Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis mic

din 1 ian 2011 23:57 de CoolPyr0

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Sed

din 1 ian 2011 23:54 de BBU

Pai despre asta este Neil Strauss "Nu exista fememi care sunt cur.e ci noi gresim tot timpul barbatul e de vina in acest domeniu" La multi ani 2011! J - cu atat mai mult ca esti femeie, eu fac parte din cei ce asculta femeile pe teren numai de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 ian 2011 23:17 de fluturash_drag

De ce vorbesti asa?Numi pare ca am facut ceva rau,incalcind vrun regulament

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis mic

din 1 ian 2011 22:35 de madagascar

. Pai da normal ca o sa te termini daca deja te gandesti la asta. Schimba-ti mentalitatea , fi incredator in tine . :)) Era o comedie faina :)) nu mai stiu numele exact . Era un act sexual si tipul respectiv nu mai putea efectiv si a inceput ...

Re: Re: site....:(

din 1 ian 2011 22:28 de oana16

cu html'ul....pfff...gasesc eu:) mersi >:d<

Trendul replicilor de pe Youtube

din 1 ian 2011 21:22 de Rolando

Probabil,toti de pe aici stim de celebrele clipuri aparute in ultima vreme pe youtube,cum ar fii:clipul cu "perversa de pe targul ogna",clipul cu "nu stiu dastea",clipul"s-a rupt un burlan",clipul cu balciul din piscani si reportajul cu acea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Sed

din 1 ian 2011 20:11 de J

Sunt femeie,stiu ce spun in privinta asta.

Re: site....:(

din 1 ian 2011 20:08 de Caliente

http://www.tutorialeonline.net/ro/article/unelte-de-baza-ce-aveti-nevoie-pentru-un-site-profesionist Daca lucrezi cu php-mysql, ai nevoie de apache-php-mysql. Iar pt editare ai nevoie de Macromedia si sa stii ceva Adobe Photosop.

Re: Re: Re: Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex la

din 1 ian 2011 20:08 de MardaleCosmin

Daca fata este destul de dornica de acest lucru de la prima intalnire, nu vad dc nu.Dar totusi sex de la prima intalnire inseamna ca a fost doar o aventura...

Re: Re: Re: Re: Penis mic

din 1 ian 2011 20:00 de CoolPyr0

Ma poti ajuta te rog ? NU ma prea pricep .. dar sa fie un topic unde sa zica exact ce treubie, nu sa fie 20 de pagini si niciuna buna .. :|

Re: Re: Despartire dupa 6 ani.Ajutati-ma

din 1 ian 2011 19:57 de J

:flowers: Cu cat mai tare te vei umili in fata ei,cu-atat isi va da seama ca a luat decizia corecta. Las-o in pace,daca va dori fie cu tine,e foarte probabil sa revina singura.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seducti

din 1 ian 2011 19:53 de nickname

NU stiu cine a zis, dar avea mare dreptate. Acestea trebuie intelese, trebuie intelese principiile, nu invatate pe dinafara niste replici. Poti sa inveti toate replicile pe dinafara si vei zice Nu domne, e bullshit, nu merg. Dar de ce nu merg? Pentru ...

Re: Despartire dupa 6 ani.Ajutati-ma

din 1 ian 2011 19:25 de ThT

Stii vorba aia [b]"ciorba reîncălzită nu mai are acelaşi gust"[/b].Ce rost ar mai avea sa va impacati ,stiind ca ea nu mai simte ce simtea pentru tine?Sunt constient ca iti e foarte greu dar nu poti obliga pe cineva sa te iubeasca,sa stea cu ...

Re: Re: Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex la prim

din 1 ian 2011 19:09 de Bozgoru

mda.. si persoana cu care te-ai combinat de si-a tras-o de la prima intalnire cu tine.. ai sanse 99,99 % sa o prinzi cum si-o trage cu altul in maxim 2 luni.. in casa ta.. pe muzica ta :D

Despartire dupa 6 ani.Ajutati-ma

din 1 ian 2011 19:09 de cristianpop332

Salut, Ma numesc Mircea , am 22 de ani si am si eu o problema. M-am despartit de prietena mea acum 2 saptamani . Am avut cu ea o relaie de 6 ani. 6 ani pentru care mine au fost foarte frumosi . Acum 1 an a aflat ca am inselat-o. Am stat certati o ...

Re: Re: Re: Re: Doctorii din Romania = 0 barat?

din 1 ian 2011 19:06 de Bozgoru

singurul lucru care este in stare ala sa-l opereze e propriul preputz in fiecare dimineata...

Am ramas insarcinata sau am ciclul neregulat?

din 1 ian 2011 18:21 de Melynda

Pe data de 7 decembrie mi-a venit menstruatia a tinut 3 zile s-a oprit o zi dupa care a continuat iar sa-mi curga 2 zile la rand deci mai exact mi s-a terminat pe data de 13. Dupa care pe data de 18 decembrie am facut-o cu prietenul meu (am facut ...

Re: Re: Re: Penis mic

din 1 ian 2011 17:06 de ThT

Pai daca dai un search pe forum o sa gasesti minim 20 topic-uri cu zeci de pagini despre subiectul asta.

Re: Re: Penis mic

din 1 ian 2011 16:57 de CoolPyr0

Da stiu dar unul care trece prin asta stie cum sa explice .. Daca nu poti compensa prea bine prin viata sexuala, ce ar trebui sa faci .. cu persoana iubita sa fie totul binee

Re: Pegging - o practica ok?

din 1 ian 2011 12:19 de lulack3

Va spuneam eu ca Iubi are mai multe zone sensibile si v-am promis ca mai vorbim despre ele. Eu sunt fata serioasa si-mi tin promisiunile, asa ca azi discutam asa, ca intre fete, despre punctuletul G la barbati. De fapt, e punctul P, de la prostata. ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 470 din 3731
«   1 ... 467   468   469   470   471   472   473 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare