Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Cresterea sanilor...

din 13 mar 2011 00:19 de criss_88

pilulele astea se gasesc la farmacie?am si eu aceeasi problema...ms

Re: Re: Relatie interzisa cu barbat insurat!

din 12 mar 2011 23:29 de DaNNY_DiViNO

2005 :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 mar 2011 23:06 de k

Mi-a placut explicatia ta, esti impotriva sistemului?=)) ca sa se realizeze ce spui tu acolo trebe sa apara al 3 lea razboi mondial. ca cu 1000,10 mii,100000 de mii nu faci mare lucru daca mor. mi-a placut asta a ta=)))))))))))))))))))))

Re: Relatie interzisa cu barbat insurat!

din 12 mar 2011 23:00 de emyshor

te inteleg perfect ......si eu sunt in aceeasi situatie,numai k nu are copl si-i cunosc sotia....daca simti k are sentimente pt tn merita sa continui ....daca nu ...nu te amagi...si ..nu tre sa -ti cunosti rivala,fii tu ...pt k asta l-a atras la tn ...

Re: Re: Re: Re: Re: 5 ani de relatie,ma iubeste,da

din 12 mar 2011 21:03 de IONUTZ85

roxi sincer chiar nu prea il inteleg,totusi cred ca el nu are ce vb cu tine si cred ca vrea sa devina interesat,nu ma intelege gresit dar alta varianta nu gasescsau vezi tu daca ii oferi atata atentie cateodata strica,ziceai ca faci cu el aproape tot ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt insarcinata?

din 12 mar 2011 17:47 de sorinuxa

hmm nu cred ca as fi racita jos ... sper din tot sufletul sa fie doar de la stress:-s

Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt insarcinata?

din 12 mar 2011 16:52 de Randunik

De sarcina nu poate fi vorba pt ca v-ati protejat...poate te-ai racit "jos",stresul,poate ai luat ceva medicamente,chisturi ovariene etc. Mai asteapta sa vezi daca iti vine,daca vezi ca nu vine mergi la ginecolog

Re: Re: Re: Re: Puncte de grasime pe scrot.

din 12 mar 2011 15:10 de vnmihai

buna am si eu o problema de genu asta, chist de grasime(sub piele) pe scrot. sunt ceva mai multe.. am fost la dermatolog si mi-a zis ca e o boala de piele care se transmite prin contact, acu fac tratament prin cauterizare. as dorii si eu sa stiu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 mar 2011 14:04 de Rolando

Nu ai auzit si tu ca in ziua de azi se doreste reducerea populatiei,asa ca "cei de sus" s-au gandit si la aspectul natalitatii.Degeaba ne otravesc ei daca noi continuam sa dam nastere la urmasi.Asa ca au facut lumea sa aiba alte principii,sa isi ...

Re: Re: Re: Sotul meu ma inseala ?

din 12 mar 2011 13:03 de DaNNY_DiViNO

nu neaparat.. daca nu are de ce sa o insele, poate daca ea e tot ce are nevoie, atunci de ce sa o mai insele ? unii oameni se mai si calmeaza dupa atata destrabalare.. zic din propie experienta.. :,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri

din 12 mar 2011 11:19 de anitaioana

multumesc foarte mult de sfaturi :heart: .. chiar citisem un articol acum cateva zile pe net in care zicea ca media varstei a copiilor care isi incep viata sexuala este 11 - 12 ani :` :huh::huh:

Re: Re: Re: Dezvirginare baieti

din 11 mar 2011 22:43 de DaNNY_DiViNO

dar unde scrie ca atunci cand un baiat are prima experienta sexuala, se rupe ata si ii da sangele ? nu are cum, ata se poate rupe cand penisul se freaca pe uscat (masturbare, lipsa de lubrifiere) in nici un caz in timpul actului sexual cand vaginul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri mar

din 11 mar 2011 19:19 de k

la 14 ani eu inca jucam castelul in spatele blocului si jucam flori fete si baieti. daca ma pupa o fata sau o pupam eram:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart: nu imi place copilaria asta ...

Re: Re: Sotul meu ma inseala ?

din 11 mar 2011 19:02 de k

O femeie din ce stiu eu nu se inseala cand simte un barbat ca miroase a parfum de femeie, daca prietenul ala al lui e gay asa da, altfel nu explic. Si sa stai sa il astepti pana dim fara sa te anunte? urat, destul de urat. te gandesti oare e bine, ...

Re: Re: Oare e insarcinata?

din 11 mar 2011 18:12 de cineva09

chiar am verificat :P ... nu era rupt :) Si se pare ca ea tocmai si-a amintit ca intotdeauna primavara ii intarzie 1-2 saptamani :) ... a zis ca in fiecare an a patit asa prin luna martie si acum imi zice :))

Re: Dezvirginare baieti

din 11 mar 2011 18:04 de blondy_girl

prietenul meu mi-o povestit ca atunci cand s-o dezvirginat(cu multi ani in urma:)) cel putin asa se lauda el) nu i-o curs nici sange si nici nu i s-o rupt ata. Am auzit ca daca un baiat face prima data cu prezervativ, nu se dezvirgineaza. Apoi ...

Re: Dezvirginare baieti

din 11 mar 2011 18:02 de girls2

:DAm mai invatat ceva:daca o faci fara prezervativ dispar cosurile!Nu cred ca partenera va accepta fara prezervativ daca nu foloseste alt mod de protectie.

Dezvirginare baieti

din 11 mar 2011 17:44 de dusuu

am cautat cateva subiecte dar nu cred ca am gasit un raspuns concret. Multi prieteni zic sa o faci la inceput fara prezervativ pentru ca asa se rupe ata si este mai bine dispat cosuri etc. Daca se rupe ata si sangele face contact cu vaginul e de ...

Re: Oare e insarcinata?

din 11 mar 2011 14:43 de dorinda

Daca ati folosit prezervativ, de ce ti-e frica? S-a rupt sau nu l-ai verificat?

Re: Sotul meu ma inseala ?

din 11 mar 2011 14:42 de dorinda

Nu e musai sa se vada cu ea si ziua. Dar cand pleaca de acasa, macar are bunul simt sa te sune sa-ti spuna ca nu vine sau ca intarzie? Daca nu face asta si nici nu-ti raspunde la telefoane, atunci s-ar putea sa ai dreptate. Si prietenul meu a ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 378 din 3731
«   1 ... 375   376   377   378   379   380   381 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare