Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Penis mic din 2 ian 2011 00:10 de Rolando
daca nu ma insel, tu ai mai deschis acum ceva timp un topic cu acelasi titlu si aceeasi problema :-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis mic din 1 ian 2011 23:59 de madagascar
Give me some time...Daca stie cineva care a vazut filmul ... Sunt doi prieteni , unul idolul la femei ( nu Fernando :)) ) iar celalalt mai timid .Iar primul incearca sa il combine pe al doielea cu niste gagici , era vorba si despre o mormantare , iar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis mic din 1 ian 2011 23:57 de CoolPyr0
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Sed din 1 ian 2011 23:54 de BBU
Pai despre asta este Neil Strauss "Nu exista fememi care sunt cur.e ci noi gresim tot timpul barbatul e de vina in acest domeniu" La multi ani 2011!
J - cu atat mai mult ca esti femeie, eu fac parte din cei ce asculta femeile pe teren numai de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 ian 2011 23:17 de fluturash_drag
De ce vorbesti asa?Numi pare ca am facut ceva rau,incalcind vrun regulament
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis mic din 1 ian 2011 22:35 de madagascar
.
Pai da normal ca o sa te termini daca deja te gandesti la asta.
Schimba-ti mentalitatea , fi incredator in tine . :))
Era o comedie faina :)) nu mai stiu numele exact . Era un act sexual si tipul respectiv nu mai putea efectiv si a inceput ...
Re: Re: site....:( din 1 ian 2011 22:28 de oana16
cu html'ul....pfff...gasesc eu:) mersi >:d<
Trendul replicilor de pe Youtube din 1 ian 2011 21:22 de Rolando
Probabil,toti de pe aici stim de celebrele clipuri aparute in ultima vreme pe youtube,cum ar fii:clipul cu "perversa de pe targul ogna",clipul cu "nu stiu dastea",clipul"s-a rupt un burlan",clipul cu balciul din piscani si reportajul cu acea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Sed din 1 ian 2011 20:11 de J
Sunt femeie,stiu ce spun in privinta asta.
Re: site....:( din 1 ian 2011 20:08 de Caliente
http://www.tutorialeonline.net/ro/article/unelte-de-baza-ce-aveti-nevoie-pentru-un-site-profesionist
Daca lucrezi cu php-mysql, ai nevoie de apache-php-mysql.
Iar pt editare ai nevoie de Macromedia si sa stii ceva Adobe Photosop.
Re: Re: Re: Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex la din 1 ian 2011 20:08 de MardaleCosmin
Daca fata este destul de dornica de acest lucru de la prima intalnire, nu vad dc nu.Dar totusi sex de la prima intalnire inseamna ca a fost doar o aventura...
Re: Re: Re: Re: Penis mic din 1 ian 2011 20:00 de CoolPyr0
Ma poti ajuta te rog ? NU ma prea pricep .. dar sa fie un topic unde sa zica exact ce treubie, nu sa fie 20 de pagini si niciuna buna .. :|
Re: Re: Despartire dupa 6 ani.Ajutati-ma din 1 ian 2011 19:57 de J
:flowers:
Cu cat mai tare te vei umili in fata ei,cu-atat isi va da seama ca a luat decizia corecta.
Las-o in pace,daca va dori fie cu tine,e foarte probabil sa revina singura.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seducti din 1 ian 2011 19:53 de nickname
NU stiu cine a zis, dar avea mare dreptate. Acestea trebuie intelese, trebuie intelese principiile, nu invatate pe dinafara niste replici. Poti sa inveti toate replicile pe dinafara si vei zice Nu domne, e bullshit, nu merg. Dar de ce nu merg? Pentru ...
Re: Despartire dupa 6 ani.Ajutati-ma din 1 ian 2011 19:25 de ThT
Stii vorba aia [b]"ciorba reîncălzită nu mai are acelaşi gust"[/b].Ce rost ar mai avea sa va impacati ,stiind ca ea nu mai simte ce simtea pentru tine?Sunt constient ca iti e foarte greu dar nu poti obliga pe cineva sa te iubeasca,sa stea cu ...
Re: Re: Re: Sondaj (pt.baieti): doriti sex la prim din 1 ian 2011 19:09 de Bozgoru
mda.. si persoana cu care te-ai combinat de si-a tras-o de la prima intalnire cu tine.. ai sanse 99,99 % sa o prinzi cum si-o trage cu altul in maxim 2 luni.. in casa ta.. pe muzica ta :D
Despartire dupa 6 ani.Ajutati-ma din 1 ian 2011 19:09 de cristianpop332
Salut,
Ma numesc Mircea , am 22 de ani si am si eu o problema. M-am despartit de prietena mea acum 2 saptamani . Am avut cu ea o relaie de 6 ani. 6 ani pentru care mine au fost foarte frumosi . Acum 1 an a aflat ca am inselat-o. Am stat certati o ...
Re: Re: Re: Re: Doctorii din Romania = 0 barat? din 1 ian 2011 19:06 de Bozgoru
singurul lucru care este in stare ala sa-l opereze e propriul preputz in fiecare dimineata...
Am ramas insarcinata sau am ciclul neregulat? din 1 ian 2011 18:21 de Melynda
Pe data de 7 decembrie mi-a venit menstruatia a tinut 3 zile s-a oprit o zi dupa care a continuat iar sa-mi curga 2 zile la rand deci mai exact mi s-a terminat pe data de 13.
Dupa care pe data de 18 decembrie am facut-o cu prietenul meu (am facut ...
Re: Re: Re: Penis mic din 1 ian 2011 17:06 de ThT
Pai daca dai un search pe forum o sa gasesti minim 20 topic-uri cu zeci de pagini despre subiectul asta.
Pagina 470 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||