Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: 10 conceptii gresite despre sex ! din 16 oct 2010 16:01 de Bozgoru
unele dintre cele 10 conceptii nu sunt batute in cuie.. sau nu au fost batute in cuie parerea mea.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ro din 16 oct 2010 15:56 de Bozgoru
da e f greu deobicei cand e vb de timp..
Re: De ce nu vrea sa vorbeasca cu mine? din 16 oct 2010 14:37 de Psyche
eu sa fiu el .. nu te-as lua in calcul nici ca si companie. usurel,nu asta e cel mai potrivit fel sa cuceresti un barbat.
sa fiu domnul in cauza mi-as zice "daca acum ma persecuta asa,nu vreau sa-mi imaginez ce o sa se intample daca ii mai dau ...
Re: Re: Re: Sex nebun din 16 oct 2010 14:34 de Psyche
femeile nu sunt usor de inteles nici pentru ele insele. orgasmul are diferite intensitati si forme in functie de :
-partea pe care o stimulezi ca sa ii declansezi orgasmul- e mult mai greu pentru a ta sa aiba un orgasm numai prin ...
Re: De ce nu vrea sa vorbeasca cu mine? din 16 oct 2010 13:26 de Rolando
ce probleme existentiale au unii(!) ....am mai citit unele topicuri deschise de tine si mi s-au parut cam aiurea intrebarile pe care le puneai :-`
De ce nu vrea sa vorbeasca cu mine? din 16 oct 2010 13:18 de Loredanna
Asta vara eram indragostita de un baiat,am facut rost de nr lui dar nu indrazneam sa-l sun,acum o saptamana mi-am adus aminte de el si l-am sunat dar nu mi-a raspuns,i-am
trimis mesaje,cu subiecte de genul: ce mai face,daca ar vrea sa ne vedem,dar ...
Partenerii/partenerele stiu ca aveti cont aici? din 16 oct 2010 13:15 de Rolando
Am si eu o intrebare pentru membrii acestui forum,partenerii sau partenerele voastre stiu ca voi aveti cont aici? Daca nu,de ce tineti ascuns acest lucru? :ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2010 13:10 de Rolando
te referi la jucatorul lui fc porto? :D daca da, nu are legatura cu el :D ...cand eram mai mic si jucam fotbal cu cei mari imi ziceau ca seman cu Rolando Fonseca :D de aici mi-a venit idea acestui nick+ ca imi place cum suna :rolleyes:
PS: si mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Romani din 16 oct 2010 12:36 de Psyche
nu e imposibil sa te retragi dintr-o relatie asa,deci nu asta am vrut sa sugerez. doar ca e foarte greu. mai greu decat daca ai scoate alea 99999 de capuse cu cap cu tot!
Re: 10 conceptii gresite despre sex ! din 16 oct 2010 12:32 de Psyche
:.:.:.
Re: Ce ati face daca...i-ati mai da o sansa sau nu din 16 oct 2010 12:17 de ella0790
ar fi bn sa vb deschis cu ea
Re: Re: Scuze pentru un barbat care isi loveste pa din 16 oct 2010 12:06 de ella0790
nu e bn ce ai facut dar e important ca ti-ai dat seama ca ai gresit
Re: Re: Relatie cu un barbat insurat!!! din 16 oct 2010 11:56 de ella0790
femeile astea care fac asa ceva sunt nebune(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral in anus din 16 oct 2010 10:33 de Rolando
mda interesant .....tu crezi tot ce citesti pe net?? si articolul asta mai mult ca sigur l-ai luat de pe sexgen :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2010 10:06 de antheos
ok,aici ai dreptate,aici am gresit,nu trebuie sa judec pe nimeni,acest forum este pt.a-si posta fiecare opiniile lui..
daca altcineva are o alta conceptie despre viata si despre modul de a o trai,trebuie respectat acest lucru
m-am atacat pt.ca am ...
10 conceptii gresite despre sex ! din 16 oct 2010 07:23 de roza01
1. O femeie nu poate ramane insarcinata in timpul menstruatiei
In principiu, partenera ta ar putea ramane insarcinata doar intr-o singura zi a lunii. Dar, pentru ca spermatozoizii traiesc pana la cinci zile, nu exista nici o garantie. Asadar se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral in anus din 16 oct 2010 07:14 de roza01
Chiar daca aceasta practica sexuala a fost insotita de multe tabuuri in trecut, sexualitate a progresat, iar acum scoate in evidenta avantajale anilingusului.Cand iti explorezi viata sexuala, de multe ori poti descoperi ca stimularea si actul sexual ...
Re: Re: Singuratic din 15 oct 2010 22:32 de AaLlEeXx
.
Are mare dreptate! ...adica, nu trebuie sa iei un refuz, ca un 'nu' total! Si e mai bine, sa incerci , sa iesi intr-un club ceva, vezi si tu, pe unde se duc mai multe mai multe fete, imprieteneste-te cu ele, ofera-le un suc, ...nr de tel, si ...
Re: Re: Sex Oral in anus din 15 oct 2010 20:59 de Rolando
e ceva la moda si in cativa ani cred ca va fi la fel de popular ca sexul oral ....decja castiga teren aceasta practica :D
Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral in anus din 15 oct 2010 20:58 de Psyche
din punct de vedere financiar ii vezi mai nefericiti acum. dar colectivizarea mi se pare o mare porcarie. din cele trei curente existente inainte de comunism,trebuia sa se mearga pe taranism,care era mijlocul dintre traditionalism si ...
Pagina 591 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||