Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: VAGINISM din 4 mai 2003 10:30 de sabba
Mishtooooo!:))
Re: Re: Re: inselare din 4 mai 2003 10:17 de sabba
Off voi adolescentii astia .........tot mai credetzi in povesti cu zine si fetzi frumoshi!
Foarte bine, sa creada cat mai mult! E destul de rau cand vezi de fapt care e realitatea!
Re: Re: inselare din 4 mai 2003 09:57 de xander
Off voi adolescentii astia .........tot mai credetzi in povesti cu zine si fetzi frumoshi!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BUN! din 4 mai 2003 09:32 de sabba
asti fac zgomot pe gresie,noapte cand merg la baie ,sau sa bea apa;);=;:==
:)):)):))
Nu are nimic!
Le punem presuletz sub piciorushe!:)):)):))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata > din 4 mai 2003 03:28 de pysykutza
Am fost neplacut surprinsa de toate raspunsurile pe care le-am citit in legatura cu acest subiect.
:(
Voi ce-aveti in minte!?
N-ati aflat inca faptul ca iubirea nu tine cont de sex , etnie , religie , varsta.......nu tine cont de absolut ...
Re: inselare din 4 mai 2003 02:25 de blondyna
Daca ea crede ca se merita sa-l astepte, se poate sa nu-l insele. Daca se iubesc, cred ca este posibil...
Re: Imi este teama! din 4 mai 2003 02:18 de blondyna
Daca esti sigura de iubirea lui, se merita..., dar daca nu, mai bine stai cuminte pentru ca ai de suferit... Nu cred ca varsta ar fi o problema... Multe fete, la 16 ani, sunt deja satule de sex...
Re: Re: Re: Re: VAGINISM din 3 mai 2003 22:48 de BlueEyes
fii mai explicit(a) cam ce inseamna vaginism
eu nu am auzit de termenul asta
spasm vaginal
care daca se asociaza cu o partida de sex se poate sa mergeti la spital "imabarligatzi" sa zic asa
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BUN! din 3 mai 2003 21:45 de xander
Aaaaaa! Dar problema ta care este?:)):))
Daca mie imi plac barbatii cu unghiile de la picioare, lungi si cu pamant sub unghii, ce?:)):))
Astia ce au, draga?:)):))
asti fac zgomot pe gresie,noapte cand merg la baie ,sau sa bea ...
Re: Re: Re: Re: Sex cu o prostituata din 3 mai 2003 20:35 de sabba
100% de acord cu tine!
"daca nu e dragoste mai bine nu e deloc"
Re: Re: Re: Sex cu o prostituata din 3 mai 2003 20:29 de mamau
sunt un romantic de felul meu si cred ca de asta nu asplati nicioadata pt sex
daca nu e dragoste mai bine nu e deloc
Re: de ce nu am fost eu primul? din 3 mai 2003 20:20 de mamau
e destul de naspa situatia si eu daca as fi in locul tau m-as simti tare naspa
poate timpul le va rezolva pe toate
poate pana la urma te vei obisnui cu ideea pt ca daca o iubesti se pare ca nu ai de ales
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu o prostituata din 3 mai 2003 19:56 de sabba
[quote/]
Nu SabBa,e o chestie ce voi femeile n-o intelegeti! Dar si asta e o chestie ce tin de persoana.sTIU ca atunci cand spui ..curva`` mintea duce la alea de la centura c-ta,sau din gARA BASARAB.Nu mama!Nu la asta m-am gandit,caci n-am vizitat ...
Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul? din 3 mai 2003 18:52 de irina6si6
cum sa mai aiba sentimente fata de celalalt? doar nu o fi proasta aia care sta cu el de 3 ani si l-a place pe celalalt,nu?
Re: lesbo si homo din 3 mai 2003 11:30 de xander
mi-aduc aminte de un film hard......cu doi bajetzi!! ce stupid ara tau aia la sexul oral!!!!!!!!!!!!!!Dar ce sa facem au si ei pasarelile lor!
Re: lesbo si homo din 3 mai 2003 11:27 de xander
Re: rutina poate duce la pierderea dorintei sexual din 3 mai 2003 10:51 de xander
stii ce ma m-ai gandesc?
spui ca ai rarit intalnirile galante!
In oricare relatie se ajunge la un moment dat ,la o criza de personalitate sau chestii de genul acesta!
incearca sa nu va mai vedeti deloc o perioada.....cat suportati ...
Re: Re: Re: Re: Re: e bine ca o fata sa fie onconf din 3 mai 2003 09:54 de sabba
Hm! Fiorul amorului!
Suna frumos, e adevarat!
Si totusi........ da atat de multe complicatii.....
Re: Re: Re: rutina poate duce la pierderea dorinte din 3 mai 2003 09:40 de sabba
Bravo, pentru raspuns!
In privinta rutinei nu-ti face griji. Daca iti iubesti prietenul si totul este ok in privinta relatiei sexuale nu prea exista sansa sa va plictisiti unul de altul!
Re: Sex cu o prostituata din 3 mai 2003 08:59 de Guest
>:(:)
Pagina 3691 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
66 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||