABAR NU AI ce-i ce spui. Grav nu este ca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SA NU UITAM: "Ort din 26 iun 2003 02:18 de camelia
Daca ti se pare atit de interesant, atunci vizionare placuta in continuare!!
Si eu am ajuns la concluzia ca acest site-u este plin numai de "" glume "" cum spui tu!!
Re: Salut ! Sunt nou aici... din 26 iun 2003 02:13 de camelia
Pe acest site se vorbeste despre sex, cit despre incredere numai in tine insuti, dragul meu!!
Re: Re: sexul in grup din 26 iun 2003 02:04 de camelia
Daca nu intelegi unde tine n atunci , nu esti obligat sa dai raspuns, la ceea ce nu stii!!
Re: am o intrebare din 25 iun 2003 23:57 de XtremeCris
OK, o sa-ti rasund. Trebuie sa te gandesti la penis ca un balon care se umfla cu sange. Ocazional, atunci cand esti f. excitat poate ca ai observat ca poti sa-l umfli mai mult decat trebuie. Asta presupune presiune mai mare decat de obicei. Poate o ...
Re: fidelitatea si sexul din 25 iun 2003 23:29 de nemesis
Daca "face sex" cu altcineva, atunci nu este partenera mea... Despre poligamie si poliandrie...: nu accept ideea si consider monogamia ca fiind acea forma de relatie "inter-umana", in care poti atinge cele mai mari satisfactii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Doctore SeXpert, scapa-ne!!!! din 25 iun 2003 23:03 de adeline
:lol::lol::lol::lol::lol:
Ce dobitoc!!!:lol::lol::lol:
nemesis asta e incorigibil!:lol::lol::lol:
Bai nemesis!!!Tu inca nu ai inteles,ca majoritatea se cam pisa cu bolta pe stelutele si pe titlurile tale de moderator?:lol::lol::lol:
E ...
Re: Sex la menst... din 25 iun 2003 21:40 de ICV
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul oral este o arta? din 25 iun 2003 17:57 de Pitic
Din punctul asta de vedere am sa raman copil mic toata viata. Si nici nu-mi doresc sa cresc! Lasa sa fie la altii in pat balacelile astea!
Re: Re: Re: Re: Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia& din 25 iun 2003 17:45 de Pogonici
Daca pleaca nemesis, eu nu mai trec pe aici! Asta e singura mea distractie de la o vreme: sa vad ce mai zice nemesis, sa-i mai trag una dupa ceafa, sa il vad cum se stucheste, sa-i bag sula-n coaste, sa ma stric de ras cum a facut el muci forumul ...
Doctore SeXpert, scapa-ne!!!! din 25 iun 2003 17:36 de Obelix
Doctore, esti intelept. M-ai dat gata cand ai luat lacatul de pe acest subiect. Nu ma asteptam. Sunt o persoana care a ajuns intamplator pe site, mi s-a parut interesant, am citit cateva subiecte din forum, apoi am dat cateva raspunsuri. Peste ...
Re: Re: Re: Re: Re: ce doreste o femeie de la un b din 25 iun 2003 16:50 de osiris1394
... iar apoi vei merge plangand la mama si la tata. :wacko:
unde o sa mai mergi cu paratul apoi ?
:ninja:
Re: virgina sau prostituata~ din 25 iun 2003 16:37 de osiris1394
...iar tu vei fi pestele ei, nu ?
si daca nu aduce destui bani in casa , o vei stalci in bataie, nu ? :x:x:x:x ... bleah
Re: Salut ! Sunt nou aici... din 25 iun 2003 16:26 de osiris1394
... doar in zei poti sa ai incredere. :D
Re: Re: Re: Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia" din 25 iun 2003 16:21 de osiris1394
ce e, batranule ? nu-i mai faci fata lui nemesis ? clachezi ?
asta e solutia ta, sa plece ?
Re: Re: Re: Ati face-o cu o... din 25 iun 2003 15:37 de osiris1394
si daca plopu' are mere ?
ana are mere ?
dar pere ?
... stupid questions. :wacko:
Re: Doctore SeXpert, scapa-ne!!!! din 25 iun 2003 14:33 de Isis
Observ ca a luat nastere pe aici o "liga anti-nemesis"...
Daca nemesis a gresit cu ceva, consider ca singura lui greseala a fost ca a exagerat cu observatiile pe care le face celorlalti la adresa greselilor gramaticale.
IN REST NU AM ...
Re: Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat? din 25 iun 2003 14:16 de Isis
Absolut de acord cu tine, nemesis ! ;)
Re: se pot schimba oamenii? din 25 iun 2003 13:34 de noname
Da, cred ca asa ceva este posibil. Te poti schimba in numele dragostei. Vb din proprie experienta...
Pagina 3641 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
73 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||