Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
3-4 orgasme la o "tura"? din 22 apr 2003 08:25 de HighMan
Mai fratilor , dati-va si voi cu parerea: am 20 ani, sunt impreuna cu prietena mea de 4 luni, iar de vreo 2 luni incoace ne-am inceput viata sexuala. Normal, la inceput a fost cu prezervativ, si ma terminam cam greu. Apoi a venit o perioada ...
Re: Re: CU PARINTII nu-i de glumit...? din 22 apr 2003 02:43 de wow
LooooL
Stati mai molcomi, ca era o gluma !!!! Chiar eram curios saca pun o intrebare stupida.. se raspunde la forum?! :)))
Pe departe sorinache a avut cel ami frumos raspuns ;) ;) ;)
way a do man! :P
Si apropos.. daca e chiar exista vreunu ...
Re: Relatii cu tipi insurati? din 21 apr 2003 22:25 de sorinache
e normal ca sotia lui sa incerce orice sa-l aduca inapoi,mai ales ca au un copil.e normal sa-ti fie greu,dar nu trebuie sa ai mustrari de constiinta.alegerea este a lui.daca te vrea,nu tu esti cea vinovata.daca totul mergea bine intre ei,nu se ...
Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 21 apr 2003 21:47 de sabba
In primul rand intrebarea ta despre culcatul cu nevasta-sa este tampita, efectiv!
In al doilea rand cred ca ar trebui sa te gandesti de 100 de ori! Cred ca ai gresit foarte tare in momentul in care ai fost de acord sa se mute!
Gandeste-te ca in ...
Re: Imi poate raspunde cineva? din 21 apr 2003 21:46 de Isis
Ai nevoie neaparat de un consult de specialitate ! Doar nu te astepti sa ti se ofere prin net ?!
Re: Re: Re: Re: sex in trei ... din 21 apr 2003 20:26 de simmonel
Ei ... inteleg ce vrei sa spui , chestia e ca eu vreau cel mai mult sa se intample .. el a zis ca e de acord cu mine .. orice hotarasc eu el accepta , si sa fac o mica paranteza noi suntem casatoriti de 5 ani , apoi chestia cu alta fata si altele si ...
Relatii cu tipi insurati? din 21 apr 2003 18:45 de Guest
Salutare. Am o relatie de 5 ani cu un tip care ma iubeste foarte tare si a fost prima relatie de durata pt. amandoi (el 26, eu 25 ani). Toate relativ bune si frumoase pana acum vreo 5 luni (sexul mergea prost si era rar), cand am cunoscut pe net un ...
Re: Re: fara placere! din 21 apr 2003 18:35 de sabba
Fetele, iar bate-ti campii cu tarie!
Daca cel cu care esti te atrage foarte tare, ceea ce nu este cazul vostru, am vazut, va spun eu ca v-ar place si in varf de brad, la munte, la -15 grade! Si vi s-ar parea super!:)):)):)) Si dupa aia ar trebui ...
Re: normal sau anormal? din 21 apr 2003 16:47 de Guest
este foarte normal,si cel cu care ai fost casatorita 10 ani avea problema daca nu te-a tinut niciodata 1 ora(macar)
Roaga-te ca relatia sa dureze ca asa barbat mai rar
Re: CU PARINTII nu-i de glumit...? din 20 apr 2003 22:17 de ankke
nu stiu cati ani ai...nu conteaza asta prea mult..dar daca esti suficient de matur sa ai o prietena cred ca poti sa ai si o discutie cu parintii despre ea...te-ai gandit oare ce crede ea despre acest lucru?
eu intotdeauna mi-am sustinut punctul de ...
Re: CU PARINTII nu-i de glumit...? din 20 apr 2003 22:16 de ankke
nu stiu cati ani ai...nu conteaza asta prea mult..dar daca esti suficient de matur sa ai o prietena cred ca poti sa ai si o discutie cu parintii despre ea...te-ai gandit oare ce crede ea despre acest lucru?
eu intotdeauna mi-am sustinut punctul de ...
Re: Virginitatea - demodata? din 20 apr 2003 16:26 de vanesa
Nu pot sa-ti dau un sfat, poate ma crezi demodata, dar eu am facut dragoste dupa un an si jumatate de prietenie cu un baiat, iar acum sunt casatorita cu el si crede-ma ii foarte incantat de faptul ca am fost virgina si este unicul barbat din viata ...
Re: CU PARINTII nu-i de glumit...? din 20 apr 2003 10:22 de adeline
Dar ca stai la ore asa de tarzii pe net,nu au de comentat parintii tai?:)):)):))
Vine o vreme in care indiferent de dorintele parintilor tai,vei dori sa faci asa cum vrei!Poate a si venit vremea aceea!
Asa ca nu-ti mai face ganduri si da-i ...
Re: Marimea penisului. din 20 apr 2003 00:49 de sorinache
daca e prea mare si nu stii sa o folosesti,s-ar putea sa-i iasa pe gura si sa te scuipe intre ochi.cazurile in care este prea mica sunt rare cred eu.complexele barbatilor in legatura cu acest subiect(a se citi obiect) sunt mari.dar cand inveti sa o ...
Re: CUM POTI AJUNGE LA ORGASM? din 20 apr 2003 00:25 de sorinache
daca tot ai intrebat publicul,eu zic sa suni un prieten!lasand gluma,cred ca nici nu aveti experienta,si implicit,rabdare.ar trebui sa stii ca nu exista doar un "cartus "pe zi la barbati.cu putin tact si rabdare,"arma" poate fi ...
Re: cum? din 19 apr 2003 23:57 de sorinache
pai de ce mai sunteti prieteni atunci?doar sa te treaca strada?inseamna ca nu tii la el daca nu il doresti.ca asa vad ca spui,nu ca nu esti inca pregatita sa faci asta.parerea mea este ca ar trebui sa va cautati alti parteneri.el o fata doritoare,iar ...
Re: Re: vreau raspuns din 19 apr 2003 23:02 de Guest
Re: Ce credeti? din 19 apr 2003 22:49 de sorinache
daca e vorba doar de sex,nu mai conteaxa restul.dar daca e vorba de afectiune...se schimba datele problemei.abia atunci se poate vorbi despre o relatie.
Re: ciudat(a)...eu?el? din 19 apr 2003 22:16 de adeline
Fa-i orar de pupaturi si daca te iubeste o sa-l respecte!
Mare ti-e gradina Doamne...!Alta telenovelista!:)):)):))
Re: Re: Ce credeti? din 19 apr 2003 18:31 de Guest
Pagina 3703 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |