Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: ce parere aveti?

din 8 mai 2003 21:52 de sabba

Nuuuuuu! Avem o parere buna! Este o experienta romantica, plina de rafinament si eleganta!:)):)):)) Vezi ca iei foc daca te vede lavrentie!:)):))

Re: Re: Dragostea adevarata - asteapta!

din 8 mai 2003 21:39 de Lavrentie

Draga , de Dumnezeu te indepartezi atunci cand te indepartezi de cuvintele Lui. credinta care sa-ti indreptateasca patimile nu vei gasi. cand iubesti pe Dumnezeu asculti de El !chiar daca sunt lucruri greu de digerat am riscat si le-am scris!! voia ...

Re: Dragostea adevarata - asteapta!

din 8 mai 2003 21:26 de sabba

Probabil suntem fanii sexului,dar asta nu inseamna ca ne-am indepartat de Dumnezeu! Cert este ca nu credem ca tine! Apropo de Hustler si alte publicatii de genul asta! Pentru cultura ta generala eu ii cumparam pertenerului meu in locul ziarului de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Care este calea cea mai buna d

din 8 mai 2003 21:18 de nemesis

Avand in vedere sfaturile pe care le da cred ca deja isi face un post-doc... on-line bineanteles! In legatura cu intrebarea... Daca vrei sa o convingi atunci nu cred ca o chiar iubesti. Daca o iubesti si o vrei atunci merita sa astepti in ...

Dragostea adevarata - asteapta!

din 8 mai 2003 21:15 de Lavrentie

Am sesizat ca toti sunt fanii sexului, putini isi pun problema din perspectiva sufletesaca , putini se mai gandesc la Dumnezeu, la viata de veci, la rugaciune. Tinerii atat de pasionati de sex insa uitã însã jena avutã la ...

Re: Re: sex vs. dragoste

din 8 mai 2003 20:42 de nemesis

Isis si sabba au dreptate! Subscriu si adaug o intrebare! Eu consider ca ceea ce se intampla in pat este doar o chestiune intre cei doi; si nu trebuie discutata cu NIMENI altcineva! Intr-adevar este ca si cum ti-ai imparti partenerul cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Definitie!

din 8 mai 2003 20:35 de nemesis

Adica despre cele 7 sinoade ecumenice (ecumenic=inzestrat cu putere asupra intregii lumi crestine)... cred ca mi-ar placea. Mai ales ca sunt un subiect pe care multe carti il evita! Si a propos de sinoade ecumenice si sex: stiai ca la al II-lea ...

Re: Re: Re: Care este calea cea mai buna de a o co

din 8 mai 2003 20:05 de adeline

Ce jmecher baiatul asta,fabyan!:)):)):)) O fi facut vreo facultate?:)):)):)):)):))

Re: Re: Care este calea cea mai buna de a o convin

din 8 mai 2003 19:54 de Fabyan

Pai ce sa spun,,,tre so oxcitzi foarte tare ca sa potzi so fraeresti putzin dar daca o iubesti tre sa ai rabdare asa cum sa intamplat si la mine bafta si iti dau un potnt tare prima oara punei mana la San,pe urma mai jos si tot asa si iti promit ca ...

Re: Re:

din 8 mai 2003 18:53 de sabba

:)) Cum adica te-ai inregistrat daca apari tot quest?:))

Re: cariera

din 8 mai 2003 18:49 de mamau

depinde ce intelegi tu prin cariera daca sta toata ziua in casa si se pregateste temeinic pt cariera ei citind zi si noapte la un moment dat ti se ia si de ea si de cariera ei dar un lucru e clar o astfel de femeie nu isi pierde timpul cu un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral?

din 8 mai 2003 18:20 de sabba

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

Re: Re: Re: Re: Re: sex oral?

din 8 mai 2003 18:16 de Guest

Scuze ca nu m-am logat!Postul de mai sus imi apartine!Sunt Adeline!:))

Re: Re: Re: Re: sex oral?

din 8 mai 2003 18:12 de Guest

Astea sunt mai degraba teoriile care te-ar satisface pe tine! Banuiesc ca ai cazut in cap cel putin de la etajul 5!>:( Oricum,ceva nu este in regula cu tine,nemesis! Esti un nebun in libertate!Cel putin pentru moment! Auzi:cunoastere ...

Re: In general,fetele au orgasm cand primesc sex o

din 8 mai 2003 17:01 de Isis

Da, daca barbatul se pricepe. Marea majoritatea a femeilor au orgasm cand li se face sex oral iar cele care nu au in general au probleme cu orgasmul si la sexul vaginal.

In general,fetele au orgasm cand primesc sex oral?

din 8 mai 2003 16:36 de Radu Barbatu

Am mai intrebat asta,da' ma gandesc ca n-am fost prea clar, asa ca: Fetelor aveti orgasm cand vi se face sex oral? Si daca nu, de ce?

Re: oare cum pot sa o "aprind\' mai tare???

din 8 mai 2003 13:31 de Isis

Poate ar trebui sa discuti deschis cu ea si sa afli care este problema... cu atat mai mult cu cat sunteti casatoriti. Asa ar fi cel mai corect si usor de aflat daca o deranjeaza ceva anume sau daca are inhibitii acestea ar fi mult mai usor de ...

Re: cariera

din 8 mai 2003 12:11 de nemesis

Nu ma sperie deloc! Greu? Sub nici o forma! Daca o iubesc "incerc sa ma tin dupa ea" si sa-i arat ca idealul ei poate sa fie si al meu... In fond toti trebuie sa avem o viata profesionala, care se vrea cat mai de succes!

Re: intrebare intrebatoare?!?!?

din 8 mai 2003 11:45 de nemesis

Pai are de-a face domnisoara! Daca tie iti place sexul animalic fara sentimente si fara preludiu (in cazul in care ai idee de ce este acela si de ce are de-a face cu romantismul) noi nu avem nimic impotriva... dar pierzi mult neadaugand si o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Definitie!

din 8 mai 2003 10:53 de nemesis

Daca tot vrei sa trecem discutia in alte registre mai cinice... Ma refeream la treducerea cuvantului ORTO-DOXIA... in cazul in care ai cunostinta de asa ceva... dear sabba. Nu cred ca am avut un exemplu pozitiv (sau "pe masura ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3685 din 3731
«   1 ... 3682   3683   3684   3685   3686   3687   3688 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare