Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 feb 2011 20:54 de SORIN28
De data asta mi-a placut si mie matematica pasaroiului.
Nu uita ca si omul este un animal.
Pot sa trag concluzia ca nu ai crescut nici un animal? Orice caine isi apara teritoriul. Ca e de la curte, ca e de la apartament, ca e boschetar el ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 feb 2011 20:31 de Pasaroi_Cuminte
Nu, afirmatia era referitoare la linkul, pus de mine mai sus.
La fel si omul este un animal (cica evoluat).La fel si omul simte frica.
Ba mai mult, daca unui catel ii arati compasiune, la fel si el iti va arata compasiune.
Tu, om daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Problemaaa din 8 feb 2011 20:31 de DaNNY_DiViNO
Orice problema ar fi, cea mai sigura solutie de a o rezolva este metoda chirurgicala. Indiferent daca a mai avut cineva ceva de genul sau inca are.
Re: Re: Re: Problemaaa din 8 feb 2011 20:08 de DaNNY_DiViNO
da la ce raspuns te astepti ? dute la doctor ? ei bine, dute la doctor daca nu iti convine! nu putem noi sa iti facem consult sau operatie pe net :ok:
Re: El 17, eu 14.... cum sa-l abordez? din 8 feb 2011 20:08 de Maddym
Noi ambii ne ocupam cu muz(guitar) si saptamina trecuta mie mia trebuit capodastru pentru concert.el mi la imprumutat si eu lam sarutat pe obraz.de curind mia cerut sa ne vedem undeva,ca sa il intorc,dar eu nu aveam timp.astazi a venit la mn la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Generatia... din 8 feb 2011 20:05 de weed_adicted
pai si daca le inchide apar altele iar... cei de la spice combina mereu substante legale ..au declarat ca mereu cand produsele vor fii inchise vor aparea altele si mai bune si mai tari toate legale in acte , si asta s-a intamplat de 3 ori deja
Re: Re: Lentile de contact! din 8 feb 2011 19:38 de dorina27
daca te duci la oftalmolog, iti face teste cu mai multe tipuri de lentile, de diferite culori...si te hotarasti atunci care este culoarea ce ti se potriveste
Re: Re: Problemaaa din 8 feb 2011 19:24 de razaila
sa stii ca nu imi arde de glume...
daca ai chef de misto dute in alta parte.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 feb 2011 19:21 de McLove
Asta ai calculat matermatic? :rolleyes:
Eh, uite ca nu e asa... cainele e un animal, si el simte omul, simte frica. Cainii astia de ii vezi pe strada, care traiesc in haite, nu sunt ca aia pe care ii mangai tu, cand te duci la curte.
Ei nu au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 feb 2011 17:19 de Pasaroi_Cuminte
http://www.libertatea.ro/stire/catelusa-fetitei-din-braila-care-s-a-inecat-intr-o-copca-vine-in-fiecare-zi-la-mormantul-micutei-318813.html
Cainele este mai om decat "omul".Oare cati dintre oameni sunt de fapt oameni sau bestii cu fata umana ? ...
Re: Re: Re: Re: Re: El 17, eu 14.... cum sa-l abor din 8 feb 2011 15:32 de Flamanzia
Daca mai ai nevoie, intreaba-l daca iese undeva in weekend (intr-un parc, la un suc) si vezi ce-ti spune :rolleyes::flowers: poti sa-l intrebi si pe mess daca iti este rusine fata in fata :love:
Re: Re: Re: Banc Show! din 8 feb 2011 14:40 de DaNNY_DiViNO
Inca unu bun:
Ursu urmarea iepurele prin padure. Il alerga ce il alerga ajung pe marginea lacului unde da peste pestisorul de aur. Pestisorul le spune:
-Fratilor, daca ma aruncati inapoi in apa va indeplinesc 3 dorinte la fiecare.
Se uita ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt din 8 feb 2011 14:26 de viorel89
habar nu am ce face dar pe zi ce trece ma evita tot mai mult si zice niste vb care nu ar trebuii zise.ma rog e alegerea ei ce vrea sa faca eu nu stau sa ma rog de ea daca are impresia asta ca va face ce vrea din mine.i'am zis de la inceput ca nu ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt din 8 feb 2011 13:49 de Rolando
pai ce i-ai zis? ..ca esti virgin..mare lucru...parca ai fii injurat-o de ma-sa...cred ca nici atunci nu era asa deranjata
de ce ii e rusine? :blink: Parca ea ar fii aia virgina,cand colo ea a fost jucaria mai multor barabti....daca zici ca la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Asasinii din 8 feb 2011 11:51 de DaNNY_DiViNO
Tara asta nu trebuia sa intre niciodata in UE si ii era mult mai bine. Daca a intrat, jucam dupa regulile lor. Am vandut tot, productie interna ZERO, importuri la greu, forta de munca minima, investitii in nimicuri, furturi, delapidari si tot asa.. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Asasinii Econ din 8 feb 2011 01:33 de dorinda
O sa vreau autostrazi cand cainii vor umbla cu covrigi in coada. pana atunci, sunt destule lucruri mult mai importante ca o autostrada.
Am avut o prietena internata la spitalul de boli infectioase din Iasi. Tu stii cum e? Horror! Au dus-o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Asasinii din 8 feb 2011 01:21 de DaNNY_DiViNO
Esti indiscreta :lol: Nu am spus nimanui pana acum.. asta e secretul vietii mele :~*:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Asasinii Econ din 8 feb 2011 01:18 de ExoticDream
Da' cu cine ai votat, daca nu-s indiscreta? Nu-mi spune ca taica Becali!
:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Asasinii Economic din 8 feb 2011 01:16 de ExoticDream
Eu vreau autostrazi, cred ca suntem cea mai amarata tara "civilizata" in privinta asta, pana si macedonenii si bulgarii au tara brazdata de autostrazi, noi am ramas cu doua cioturi prapadite! Daca trebuie sa traversezi Romania cu masina, te apuca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Asasinii Economic din 8 feb 2011 01:07 de DaNNY_DiViNO
Pai cu el sa moara de gat, eu nu am votat asa ceva. Iar un plus de informatii despre ce se intampla in tara minunii si in jurul nostru, nu strica. M-am saturat sa tot aud de cicluri, putze, atze, marimi si daca e ok cu fleoace sau nu. Mai scriem ...
Pagina 415 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |