Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirg din 4 sep 2010 09:43 de ursaru
Lasa`i sa-si faca de cap,abia mai avem si noi topicuri de comentat :))
Re: Re: Tehnici de seductie... din 4 sep 2010 09:38 de ursaru
De ce sa fie tarziu?Daca el o suna si ea e..available totul e in regula:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 sep 2010 09:36 de ursaru
Hmm...e o emisiune pe sport.ro cu Banciu si Mironica facuta intr`un bar si pe o sticla scrie:capitane ,mai stam un rand(?) destul de sugestiv pentru nationala noastra de betivi.
Re: Re: Re: Re: Prietenii ma rad din cauza ca am f din 4 sep 2010 04:44 de Machiavelli
Ma indoiesc ca o fata oricat ar fii de la tara sa nu stie unde sa se duca dupace a fost violata.Repet,daca a fost [b]violata[/b] ...
Daca i-a mai si placut asta e altceva...sau ca fata ce a deschis topic-ul sa aibe astfel de fantezii:ok:
Re: Re: Re: Lucruri interesante! :) din 4 sep 2010 04:23 de Machiavelli
Dar de unde ai aflat tu toate astea?Nu de alta dar m-ai facut curios.Sper ca nu de la otv :lol:
Glumesc,stiu ca nu te uiti pe acolo:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 sep 2010 04:21 de Machiavelli
Cum necum dar el mai intra,cel putin aici la "fotbal" si mai ales daca schitai ceva de Cr.Ronaldo..
Cat despre portughez cand s-a apucat de fotbal trebuia sa fie constient ca un fotbalist mai ales de talia lui nu va fii primit cu bratele deschis ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 sep 2010 04:18 de Machiavelli
Din pacate trebuie sa ii dau dreptate lui Victor Berbecali care spunea ca am ajuns rau daca Florescu poarta tricoul lui Hagi.Se vede clar nivelul nostru.Nu i-am batut pe nemancatii aia acasa...ne-o vom lua in freza de pe la toti chiar daca Franta a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dupa cat timp din 4 sep 2010 02:23 de Dani3lla
Salut am ji eu o mica intrebare... acum 2 saptamani eu si prietenul meu ne-am cam "jucat" (mentionez ca ink sunt virgina) si a incercat sa ma penetreze dar l-am oprit din cauza dureri... totusi stiu ca avea acel "lichid al placerii" care poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: daca nu din 4 sep 2010 02:21 de Adi
vai crede-ma fatuca draga ca asa e, nu te minte :D ... si eu aveam un preludiu lung si senzual cu prietena dar ea nu prea vroia ... si cal la 5-10 min dupa ce acest preludiu inceta simteam o durere ... asa mai mult in burta ... si nu puteam sa imi ...
Re: Prietenii ma rad din cauza ca am fost violata din 4 sep 2010 02:14 de Bozgoru
slab.. daca erai la britain got talent.. apasam dupa primele 2 secunde pe x...
Re: Ce sa fac? din 4 sep 2010 02:12 de Bozgoru
da e greu cu "dusmanii " astia.. ce sa faci.. prefa-te ca acel dusman nu exista... si in caz ca se vor scoate vorbe.. o sa explici baiatului cum sta treaba.. incepand cu inceputul:D.. adica de la bataia lu fractu cu ala..si cu asta basta..
Re: Tehnici de seductie... din 4 sep 2010 02:08 de Bozgoru
nu ai ce sa faci... trebuia sa tii lgatura cu ea.. acu e prea tarziu sincer..
Re: Vreau sa imi rup ata... din 4 sep 2010 02:06 de Bozgoru
du-te la doctor.. daca esti genul sa nu se rupa.. poti sa-ti bagi si scula-n blender ca degeaba..
Re: Re: ce sa fac? din 4 sep 2010 00:44 de GnoIorgulesc
Esti un rahat prost si incult care ar trebui sa taca dracu din gura. Forumurile si netu e plin de analfabeti idioti ca tine ca re nu stiu sa vorbeasca.
Re: Cu sau fara? din 4 sep 2010 00:41 de Psyche
daca sti ce vagauna te asteapta si nu exista vreun mister pentru tine,ia-o fara! bineinteles,apeland la o alta metoda de contraceptie,daca nu-ti doresti plansete in noptile primaverii viitoare.
Re: Chiar o raritate? din 4 sep 2010 00:38 de Dante04
Pai tot ce trebuie sa faci e sa-mi dai o modalitate de contact, eu fiind tot din Iasi. :D
Re: Chiar o raritate? din 4 sep 2010 00:38 de Dante04
Pai tot ce trebuie sa faci e sa-mi dai o modalitate de contact, eu fiind tot din Iasi. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2010 22:10 de mohamed
Daca esti cioban, nu mai scrie.
[b]Ultimul avertisment[/b] daca vrei sa mai scrii pe aici. :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2010 22:03 de sgc
trebuie sa marturisesc ca n-am citit subiectul ei. spre deosebire de mine tu i-ai acordat atentie. mi-a atras atentia insa, continutul postarii legat de intransigenta, iar in momentul in care-am vazut username diana mi-a revenit in minte o chestie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2010 21:38 de femme
Cel putin tu depui efort la inceput si dai un exemplu, dar diana nu! Ea are intiparit undeva in creier ca sexul oral este o scarbosenie si nu vrea sa vada ca incapatanarea ei nu duce niciunde;ea nu ofera alternative, nu lasa loc de compromis, iar ...
Pagina 660 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||