Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Clipuri Youtub

din 25 aug 2010 15:19 de femme

Eu nici nu-mi doresc sa le decid sau schimb viata, departe de mine gandul asta. Fiecare face ce vrea cu viata lui, atata timp cat nu afecteaza viata altora, e ok.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in pat...

din 25 aug 2010 15:11 de miki

eu zic sa luati o pauza sa va lamuriti daca mai exista atractie sexuala casatoria nu ar fi benefica daca dupa 2 ani se intampla asta dar dupa 10 ani ..... din propria experienta este bine sa aduci ceva nou in relatie dar dupa 5 ani o sa le incerci pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Clipuri Youtube

din 25 aug 2010 15:11 de McLove

Nu cred ca ar trebui sa se simta nimeni jignit, daca vad asta, o sa isi dea seama ca ei isi pierd copilaria. Dar, poate sa scoata ala 100 de melodii... nu noi le decidem viata, si.. sincer, nu cred ca intereseaza pe cineva ca X are 12 ani, si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Clipuri Youtube

din 25 aug 2010 14:46 de femme

Asa e!! Fiecare generatie are placerile si neplacerile ei! Nu am pus clipul ca sa-i jignesc pe cei nascuti dupa '90 si nici ca sa-i ridic in slavi pe cei de dinainte (in fond, si eu am prins destul de putin din perioada ceausista). Daca cineva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Clipuri Youtube

din 25 aug 2010 14:40 de McLove

E o prostie... fiecare isi traiesti cum vrea, nu cum canta unu'. M-am saturat de cate ori am vazut clipul asta... toti aia nascuti in 90, care erau luati in ras, umiliti, il folosesc acum, ca sa ce? Doar ca sa para superiori... PS: nu ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Clipuri Youtube

din 25 aug 2010 14:33 de DaNNY_DiViNO

evolutia mama... e ceva normal.. nu pot fi toate vremurile la fel

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 aug 2010 13:42 de onlyforgod

Mclove daca ai avea putin creier n-ai mai sta sa analizezi toate greselile care se fac. ai uitat ca nimeni nu-i perfect? si oricum cu inca putin creier ai intelege posturile care chiar daca au greseli gramaticale au o coerenta care poate fi ...

Re: Re: M-a parasit, dar nu stiu daca m-a dezvirgi

din 25 aug 2010 13:07 de liudka001

Spune-le...

Re: Re: Re: Re: Re: Clipuri Youtube

din 25 aug 2010 13:06 de femme

Sper sa nu se supere cel care a deschis topicul, dar cred ca va va placea ceea ce pun mai jos multora (mai ales celor nascuti inainte de '90), chiar daca nu e un clip funny http://www.youtube.com/watch?v=CMTHLJE0oXQ

Re: Heeeelp

din 25 aug 2010 12:44 de femme

Daca ti-ai inceput viata sexuala acum 3 luni, nu poti avea vaginul larg!! Asta in primul rand; in al doilea rand, abia ti-ai inceput viata sexuala cu un baiat si deja treci la altul! Nu te judec, dar gandeste-te tu daca e bine asa! Zic si eu, ...

din 25 aug 2010 12:32 de Bozgoru

nu conteaza regimul alimentar si miscarea.. daca a-ti face sport,.. nu a-ti avea nici una celulita...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce

din 25 aug 2010 11:29 de Hromar

chiar daca si sunt posibil putini si eu nu am avut okazia sa intilnesc vreo unu!:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri

din 25 aug 2010 11:24 de ursaru

Pai si iubita mea era tot la fel,cu mentalitatea asta de virgina,conceptii demodate pentru ca in final sa cedeze si sa ma surprinda cu un sex oral.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri inai

din 25 aug 2010 11:11 de baby

Ar fi bine sa incepi sa crezi. Lasa ca o sa iti povestesc ceva numai tie cand o sa am timp sa te convingi ca asa e. Da...de aia multe gandesc ca niste virgine.... Si daca ti-as mai spne cateva chestii ai vedea ca am dreptate cand ii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri inaintea

din 25 aug 2010 11:07 de ursaru

Mda..e alegerea fiecaruia daca face sau nu,dar consider ca unele fete au prea multe prejudecati si conceptii gresite.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri inaintea sex

din 25 aug 2010 11:03 de baby

Nu le place ideea. La asta se refera. Nu ca nu le place gustul,mirosul,culoarea instrumentului. Ideea in sine de a suge...pardon de a face oral.:` Eu la fel am zis. Nu fac nu fac....pana am avut o tentativa. Nereusita. Si am decis sa nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri inaintea sexului

din 25 aug 2010 10:56 de ursaru

Bun!Inteleg ce vrei sa zici...ca nu se poate fortat.Dar pe mine altceva ma intriga:cum sa zici ca nu iti place ceva ce n-ai incercat?Multe fete spun ca nu vor sa faca sex oral pt ca nu vor sau nu le place ,desi ele n-au facut in viata lor.:P

Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri inaintea sexului ora

din 25 aug 2010 10:52 de baby

Nu ma refeream la iubitul meu si nici al don'soarei de pe forum. Eu am zis asa la general. Si cu toate ca voi baietii nu vreti sa imi dati dreptate sunt multe alte persoane care mi-ar da! Am si zis mai sus....nu sunt impotriva sexului ...

din 25 aug 2010 10:33 de MATADOR

Ai un nr de telefon??? Ca te ajut eu daca trebe...vin cu o sticla de tuica, facem sa fie bine :)))))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Clipuri Socante.

din 25 aug 2010 10:17 de femme

Eu nu ma erijez in nimic... doar ca, generalizarile de tipul "toti sunt asa" nu sunt bune si au dus in anii '40 la exterminarea a cateva milioane de oameni.:`:ermm:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 681 din 3731
«   1 ... 678   679   680   681   682   683   684 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare