Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisului. din 10 aug 2010 11:34 de bula
Fratilor voi nu vati prins ca nu lungimea conteaza cel mai mult ci grosimea. Sa va explic:
Cu cat este mai groasa nu conteaza cat este de lunga deoarece in timpul actului sexual daca este groasa ii va atige partenerei bine peretii, avand in vedere ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: NU mi s-a sculat!!! din 10 aug 2010 11:22 de McLove
Nu sunt ironic... te-ai gandit la asta?
Si ce ai cu schimbarea hormonala? Din asta nu iti schmbi sexul, nu iti plac barbatii, nu te mai atrag femeile... ;)
Re: Re: Re: Re: Re: NU mi s-a sculat!!! din 10 aug 2010 11:17 de dreamland
Nu fi ironic ca nu e cazul, doar am spus ca s-a intamplat o schimbare in ceea ce priveste apetitul sexual, si ma intrebam daca nu cumva e vreo posibila dereglare hormonala
Re: Re: Am 13 ani si doresc sa fac sex cu o fata m din 10 aug 2010 08:48 de AlleXu
Sincer cred ca nu esti normal la cap:) si eu am acceasi varsta ca si tn aproape 14 ani ;) deci la varsta asta mai ai de frecat **** vreo 2 ani si dupa iti cauti o fetita de 14 / 15 ani bine acum depinde si cum arati si ai grija cum te bagi in seama ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis mic din 10 aug 2010 05:48 de compot
La ce-ai zis tu mai sus, crezi ca intervine erectia?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 aug 2010 05:38 de compot
Tu tre' sa te lansezi neaparat in business, zapacito(zapacito in spirit de gluma):-*:-*.
Pai... mi-as permite dar... nu vreau sa-mi permit, am alte planuri:D.
Hmm, ce frumos suna: rasarit pe plaja... Rasaritul este cel mai frumos lucru ...
Probleme decalotare din 10 aug 2010 03:03 de boyy
Cand e "moarta" pot sa o decalotez complet fara probleme...dar in schimb cand e in erectie pot sa o decalotez doar putin..daca incerc sa trag mai mult ma doare :-s...si nu neaparat in erectie..si cand e "sculata".scuzati expresia...din ce cauza e? e ...
AVERTISMENT! din 10 aug 2010 02:58 de ExoticDream
Uite care este treaba: [b]daca vei continua sa folosesti acest vocabular suburban, ma tem ca nu vei mai avea ocazia sa ne incanti cu aceste glume de cartier[/b]. Te-am avertizat deja in alte cateva posturi sa ai grija cum te exprimi si ce nickuri ...
Re: mda din 10 aug 2010 02:44 de ExoticDream
Dupa parerea mea, sentimentele nu au cum sa apara de la inceput, este nevoie de ceva timp pentru a cunoaste si ceea ce se ascunde sub "ambalaj", nu cred in dragostea la prima vedere.
Uneori urmariti doar sexul, alteori nu stiti sigur la ...
Re: Re: Re: Nu mai vreau sa fiu virgina din 10 aug 2010 02:17 de qaz
haha era o gluma ..de ce te bagi aiurea ? in primu rand habar n`ai cn sunt ..te trezesti tu [i][Cenzurat de ExoticDream][/i]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis mic din 10 aug 2010 02:13 de lolz
omu are nev de ajutor iar voi il luati la misto :|
Re: Re: Nu mai vreau sa fiu virgina din 10 aug 2010 01:58 de Arayas
Nu, n-ai inteles bine. Ce se intampla la tine in familie sa stii ca nu se intampla peste tot, chiar daca mami tau ti-a zis ca e ok!
Re: Re: Re: Re: Re: Numarul mediu al partenerilor din 10 aug 2010 01:41 de ExoticDream
Deja alunecam in SF!
Tot ce se poate.... :unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Mituri sau adevar (transformari dupa sex)? din 10 aug 2010 01:38 de ExoticDream
Vezi ca [b]daca mai postezi cu nickuri demne de partea dorsala a blocurilor gri mesajele iti vor fi sterse[/b]. Sunt sigura ca vei gasi in vocabularul tau si alte cuvinte decat cele patru de toata jena cu care te-ai semnat pana acum. ...
Razboiul Rozelor Day Two din 10 aug 2010 01:37 de Arayas
Jurnal de razboi:
Femeie, 30+ ani
"Sotul meu e un om de afaceri de succes. Cand l-am luat eu era doar om de afaceri. Pe atunci si eu eram o femeie tare. Acum, cu varsta, nasterea, problemele...arat inca bine."
O bataie in usa, tipul de la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis mic din 10 aug 2010 01:27 de ExoticDream
Merge si rezolvarea unor integrale sau a unor ecuatii diferentiale.... mai stii, intarzie si ejacularea, si este si instructiv, mai ales daca ai extemporal a doua zi!
:cat::cat::cat:
Re: Prima data.... si dimensiunea.... din 10 aug 2010 01:24 de ExoticDream
Depinde de bere.... daca imi amintesc bine, am zarit intr-o benzinarie unele micute....
P.S. Hotaraste-te la un gen anume, as recomanda neutrul.....
:cat::cat::cat:
Re: Cum poti excita un baiat ff mult??? din 10 aug 2010 01:17 de urukiora
eu prefer bunaciunea care beheie de proasta :D , sarutal si "din greseala" o usoara pipaiala pe "jucarie" merge ^^
Prima data.... si dimensiunea.... din 10 aug 2010 01:09 de LethaL4You
Salutare... :D Am 16 ani si sunt inca virgin... Iubita mea este de asemenea... Vrem sa o facem... M-am documentat, cred eu ca indeajuns, incat sunt pregatit pentru acest pas... :~* Am inteles ca cel mai bine este sa o facem prima oara in pozitia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 aug 2010 01:04 de ExoticDream
Tante scuse!!! Eram cam zapacita azi-noapte, mintea mi-a ramas setata pe un drum la Ibiza pe care il aranjasem pentru cineva. Revenind la "oile" noastre, este chiar mai simplu:
Bucuresti - Napoli cu Wizz sau Blue (ultimii daca nu falimenteaza ...
Pagina 718 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
94 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||