Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Ce cautati la un baiat?

din 23 iul 2010 15:53 de sgc

o definitie corecta si de bun simt a iubirii

Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu este infertil?

din 23 iul 2010 15:41 de Danny_DaBoss

hoooo nu sari cu gura ca nu ti-am dat cu paru-n cap.. ai zis ca s-a operat a2a oara dupa cativa ani.. de unde sti sigur ca in perioada aia nu a fost afectat de hernie si nu a scazut fertilitatea ? Poate i-a dat tratamentul ala in scopul ...

Re: Re: Oare se poate sa fii ramas insarcinata?

din 23 iul 2010 15:34 de Danny_DaBoss

cu pelicule stiu si eu o gramada care au burta la gura deja... tinand cont ca nu ofera decat 20% protectie.. :,

Re: Re: Re: Re: caut cont beta

din 23 iul 2010 12:42 de derby

pai si eu in zona in care eram astabilit aveam 1.200.000 puncte,pe insulele mele eram coleg numai cu jucatori din kox (alianta din care si eu faceam parte) si aveam pe unu de 900.000 puncte din Eow(asa se nume alianta pe vremea aceeea,acum nu stiu ...

Singura si insarcinata...

din 23 iul 2010 11:44 de LadyInPink

buna. sunt noua pe acest forum si am o problema:( anul trecut in vara m-am casatorit cu un barbat de 29 de ani si ne iubim foarte mult:heart: chestia e ca el nu prea sta pe acasa deoarece e ocupat cu afaceri.eu sunt insarcinata in 4 luni si ma ...

Re: Re: Re: Re: Sotul meu este infertil?

din 23 iul 2010 11:28 de eu doar eu

Eu nu vreau sa ma cert cu tine pe tema asta,am intrat pe acest site sa cer cateva pareri,nu vreau nici sa jignesc pe nimeni ,nici sa fiu jignita(sa nu se ajunga acolo)."de unde stiu?"Sa zicem ca pe tine te doare in gat,ai infectie,te duci la medic ...

Re: Pot sa raman insarcinata prima data?

din 23 iul 2010 09:08 de sorinuxa

Nu esti majora si iti doresti un copil:O:O?gandeste-te la viitorul tau !Copii poti sa ai cati vrei cand vei fii la casa ta.Doar pentru simplu fapt ca iti plac copiii asta nu ar insemna sa iti doresti unul la varsta asta...

Re: Re: Re: Ce cautati la un baiat?

din 23 iul 2010 04:42 de GoldenLady

Daca simt fluturasi in stomac cand il vad, daca mi se opreste respiratia atunci cand ma atinge, daca atunci cand nu e langa mine imi este dor de el , daca atunci cand suntem impreuna numai conteza nimic altceva, daca ma face fericita si daca ma ...

Infectiile urinare si sexul

din 23 iul 2010 01:28 de tinkerbell

Sunt permise contactele sexuale in timpul tratamentului pentru infectii urinare? Asta daca tratamentul consta in antibiotice administrate pe cale orala...!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #20 de semne subtile c

din 23 iul 2010 01:14 de ExoticDream

Cat de moral este "sa incerci in paralel"?!? Indivizii de teapa asta imi starnesc un dispret infinit: daca tot ti s-au aprins calcaiele dupa altcineva, desi cica iti iubesti partenerul "de acasa" si relatia merge bine, trebuie sa ai macar bunul ...

Re: Pot sa raman insarcinata prima data?

din 23 iul 2010 00:49 de totul e posi

Re: Re: Re: Vreau sa invat sa sarut! Material info

din 23 iul 2010 00:44 de Someone

Majoritatea persoanelor ti-au spus ca vine de la sine... Si le cam dau dreptate. O sa-ti dai seama daca partenerului ii place. Ps: Fiecare om are modul lui de a saruta. Nu te astepta sa saruti ca domnul "x" sau doamna "y". Pps: Confidence is ...

Re: Exista fete care fac sex pe bani?

din 22 iul 2010 23:38 de simosimina

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Re: Oare se poate sa fii ramas insarcinata?

din 22 iul 2010 23:37 de simosimina

daca lichidul seminal a avut legatura cu cu vaginul, adica daca a intrat acolo este posibil, dar din cauza degetelor...no way... Asa ca protejati-va! Zilele trecute am auzit a 2a bomba = o cunostinta a ramas insarcinata folosind pelicule ...

Re: Re: Oare se poate sa fii ramas insarcinata?

din 22 iul 2010 22:45 de Motorola

Am scris aceasta intrebare datorita faptului ca ea m-a rugat sa o fac pentru a scapa eu i-am zis ca nu va fii nici o problema, si va rog sa va abtineti de la comentarii offtopic!

Mai multe detali:Fara rusine:)

din 22 iul 2010 22:30 de :):):)

daca vretzi mai multe delati "FRATE" nu itzi fie rusine sa ma contactezi nu voi spune nimanui :)in fond am aceeashi varsta ca voi doar ca am cv experientza in + hay ca jtiti despre ce vb:P bft ;);))

Ce ar trebui sa faci:) pt inceput

din 22 iul 2010 22:27 de :):):)

Incepeti cu cea mai simpla pozitie -baiatul in pat pe spate iar fata peste el ( daca fata ee virgina at. va trebui sa oo lashi sa faca ea miscarea pana se obisnuieste...dupa un timp vezi fii nevoiet ca TU sa faci treaba..: teai prins nu?:) -shi ...

Cum: se face sa nu te doara

din 22 iul 2010 22:22 de :):):)

incepetzi incet .. mai ales daca fata ee virgina .. aici ii priveste in special pe baietzi itzi zic sa intelegi " NU baga ca prostu pt ca oo sa doara...:) incepe usor cu putin shi spre sfrasit oo introduci pe toata" Akam tu alegi cum cum vrei sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: #20 de semne subtile ca te

din 22 iul 2010 21:04 de Nekunoskuta

Deci poti cunoaste pe cineva, sa-ti placa, stai de vorba si daca chiar crezi ca va potriviti te desparti? Cred ca doar persoanele puternice pot face asta, cei slabi ar gandi: "ce fac daca nu merge? ma intorc la primul? daca nu ma mai ...

Re: Oare se poate sa fii ramas insarcinata?

din 22 iul 2010 20:01 de Danny_DaBoss

ah da... sigur e.. daca dupa 2 saptamani deja are greturi.. plm inseamna ca peste 2 saptamani naste.. voi chiar nu aveti nici cea mai vaga idee cum functioneaza chestia asta in ciuda sutelor de mesaje similare de aici nu ?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 749 din 3731
«   1 ... 746   747   748   749   750   751   752 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare