Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot scapa de gelozie? din 12 nov 2010 20:09 de McLove
Nimic... compot e un baiat cu obraz, si poate intelege.
Pe cand tu... tu esti un mic viermisor care aduna ce scuipa altii.
Re: Re: Re: Re: Cum pot scapa de gelozie? din 12 nov 2010 20:07 de Rolando
si daca nu se potolesc ce faci periculosule?
Re: Re: Re: Cum pot scapa de gelozie? din 12 nov 2010 20:04 de McLove
compot, termina!
Certati-va prin PM, certati-va cu cap (adica fara jigniri).
PS: nu ma dezamagi... ma cunosti, si eu m-am certat cu foarte multe fete, insa n-am ajuns in situatia sa le injur.
Termina, te rog eu... eu nu rog de multe ori.
Re: Re: Re: Cum pot scapa de gelozie? din 12 nov 2010 19:43 de Psyche
nu esti indeajuns de important incat sa ma afectezi in vreun fel.
si e foarte concis ce i-am zis. ii e scarba de tipi ce au fost cu altele,am sugerat un teolog. dar cum in romania nu gasesti usi de biserici,si dumnealui o sa aiba meandrele ...
Re: Re: Re: Cum pot scapa de gelozie? din 12 nov 2010 19:17 de DRE
Tu cam ai mesageria plina.Stiu ca esti solicitat dar mai sterge si tu din mesaje.
Re: Re: Re: Cum pot scapa de gelozie? din 12 nov 2010 18:56 de Rolando
pffff ce se intampla?? toata lumea e nervoasa azi??
Re: Re: Cum pot scapa de gelozie? din 12 nov 2010 18:54 de compot
Hmm, un alt post de ca.cat care... normal ar fi trebuit sa starneasca rasul. N-ar fi mai bine sa ii dai un sfat bun daca ai? De ce incerci sa iei la misto pe cineva care are nevoie de ajutor. Eu, spre exemplu, cred ca Loredanna e mai inteligenta ...
Re: Partenerii/partenerele stiu ca aveti cont aici din 12 nov 2010 18:38 de drooz
stie si chiar e pro ,nu are nimik impotriva nici nu ar avea cum ;))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 nov 2010 18:32 de Rolando
daca nu ma aplauda nimeni,ma aplaud singur ......:ok:
Re: Re: Sotia mea nu vrea sex oral! din 12 nov 2010 18:26 de ursaru
Destule...:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intalnire Sexpert 2011! din 12 nov 2010 18:24 de Rolando
poate ca fac si eu misto,dar tu te-ai bagat in seama,eu nu aveam treaba cu tine.....
Re: Re: Re: Re: Re: Intalnire Sexpert 2011! din 12 nov 2010 18:23 de McLove
Daca asta e galagie... :lol:
Pacat, speram mai mult in tine... iti dau un sfat, si tu incepi cu misto-urile. Atunci, asa sa fie.
Re: Re: Re: Re: Intalnire Sexpert 2011! din 12 nov 2010 18:02 de Rolando
exact.... :D nu stiu ce l-a apucat de face galagie pe forum.....as dori sa aflu la aceasta intalnire(daca se va organiza) care este motivul pt care face atata zgomot....:lol:
Re: Re: Re: Intalnire Sexpert 2011! din 12 nov 2010 17:52 de Psyche
cosmin? O:)
Re: Re: Intalnire Sexpert 2011! din 12 nov 2010 17:37 de Rolando
daca vine McLove vin si eu :lol::lol::lol::lol::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 nov 2010 17:32 de Rolando
e tarziu sa mai invat acum ...asta e,nu mi-a placut scoala,nu am fost ca tine,un soarece de biblioteca
ma plictisesti :.
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 12 nov 2010 17:19 de baby
Nu ar fi plictisitor deloc.
http://www.youtube.com/watch?v=iepzYEfY3m8
Am o problema:`
Nu mi-e gandu` decat la sex.
El zice "dragoste".
Sex ma! Cat mai mult si mai bine.
Sa fie!!!!!
Nu stiu de la ce mi se trage. Dar daca as putea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 nov 2010 17:16 de Bozgoru
mda nu si-a ales un nickname prea bun DRE.. pare asa barbatos.. .. suna aiurea asa cand vorbiti voi de o fata pe nume DRE :lol:
Studio VideoChat din 12 nov 2010 15:13 de elizabet
Se considera ca activitatea de videochat a luat fiinta in 1996 odata cu lansarea siteului iFriends – primul in aceasta industrie.
Videochatul propriu zis consta in discutii online in fata unei camere web, cu una sau mai multe persoane, clientii ...
Re: Re: Re: Re: Baiatul pe care il iubeam are prie din 12 nov 2010 15:05 de GhoTiK
nu inteleg cum poti sa`l "iubesti" daca nu ai vorbit niciodata cu el. Fa`ti curaj. Daca te refuza,macar stii o treaba. Daca il iubesti in secret,nu va stii niciodata...si...la varsta aia,faptul ca are prietena nu prea conteaza :-"
Pagina 553 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||