Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Femei mature

din 25 dec 2010 21:53 de J

Evident.Sunt de aceeasi parere,eu la fel prefer barbatii mai mari. Ma refeream la faptul ca o femeie matura care e si realizata in plan profesional stie ce vrea,e trecuta prin viata si trebuie sa corespunzi anumitor standarde ca sa-i fii alaturi ...

Chiar s-a schimbat?

din 25 dec 2010 20:57 de alexandra24

Buna, am 17 ani si prietenul meu 20,suntem impreuna de 4 luni si in relatia pe care o avem le este mult mai serios, mai maturizat. De la incept el mi-a zis k doreste ceva serios, iar eu ma gandeam ca no sa fie asa ceva din cauza antrajului pe care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Atractie pentru femei

din 25 dec 2010 20:33 de SORIN28

Nu sunt un zeu dar spre deosebire de tine stiu ceea ce vorbesc. Tu insa esti prea prost sa recunosti ca habar nu ai nimic despre sex/dragoste. E normal sa nu intelegi atat timp cat nu te ajuta neuronii. Vrei cumva un desen? Da, ...

O ora sa tina actul sexual

din 25 dec 2010 20:12 de SORIN28

Gresit, poti purta o discutie civilizata cu mine, ata t timp cat stii sa vorbesti. Din moment ce tu esti retardat si nu stii sa vorbesti frumos...cum pot eu sa-ti vorbesc civilizat? Ai inteles prost, eu nu te jignesc. Eu iti spun ceea ce vad ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porbleme c

din 25 dec 2010 13:47 de Rolando

ti-o cauti cu lumanarea :lol: daca mai afla ala ca tu ai contribuit la aparitia lui pe cocalarii iti da bataie dubla.....:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: in

din 25 dec 2010 12:34 de simosimina

multumesc din suflet!! :* pai...cum sa fie...:, eu mi am ales inelul (ca sunt mai pretentioasa)...apoi a urmat ..cererea... in genunchi...stii tu cum se face..asa ca in filme.. si apoi a urmat cererea la parintii mei:p de fata si cu parintii ...

Re: Re: Dezvirginarea :)

din 25 dec 2010 06:43 de catalinZ

Ms pt raspunsuri

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intim.

din 25 dec 2010 05:03 de ExoticDream

Wow!!!!!!!! Mare moment mare!!!! Milioane de felicitari si aveti infinita grija de iubirea voastra!!! P.S. Daca nu-i prea indiscreta cererea, povesteste-ne cum a fost, ce ai simtit, stiai ca se va intampla, planuiserati impreuna sau a fost o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 dec 2010 04:58 de ExoticDream

Nu suntem toti la fel, nu toti avem infidelitatea in sange, nu toti lesinam fara sex o vreme (nu pentru toti sexul este prioritatea nr. 1), nu toti am avut experiente nefericite in iubirea la distanta, ne-am pierdut increderea si am decretat ca ...

Aveti-va ca fratii!

din 25 dec 2010 04:32 de ExoticDream

Consider ca in acest post sunt cam multe "metafore" pentru un thread care se vrea o discutie civilizata despre durata actului sexual. Aici nu este concurs de sex tantric sau lauda de sine, ne putem expune parerea si evidentia performantele ...

Re: Femei mature

din 25 dec 2010 03:33 de BBU

Vezi ca duci jocul la un alt nivel, hmmm 37 ani (eu sper sa merite adica ingrijire poate o operatie estetica "sani") care sunt extrem de ingrijite si iti pot oferi niste clipe unice. Oricum tehnica de seductie este total diferita de exemplu te ...

Re: Re: Re: Re: Sex anal

din 25 dec 2010 01:22 de seny

poate fii ft placut daca el e grijiliu si atent...

Re: Bubita alba in jurul penisului

din 25 dec 2010 01:18 de Leroy

Daca nu ai viata sexuala activa, ai putea sa astepti sa treaca, am mai avut si eu de astea si au trecut singure, daca ai nevoie de "obiect" sa fie in stare buna cat mai repede, dute la un doctor. PS: nu e garantat ca trece de la sine, e ...

Re: Re: Ceva important..

din 25 dec 2010 01:14 de Leroy

Te poti dezvirgina si cu degetul daca obiectul sau marimea te intereseaza...

Re: Dezvirginarea :)

din 25 dec 2010 01:14 de Leroy

E recomandat sa folosesti o metoda de contraceptie oricand, nu numai prima data si nu numai prezervativul, orice metoda de contraceptie valabila poate fi folosita, desi nu cred ca ar fi dispusa tipa sa ia anticonceptionale inainte sa faca "marele ...

Re: Porbleme cu fostul ei prieten.

din 24 dec 2010 21:45 de DRE

Ori te complici riscand sa ai probleme grave cu tipu' asta, ori te desparti de fata respectiva.gandeste-te daca intr-adevar merita.Posibil ca asta sa te bata, sa ajungeti pe la politie, iar dupa o luna fata aia cu care esti acum, sa-ti dea ...

Re: Porbleme cu fostul ei prieten.

din 24 dec 2010 21:10 de catalinZ

Ma eu zic ca fata aia e un WC public dak a fost cu astfel de imitatii de oameni... (te-a lasata las-o mane ... ) mai sunt si altele

Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral in anus

din 24 dec 2010 20:42 de seny

mie nu mi se pare nimik rau in asta daca voua va place de ce va intereseaza parerea la altii

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blond/a sau brunet/a

din 24 dec 2010 20:32 de DRE

Esti blonda, nu?:-`:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: blond/a sau brunet/a

din 24 dec 2010 20:13 de liudka001

Aha fix asa... nici nu exista asa fete si brunete, numai blonde! Daca nu iti plac blondele asta nu inseamna ca sunt toate asa! Terminatule!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 481 din 3731
«   1 ... 478   479   480   481   482   483   484 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare