Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: cum sa-mi recastig prietenul?

din 2 mar 2003 13:59 de sabba

Pentru mine relatiile incheiate raman incheiate! Pentru ca in momentul in care am terminat o relatie am avut anumite motive, iar daca m-as intoarce de unde am plecat problabil as ajunge la aceleasi motive sau la altele mai urate! Asa ca sfatul meu ...

Re: ce sa fac?

din 2 mar 2003 13:52 de sabba

Nu ai inteles bine! Fata spune ca baiatul nu e prea timid! Si in cazul asta s-ar putea sa-i placa de ea pur si simplu! Si atat! Subiectul asta oricum mi se pare ca s-a mai discutat! Parerea mea este ca in momentul in care iti place un tip, trebuie sa ...

din 2 mar 2003 05:51 de Andy

Apoi ca tu Irina... sfatul meu este sa nu asteptzi... ca nu ii bine ce faci... cine stie cum se poate schimba tot shi apoi o sa itzi para rau ca nu te-ai grabit, shi poate chiar ai pierdut ceva , io zic sa mergi sa iei ce ii al tau, shi daca faci tu ...

Re: nu stiu cand sa am incredere intr-un baiat

din 2 mar 2003 03:30 de Andy

>:( Tu crezi ca numai fraieri exista in lume ...??? Crezi ca barbatzi nu au aceeashi problema ... tre sa acorzi incredere shi sa te mai frigi din cand in cand ... asta e viatza . Daca dai motiv sa te insele ... bravo lui ... shi eu ash face la ...

Re: perversitate

din 2 mar 2003 02:38 de Andy

Hmmm... deci de fapt actul sexual este o perversiune de la inceput... de aia se numeste ACT SEXUAL,~~: binenteles ca nu mi se pare nimic rau in asta... asa ca te rog frumos... daca vrei sa nu sune pervers spune shi tu ca faci DRAGOSTE !!!

din 2 mar 2003 02:32 de Andy

Apoi ca tu Irina... sfatul meu este sa nu asteptzi... ca nu ii bine ce faci... cine stie cum se poate schimba tot shi apoi o sa itzi para rau ca nu te-ai grabit, shi poate chiar ai pierdut ceva :| , io zic sa mergi sa iei ce ii al tau, shi daca faci ...

Re: Re: Problema...

din 1 mar 2003 23:49 de DrSexpert

Gata, gata m-am intors. blondyna: Consulta un medic. Chiar daca n-ai nimic nu strica niciodata un control ginecologic.

Re: Virginitatea - demodata?

din 1 mar 2003 22:15 de Guest

cam tarziu apar si eu pe aici...normel ca virginitatea nu e demodata...eu mi-am pierdut virginitatea la 18 ani si totusi multi au spus ca am facut-o tarziu...nu cred...am facut asat cand am simtit ca sunt pregatita...bine..poti fi pregatit si la 14 ...

Re: Ce sa ma fac?

din 1 mar 2003 19:46 de irina88

FII ATENT CICLUL LA O FATA POATE SA INTARZIE O SAPTAMANA DAR SI DOUA SAPTAMANI SI CEVA ASA CA NU AI DE CE SA TE TEMI. NU ARE CUM SA RAMANA INSARCINATA DOAR DACA ATI FACUTO FARA PREZERVATIV;)

Re: Re: Sunt disperat!!!!!!!!!

din 1 mar 2003 17:36 de Guest

este bine daca te bsturbezi dar nu in exces (in fiecare zi .....este cam mult),masturbarea este o relaxare dar nu tine loc de femeie si cred ca in exces se vor avea probleme in viitor

Re: Re: O pot considera o problema?

din 1 mar 2003 05:33 de Guest

vb lui sabba - esti futere mai fetitza. pe tine ce te intereseaza mai mult? relatia pr-zisa sau mai mult lungimea jucariei?un baiat poate dezvirgina o fata si cu 9-10cm asa ca nu-ti fa tu griji pt cei 16cm.fa-o si ai sa vezi daca iti place sau ...

Re: the first kiss

din 1 mar 2003 05:24 de Guest

daca intr-adevar te place va veni el la tine...nu te speria ca va veni si primul tau sarut..:)) lasa lucrurile sa vina de la sine

Re: Re: cum?

din 1 mar 2003 05:15 de Guest

eu nu inteleg un lucru....cum de esti cu el daca spui ca nu il doresti? ce te-a atras la el?dar nah...se intampla fel de fel de lucruri...Dar fii putin subiectiva.Tu cum te-ai simti sa-ti spuna cineva franc in fata ca nu il atragi DELOC DELOC? ...

Re:

din 1 mar 2003 04:37 de Guest

pai cum ai putea sati dai seama? ar fi niste chestii...daca da semne de stangacie-chiar daca esti si tu incepatoare asta tre sa-ti dai seama-asta ins ca a fost virgin.e normal sa fie asa- si la baieti si la fete.rasp il gasesti in tine. daca ti sa ...

Re: Re: ce ne facem (baieti) cand luam tzeapa de l

din 1 mar 2003 04:17 de Guest

ce minte mai au unii dintre baieti(barbati...Daca o fata iti da papucii tre sa faci tot posibilul sa itzi iei revansa? si mai rau - sa o tratezi ca pe o tarfa? va este asa de greu sa acceptati un lucru ca asta? sau va credeti niste vedete pe care sa ...

Re: Re: Re: lectii pentru baieti!

din 28 feb 2003 21:40 de sabba

Poate la capitolul femei stai bine sau foarte bine! Dar la capitolul gramatica stai infiorator! Am o curiozitate! Esti narcisist? Sau nu stii ce-i aia?:)):))

Re: Indragostita de cel mai bun prieten

din 28 feb 2003 21:27 de sabba

Eu nu cred ca-si doreste acelasi lucru! In general pe barbati ii simti de la o posta daca te doresc, daca le placi, daca se simt bine in compania ta, cum de altfel si ei ne simt pe noi, daca sunt atenti la detaliile astea! Asa ca fii foarte atenta ...

Re: salz

din 28 feb 2003 21:13 de sabba

Bai, gigi duru', tu ai o prietena? Daca da, te porti cu ea asa cum raspunzi? Sau aici iti expui refularile?

din 28 feb 2003 21:04 de sabba

De ce , bai munty, la fete conteaza daca sunt sau nu virgine???????

Re: nspha..

din 28 feb 2003 13:46 de euuuuuuuu

cum itzi dai seama.......?nu ai cum ....daca vrei il crezi daca nu ...nu oricum conteaza daca era virgin sau nu?:O:)):)):)):))

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3724 din 3731
«   1 ... 3721   3722   3723   3724   3725   3726   3727 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare