Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a amenin din 28 feb 2011 19:30 de DRE
Zi-mi macar doua persoane din Berceni :)) daca tot stii atata lume...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a amenintat din 28 feb 2011 19:25 de USTUROI
Off doar pt ca nu am auzit de o ''gorila'' asta nu inseamna ca nu stiu nimic.:`
Apropo tu sigur esti fata? Ca am dubii din ce in ce mai mari..
Re: Re: Re: Re: Re: M-a amenintat ca il pune pe fr din 28 feb 2011 19:25 de DRE
Asta am spus si eu mai sus...daca citesti mai atent o sa observi...
Si nu, nu cunosc pe nimeni :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a amenintat ca i din 28 feb 2011 19:22 de DRE
Nu cred ca ai nicio treaba nici cu Berceni.Sa stii ca daca ii stii pe baietii din blocu' de vizavi asta nu inseamna ca stii tot Berceniu'.Nici macar n-ai auzit de Bercea...
Re: Re: Re: Re: Re: M-a amenintat ca il pune pe fr din 28 feb 2011 19:22 de USTUROI
App..tu te cunosti cu toti jmecherii? :lol:
Nu cred ca se cunoaste dar daca locuiesti cam vreo 10-11 ani intr-un oras auzi si de cei mai ''smecheri'':)
Sorry mai sus am vrut sa dau quote doar la partea aia si am sters porcaria aia.:D
Re: Re: Re: Re: M-a amenintat ca il pune pe fratel din 28 feb 2011 19:19 de Rolando
mi se pare o prostie sa se duca unu dintr-o asa numita "gasca periculoasa" sa o bata pe una de 17 ani :lol: ...dar bine ,la noi in tara cam astea sunt gastile periculoase,se ocupa si ei cu gainarii ...
App..tu te cunosti cu toti jmecherii? :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a amenintat ca il pu din 28 feb 2011 19:17 de USTUROI
Pai si ce treaba am eu cu restul Romaniei?:blink:
Mai e unu pe la mine numit Nebunul Buzaului sau ceva de gen si dupa mine nici numele asta nu imi suna din Bucuresti
Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a amenintat ca il pune p din 28 feb 2011 19:16 de Rolando
daca ii zice Leo de la Strehaia crezi ca e din berceni?sau din bucuresti? :lol:
Re: Re: Re: M-a amenintat ca il pune pe fratele ei din 28 feb 2011 19:15 de DRE
Eu chiar o intrebam serios :)) Sunt curioasa.Daca intr-adevar e unu asa smecher n-aveam cum sa nu aud de el.
Re: Re: Re: Re: M-a amenintat ca il pune pe fratel din 28 feb 2011 19:11 de Rolando
probabil tu esti singurul care nu a auzit de el.....
de Leo de la Strehaia ai auzit? :lol:
Re: Re: Re: M-a amenintat ca il pune pe fratele ei din 28 feb 2011 19:09 de USTUROI
Daca chiar e adevarat ce spui , cum de nu am auzit niciodata de el daca ea spune ca e atat de renumit:lol::lol:
Dar de unde ai auzit de el?
Re: Cati dintre voi ati facut sex oral pana acum ? din 28 feb 2011 18:55 de DaNNY_DiViNO
Daca as avea un banut pentru fiecare data cand a intrebat cineva asa ceva pe forumul asta...:rolleyes:
Re: Eu Virgin , Ea Virgina din 28 feb 2011 18:54 de USTUROI
O sa simti si tu putina durere in primele sec dar trece repede,
P.S Folositi lubrifiant:ok:
Re: Re: M-a amenintat ca il pune pe fratele ei sa din 28 feb 2011 18:52 de USTUROI
AAAAAA Pai stai in Berceni pai da acuma zici tu? Umbla si tu prin spatii mai deschise ex Skate Park (daca nu stii unde e e prin Tineret il gasesti tu) ca pe acolo nici dracu nu te ia la bataie:ok:
Re: M-a amenintat ca il pune pe fratele ei sa ma b din 28 feb 2011 18:44 de DRE
N-ai si tu prieteni mai "periculosi"?
Esti si din Berceni :)) La cati dastia sunt pe acolo si cate rivalitati sunte intre ei nu cred ca nu gasesti pe nimeni care sa-l potoleasca.
Pe langa asta, nu trebuie sa te lasi impresionata.Nicio "gasca" ...
Re: Imi place de el dar nu pot sa-l iubesc din 28 feb 2011 18:43 de USTUROI
Daca zici ca el e sufletist , pasator , ascultator,intelegator si am mai inteles ca ai incredere mai mult in el decat in parinti , ce vrei mai multe de la el? Poate la faza cu iubitul ai inteles tu gresit , poate vroia sa spuna ca a fost prima pe ...
Re: M-a amenintat ca il pune pe fratele ei sa ma b din 28 feb 2011 18:38 de USTUROI
Frate crezi ca un tip ca ala ar umbla dupa unul ca tine? Crezi ca te-ar face praf doar pentru o cearta prosteasca pe mess (depinde si cum ai vorbit), in fine frate nu te-am pus eu sa te certi, daca zici ca e colega cu tine atunci trebuia sa stii ca ...
Re: Re: Re: Re: Cadou de 1 martie din 28 feb 2011 18:34 de USTUROI
Draga dorinda eu vorbeam cu Bozgoru mai sus nu cu tine:D Daca credeai asta imi cer scuze , dar am vorbit cu el deoarece cred ca ma cam ia la misto:mellow:
Re: M-a amenintat ca il pune pe fratele ei sa ma b din 28 feb 2011 18:21 de dorinda
Cine te-a pus sa te certi?
M-a amenintat ca il pune pe fratele ei sa ma bata! din 28 feb 2011 18:08 de ktalina
Am avut niste certuri pe mess cu o fosta colega de-a mea ne-am certat atat de rau incat aceasta m-a amenintat ca il va pune pe fratele ei mai mare (care face parte dintr-o gasca foarte periculoasa) sa ma urmareasca si daca ma vede sa ma bata mar . ...
Pagina 392 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
67 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |