Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: circumcizia din 26 mai 2003 06:17 de xander
referitor la pkt 1,am vazut o emisiune pe sat1,unde doi tineri parintzi se interesau la medic tocmai de avantaje shi dejavantaje.Medicul a lasat la aprecierea lor hoatararea explicandu-le ca nu sunt reactzii adverse ,dar in schimb circumcizia ...
Re: Re: masturbarea intr-o relatie stabila din 26 mai 2003 04:54 de trancEaddict
Scuze de faza cu "boyfriend"..am zis asa ca m-am certat cu un amic care zicea ca ala e iubit nu prieten..apoi eu daca nu am facut dragoste cu el cum sa-mi fie iubit? In fine..eu nu mi-am pus-o cu el dar chestia ca se masturbeaza de 2 ori in ...
Re: masturbarea intr-o relatie stabila din 26 mai 2003 02:26 de xander
uneori mai ai kef si de unele clipe de egoism!!!dar in fiecare zi!? Pai cred ca ai era mai draga sora lu`stanga decat pasarica gagicii!
Re: Re: Re: Re: Re: circumcizia din 26 mai 2003 00:04 de DrSexpert
1.Operatia nu ar trebui facuta copiilor pentru ca nu au discernamantul necesar
2.Pe de-alta parte s-o faci cand esti adult mi se pare cam prea multa bataie de cap (durere etc), mai ales ca exista si riscuri (ce-i drept mici) sa nu iasa prea ...
Re: masturbarea intr-o relatie stabila din 25 mai 2003 23:41 de DrSexpert
Bine ca ai avut un boyfriend. Pe la noi pe-aici pe la tara se zice "prieten". ):(
Si cred ca PRIETENUL tau exagera cand spunea ca se masturba in fiecare zi de doua ori si mai facea sex si cu tine. Probabil ca i se parea ca o sa para mai ...
Masturbarea intr-o relatie stabila din 25 mai 2003 23:06 de trancEaddict
Fetelor ce a-ti crede daca iubitul vostru s-ar masturba in continuare chiar daca face dragoste cu voi? Am avut un boyfriend care mi-a marturisit ca se masturbeaza zilnic, de 2 ori si ca atunci cand este intr-o relatie stabila, facand sex in mod ...
Re: Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 25 mai 2003 15:27 de xander
o sa te gaseasca pe tine!:):):)
Re: erectie din 25 mai 2003 15:19 de xander
e intrebare sau o constatare???:D:D
Re: Re: femeia din 25 mai 2003 14:57 de xander
rolul ei in societate e acela care si-l alege singura! Pai daca el shi ea impreuna formeaza un TOT unitar atunci impartzirea in doua duce la aceleashi drepturi shi obligatzii.NU?....yn shi yang.
Re: sex la prima intalnire din 25 mai 2003 14:48 de xander
chiar de la prima intalnire nu am avut ocazie(exceptind intalnirile strict ptr asta)
....sigur ramane doar pe lista...cuceririlor!:):):)
Sex la prima intalnire din 25 mai 2003 14:35 de Isis
Fetelor, vi s-a intamplat sa va culcati cu partenerul chiar de la prima intalnire? Daca da, cum a decurs relatia mai departe?
Pt barbati: Daca femeia se culca cu voi de la prima intalnire, ce reactie aveti apoi fata de ea? Ce ganditi apoi desprea ...
Re: Re: Re: Re: circumcizia din 25 mai 2003 12:07 de Isis
Dar sabba nu a vazut niciodata asa ceva? Sau macar ai idee cum poate sa arate? Pe femei le intrebam daca le deranjeaza ideea...
Re: e posibil? din 25 mai 2003 06:44 de xander
daca ai rasfoi putzin forumul vei gasi idei de genul..dragostea nu cunoaste varste,,,,,,,etc!Si eu am 26 dar nu cred ca mi-ar putea suci mintzile una de 17! Oare gresesc?
Re: Re: Re: Baiatu sa fie mai in varsta? din 25 mai 2003 06:39 de xander
e normalm sa-i fie teama,caci in cazul asta va trebui sa stea cu tine,caci il ai la mana!
Dece sa se lege la cap daca nu-l doare!!!:.
Re: Re: sex oral - sarut din 25 mai 2003 02:42 de aldo
:heart: nnnnnnnuuuuuuuu
face bine daca face
Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 25 mai 2003 02:32 de Cristinik
eu sunt de acord scu o relatie cu un tip insurat.dar nimik mai mult.doar o relatie sexuala.mai ales daca are si copil .nu-l lasa sa se desparta de nevasta.tu o sa te plictisesti si el ce va face atunci???(!)
e posibil? din 25 mai 2003 02:06 de Cristinik
se poate ca un tip de vreo 26 de ani sa se indragosteasca sau macar sa placa cu adevarat o fata de 17 ani?
chiar daca neaga acest lucru desi faptele spun altceva?:heart:
erectie din 24 mai 2003 23:30 de niki
preputul se poate retrage la maximum pana se intinde de tot si daca nu exti excitat extern de catre o femeie
Re: Re: sex oral - sarut din 24 mai 2003 22:34 de xander
nu era INTREBAREA DACA place ,ci daca deranjeaza!
Sabba ce ai zice tu sa -tzi refuze partenerul sarutul dupa ce o faci?
Re: Re: Re: Re: o femeie-2 barbatzi din 24 mai 2003 21:59 de xander
Are dreptate isis....am zis ca tipa-i iubeste pe amandoi! Daca unul sau altul ar fi mai sarac,cred ca o asemenea femeie sigur nu ar alege sa ramana cu el....Dece n-ar ramane cu cel ce-i ofera sigurantza financiara caci iubindui pe amandoi ar ...
Pagina 3675 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||