Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Accept scuzele; pt opinii multumesc din 16 ian 2011 18:45 de baby
Studii superioare :.:.:.
Mda
Re: Re: Re: Cum sa-l fac sa inteleaga ca nu am fos din 16 ian 2011 18:37 de Sunshine87
Da..asa e..pai ai vazut ca a zis ca nu era frumos, adica nu ii placea de el..ma intreb daca o atragea:-`..Acum daca tot vrea sa fie cu prietenul ei, si stie ca altceva nu a facut, decat sa se intalneasca cu el, poate sa ii zica adevarul, si ...
Re: Re: Cum sa-l fac sa inteleaga ca nu am fost cu din 16 ian 2011 18:31 de baby
Ce sa mai spuna adevarul? :`
Nu avea ce sa caute cu ala si gata.
Da` ce e cu atatea curiozitati?
Pai ori e cu cineva ori se intalneste cu altii?
Re: Re: Fostul imi face viata amara! din 16 ian 2011 18:29 de baby
1.- de acord
2.- mai bine nu...fara bataie
Poate daca ar discuta cu parintii si ar merge de manuta cu ei la parintii lui ar fi cel mai potrivit.
Re: Cum sa-l fac sa inteleaga ca nu am fost cu alt din 16 ian 2011 17:52 de Sunshine87
Pai spune-i adevarul, si poti sa il suni de fata cu el pe acest tip si rezolvi problema.Iar altadata daca ai prieten nu te mai intalni cu altii, curiosii au numai probleme.
Re: Nu vreau sa-mi pierd familia! din 16 ian 2011 17:48 de Sunshine87
Si mie aceasta poveste mi se pare cusuta cu ata alba;)..Dar daca este adevarat..e ceva mai mult decat josnic ce ai facut, singura varianta ar fi sa incetati, si sa te gandesti la fericirea fiicei tale daca te numesti mama.:wacko:
Probleme cu grosimea penisului :-< din 16 ian 2011 17:47 de xonder994
Buna.Am o intrebare,la care,va rog sa imi raspundeti.Inca ceva,acesta nu este inca un topic in care sa imi laud marimea sau sa cer complimente,eu chiar am o anumita problema..
Am 17 ani si am si o iubita.Vrem sa facem sex dar ar fi o ...
Re: Re: Cum sa-l fac sa inteleaga ca nu am fost cu din 16 ian 2011 14:01 de ThT
Mie unul,si daca mi-ar spune povestea cu lux de amanunte tot i-as arata usa.
Ca ce chestie sa te intalnesti cu altu? noroc ca a fost ala urat ca daca nu..acum nu mai postai aici.
Re: Nu vreau sa-mi pierd familia! din 16 ian 2011 01:50 de Andreea93
Nu cred nimic din tot ce scrie. Si in primul rand daca ar fi scris o femeie de 60 de ani cuvintele le-ar fi scris mai babeste,de exemplu in loc de "sunt" sa scrie "sant" . De aici imi dau seama ca a scris o tanara care are chef de misto .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pegging - o practi din 15 ian 2011 23:29 de lulack3
pentru ubyalex
mai sus iti este prezentat modul in care trebuie sa procedezi pentru a-ti convinge iubitul sa accepte
daca continua sa refuze
PS: adapteaza texztul de mai sus pentru relatia ta cu partenerul tau,valabil p
Re: Cum sa-l fac sa inteleaga ca nu am fost cu alt din 15 ian 2011 23:04 de drooz
nu prea ai procedat bine cand i-ai raspuns la intrebare trebuia sa ii zici adevarul ca te-a sunat unu ca nush ce etc prin felul acesta el prindea incredere in tine dar tu ce ai facut ? cand te-a intrebat tu ai dato pe ocolite deci i-ai dat de inteles ...
Re: Joaca din 15 ian 2011 22:30 de simosimina
pai ce inseamna pentru tine la intrare...a intrat sau nu?
Cum sa-l fac sa inteleaga ca nu am fost cu altul din 15 ian 2011 22:03 de Andreea93
Sunt cu un baiat de 3 luni,tin la el foarte mult . El a fost plecat de sarbatori in alta localitate la niste neamuri .
Intre timp chiar in ziua de 31 decembrie primesc un mesaj pe telefon la care imi scrie cineva ca imi ureaza un an nou ...
Re: Re: Re: ... din 15 ian 2011 20:10 de analina
buna,ma puteti ajuta si pe mine...stie cineva un cabinet particular pt chiuretaj in Baia Mare?daca stie cineva sa ma anunte...multumesc frumos
Re: sarcina sau nu??? din 15 ian 2011 20:08 de Sunshine87
Pai daca ai facut sex neprotejat, e posibil sa fie si o sarcina si testul sa nu fi iesit bine.E f posibil sa ai o dereglare hormonala, sau o raceala la ovare.In ambele cazuri cel mai bine ar fi sa mergi la un cabinet de ginecologie si ...
Re: Re: Sa cred ce spun prietenii ? din 15 ian 2011 19:52 de mandarina
scuze ca zic...dar esti paranoia.Chiar conteaza trecutul? daca ar fi asa in veci nu o sa ai o relatie
Re: La cat sa incep si eu adevarata viata?:D din 15 ian 2011 16:46 de fluturash_drag
Posibil fata sa fie vergina,in asa fel facind nu sio perde..
Re: Re: Re: Re: Sex neprotejat, urinare cu sange din 15 ian 2011 15:28 de Sunshine87
Da, dar zice ca a penetrat-o..rana de la ruperea himenului, cand spun rana nu ma refer la taieturi in vagin..posibil daca nu a sangerat pe moment sa sangereze mai tarziu.Asta e o varianta, ca e imediat dupa contact sexual, dar poate fi ...
Re: Re: din 15 ian 2011 13:46 de dorinda
Probleme pot aparea cand este vorba de unele pozitii, ea fiind prea mica nu ajunge unde trebuie. Daca se plange de dureri, ori are ea o problema fiziologica, ori tu esti prea brutal, ori dotarea ta e prea generoasa pentru ea. Si sa mai stii ca ...
Accept scuzele; pt opinii multumesc din 15 ian 2011 12:08 de iulian_mng
Multumesc si pt lectura poeziilor mele; am dreptate? Asta e ceea ce simteam si simt! Numai daca se intelege complet sensul versurilor! Mens sana in corpore sano.
Pagina 445 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||